tomekhxc Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 tomekhxc witamy w divisionie tnx
Wąski Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Tylko ciekawe jak z trwałością Wszystko zależy od tego jakie są łączenia. Do wyboru jest twardość gumy w tulejach albo street density albo race. Tutaj na przykład: http://store.034motorsport.com/034motorsport-density-line-adjustable-upper-control-arm-kit-b5-b6-b7-c5-audi-a4-s4-rs4-a6-s6-rs6.html są łożyska typu uniball, które jeszcze bardziej wpływają na "bezpośredniość" układu i "responsywność". Oczywiście z czasem i one się wyrabiają i trzeba je wymieniać. Im cięższy samochód tym szybciej to pada. Plus na jakiej oponie się jeździ. Pamiętam jak w rajdówce powymieniałem gumy w wahaczach na uniballe. Minimalny ruch kierownicy i od razu czuć jak całe auto idzie w stronę, w która skręcasz. Temat rzeka. Do samochodów do jazdy na codzień kupiłbym ten pierwszy zestaw, który wrzucałem Suliemu. Negatyw -1,5 wcale tak szybko opony nie zje. tyś widział rajdówkę Panowie ostrzegam przed kupowaniem rur-przewodów z ZAMIENNIKA do turbo jeden sylikonowy rozpadł sie po pół roku a drugi po tygodniu -DRAMAT Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez Wąski
jozek726 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) tomekhxc witamy w divisionie Tomek się od dawna wita w divisionie Chyba ze miałeś na myśli ze przyjęty do division ? A widzę ze zasady się teraz zmienily fantowski decyduje o wszystkim ? Z jakiej racji ? Osoby które wybierały auta do disizionu zostały zbanowany i zostałem tylko ja wiec z jakiej racji zostałem od tego odsunięty ????? Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez jozek726
tomekhxc Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 nie wiem Józiu , tu raczej chodzi o przyjęcie ..składałem daaaawno i do was i teraz do fanty , teraz odpowiedz dostałem , a kto co jak i dlaczego to już nie wiem
jozek726 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Tomek wiesz auto Twoje jest kox i w ogóle ale tu chodzi o sam fakt. Gdzie jest komisja do tego powołana ? Sam fanta nie może decydować za tym kto jest przyjmowany.
baszmak7 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 czemu nie może Fanowski decydować?
tomekhxc Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Tomek wiesz auto Twoje jest kox i w ogóle ale tu chodzi o sam fakt. Gdzie jest komisja do tego powołana ? Sam fanta nie może decydować za tym kto jest przyjmowany. to już nie mnie osądzać , ja się tylko stosowałem do tego co pisze w pierwszym poście
jozek726 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Tomek oczywiście ja nie mam nic do Ciebie , broń Boże Baszmak Ty w ogóle się nie odzywaj. Za grozenie ludzią przed BT powinieneś mieć już bawno bana. Wiec albo zamknij jadaczke albo napisze tam gdzie trzeba o te Twoje groźby przed BT. Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez jozek726
Wąski Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 A widzę że ja już NIE JESTEM - rozumiem że komisja tak zadecydowała >?
Wąski Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Panie Fantowski proszę o głos w mojej sprawie
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) tymczasem podaję składniki na muffiny z dynią : . 1/2 szklanka bakalii (rodzynek, posiekanych fig i daktyli)• 1/2 szklanki orzechów włoskich, posiekanych• 1 i 1/2 szklanki mąki pszennej razowej• 1/3 szklanki brązowego cukru• 1 łyżeczka mielonych przypraw (cynamonu, kardamonu, gałki muszkatołowej i imbiru)• 3/4 łyżeczki proszku do pieczenia• 1/2 łyżeczki sody oczyszczonej• 1/3 łyżeczki soli• 2 jajka• 3/4 szklanki drobno startej surowej dyni• 1/2 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia (lub oleju roślinnego)• 1/2 szklanki płynnego miodu Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez R7 JAREK
rafi10612 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Przepraszam ze zakloce ta ciekawa dyskusje ale mam takie szybkie pytanie -szybka odpowiedz. Kto ogarnia na forum temat podlaczenia BT ? Wiem ze sa 2 tematy i kto jest autorem a tak pozatym ktos to jeszcze ogarnia ?
fantowski Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 tomekhxc witamy w divisionie Tomek się od dawna wita w divisionie Chyba ze miałeś na myśli ze przyjęty do division ? A widzę ze zasady się teraz zmienily fantowski decyduje o wszystkim ? Z jakiej racji ? Osoby które wybierały auta do disizionu zostały zbanowany i zostałem tylko ja wiec z jakiej racji zostałem od tego odsunięty ????? Józiu ja też tego nie wiem i NA PEWNO sam nie będę sie w to bawić ! po 1 na pewno nie sam a po 2 nie mam na to tyle czasu. samym forum niestety nie żyje. co do Tomka to widać od razu że furka kox a skoro juz wczesniej do Was wysyłał to nie omieszkałem się zrobić dla niego wyjątku, ma też status klubowicza więc chyba rozumiesz..
biggman Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) O w koncu Division otwarty sie mozna przywitac Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez biggman
poziek Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Tomek oczywiście ja nie mam nic do Ciebie , broń Boże Baszmak Ty w ogóle się nie odzywaj. Za grozenie ludzią przed BT powinieneś mieć już bawno bana. Wiec albo zamknij jadaczke albo napisze tam gdzie trzeba o te Twoje groźby przed BT. Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez poziek
Flyer Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Czy "tył" fotela recaro B6/B7 jest taki sam jak np. w fotelach sport od B7 ? Muszę jeden wymienić, a cena w ASO pewnie powala...
Rekomendowane odpowiedzi