Wandej Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Dziękuję wszystkim cóż czas zamontować nowa bo już brak miejsca na odpryski na tej Dziękówka mordo listwy jak nowe Jak będziesz miał jakieś te heble to podsyłaj będziemy działać Radek towar on board?
jozek726 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Witam Szanowne Grono. Rozumiem że zabrano mi moderacje wątku B6 DIVISION i usunięto mnie z niego ( brak miniaturki w pierwszym poście ) tylko nie wiem jakie są tego powody ? Czy szanowne grono może mi to wyjaśnić ? z góry dziękuję.
kaj82 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Siema, nie wiecie kto ma na sprzedaz ramkę chrom zderzaka przedniego od S4 b6, widziałem wczesniej w dziale sprzedam ale teraz nima...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Siema, nie wiecie kto ma na sprzedaz ramkę chrom zderzaka przedniego od S4 b6, widziałem wczesniej w dziale sprzedam ale teraz nima... amba fatima - była i nima
slepy Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Witam, Panowie czy do lamp b6 istnieją jakieś zestawy naprawcze mocowań lamp, jak do b5? ojcicec ściągnął sarne, i lampa cofneła się o 5cm ale wszystko działa, tylko uchwyty połamane... Spotkaliście się z czymś takim? czy w gre wchodzi tylko zmiana lampy?
turzol Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Witam, Panowie czy do lamp b6 istnieją jakieś zestawy naprawcze mocowań lamp, jak do b5? ojcicec ściągnął sarne, i lampa cofneła się o 5cm ale wszystko działa, tylko uchwyty połamane... Spotkaliście się z czymś takim? czy w gre wchodzi tylko zmiana lampy? tak istnieją oryginalne zestawy naprawcze uchwytów lamp.
slepy Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Witam, Panowie czy do lamp b6 istnieją jakieś zestawy naprawcze mocowań lamp, jak do b5? ojcicec ściągnął sarne, i lampa cofneła się o 5cm ale wszystko działa, tylko uchwyty połamane... Spotkaliście się z czymś takim? czy w gre wchodzi tylko zmiana lampy? tak istnieją oryginalne zestawy naprawcze uchwytów lamp. masz może jakiś numerek tego? potrzebuje na piątek to zorganizować, bo ojciec w Austrii, i zjeżdża tylko na weekend, tam są wszystkie mocowania górne i dolne?
serfin Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Witam Szanowne Grono. Rozumiem że zabrano mi moderacje wątku B6 DIVISION i usunięto mnie z niego ( brak miniaturki w pierwszym poście ) tylko nie wiem jakie są tego powody ? Czy szanowne grono może mi to wyjaśnić ? z góry dziękuję. jozek jak ktoś bystry to szybko rozkmini Why... czyżby stopniowe odsuwanie od władzy? siema
Flyer Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Witam Szanowne Grono. Rozumiem że zabrano mi moderacje wątku B6 DIVISION i usunięto mnie z niego ( brak miniaturki w pierwszym poście ) tylko nie wiem jakie są tego powody ? Czy szanowne grono może mi to wyjaśnić ? z góry dziękuję. a kiedy zniknęło? bo widać tylko to: Użytkownik fantowski edytował ten post 18 kwiecień 2015 - 15:43
jozek726 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Na pewno wczoraj już nie było. Fantowski na pewno mnie nie usunął.
dariuszqw Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ogarnie ktoś vt? Potrzebuję widzieć jak wygląda zacisk na przód w kolorze białym i biały zacisk czarne jarzmo. Kto pomoże?
Wandej Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ogarnie ktoś vt? Potrzebuję widzieć jak wygląda zacisk na przód w kolorze białym i biały zacisk czarne jarzmo. Kto pomoże? Skończ z narkotykami
KoJ@K Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Radeksc - tak jest, dokladnie o to chodzilo, dzieki. Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez KoJ@K
turzol Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Witam, Panowie czy do lamp b6 istnieją jakieś zestawy naprawcze mocowań lamp, jak do b5? ojcicec ściągnął sarne, i lampa cofneła się o 5cm ale wszystko działa, tylko uchwyty połamane... Spotkaliście się z czymś takim? czy w gre wchodzi tylko zmiana lampy? tak istnieją oryginalne zestawy naprawcze uchwytów lamp. masz może jakiś numerek tego? potrzebuje na piątek to zorganizować, bo ojciec w Austrii, i zjeżdża tylko na weekend, tam są wszystkie mocowania górne i dolne? hej 8E0 998 121 str prawa 8E0 998 122 str lewa
matibati2 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Witam, Panowie czy do lamp b6 istnieją jakieś zestawy naprawcze mocowań lamp, jak do b5? ojcicec ściągnął sarne, i lampa cofneła się o 5cm ale wszystko działa, tylko uchwyty połamane... Spotkaliście się z czymś takim? czy w gre wchodzi tylko zmiana lampy? tak istnieją oryginalne zestawy naprawcze uchwytów lamp. masz może jakiś numerek tego? potrzebuje na piątek to zorganizować, bo ojciec w Austrii, i zjeżdża tylko na weekend, tam są wszystkie mocowania górne i dolne? hej 8E0 998 121 str prawa 8E0 998 122 str lewa Dolne mocowania tez maja jakis zestaw naprawczy, czy tam yo juz tylko rzezba?
turzol Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Dolne mocowania ? Tam są tylko 2 takie w kształcie litery U Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez turzol
dariuszqw Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Panowie numer osłon na tył pod 300mm?
andr3i Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) moje ostatnie video fajne cudo jak on nazywa się i ile kosztuje DJI PHANTOM 2 + ZENMUSE H3-3D GO PRO HERO 3+ MONITOR FLYSIGHT 7" HD TRANSMITER VIDEO 1000mw BOSCAM THUNDERBOLT 3 baterie do drona walizka pod ksztalt + inne gadzety +- 10.000 Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez andr3i
dariuszqw Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Ogarnie ktoś vt? Potrzebuję widzieć jak wygląda zacisk na przód w kolorze białym i biały zacisk czarne jarzmo. Kto pomoże?Skończ z narkotykami Muszę je odłożyć ale nie ma kiedy [emoji14]olew:
Gość harry19-19 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) moje ostatnie video fajne cudo jak on nazywa się i ile kosztuje DJI PHANTOM 2 + ZENMUSE H3-3D GO PRO HERO 3+ MONITOR FLYSIGHT 7" HD TRANSMITER VIDEO 1000mw BOSCAM THUNDERBOLT 3 baterie do drona walizka pod ksztalt + inne gadzety +- 10.000 podziękował , a za niedługo niech dziewczyny uważają na opalaniu na dachu i ogólnie tak jak tutaj Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez harry19-19
Rekomendowane odpowiedzi