Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziękuję wszystkim ;) cóż czas zamontować nowa ;) bo już brak miejsca na odpryski na tej ;)

Dziękówka mordo listwy jak nowe :kox: Jak będziesz miał jakieś te heble to podsyłaj będziemy działać :wink:

Radek towar on board? :naughty:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam Szanowne Grono. Rozumiem że zabrano mi moderacje wątku B6 DIVISION i usunięto mnie z niego ( brak miniaturki w pierwszym poście ) tylko nie wiem jakie są tego powody ? Czy szanowne grono może mi to wyjaśnić ? z góry dziękuję.

Opublikowano

Siema, nie wiecie kto ma na sprzedaz ramkę chrom zderzaka przedniego od S4 b6, widziałem wczesniej w dziale sprzedam ale teraz nima...

Opublikowano

Siema, nie wiecie kto ma na sprzedaz ramkę chrom zderzaka przedniego od S4 b6, widziałem wczesniej w dziale sprzedam ale teraz nima...

amba fatima - była i nima :ph34r:

Opublikowano

Witam, Panowie czy do lamp b6 istnieją jakieś zestawy naprawcze mocowań lamp, jak do b5? ojcicec ściągnął sarne, i lampa cofneła się o 5cm ale wszystko działa, tylko uchwyty połamane...

Spotkaliście się z czymś takim? czy w gre wchodzi tylko zmiana lampy?

Opublikowano

Witam, Panowie czy do lamp b6 istnieją jakieś zestawy naprawcze mocowań lamp, jak do b5? ojcicec ściągnął sarne, i lampa cofneła się o 5cm ale wszystko działa, tylko uchwyty połamane...

tak istnieją oryginalne zestawy naprawcze uchwytów lamp.

Opublikowano

masz może jakiś numerek tego? potrzebuje na piątek to zorganizować, bo ojciec w Austrii, i zjeżdża tylko na weekend, tam są wszystkie mocowania górne i dolne?

Opublikowano

Witam Szanowne Grono. Rozumiem że zabrano mi moderacje wątku B6 DIVISION i usunięto mnie z niego ( brak miniaturki w pierwszym poście ) tylko nie wiem jakie są tego powody ? Czy szanowne grono może mi to wyjaśnić ? z góry dziękuję.

jozek jak ktoś bystry to szybko rozkmini Why... :) czyżby stopniowe odsuwanie od władzy? :) siema :)

Opublikowano

a kiedy zniknęło? bo widać tylko to:

Użytkownik fantowski edytował ten post 18 kwiecień 2015 - 15:43

Opublikowano

Na pewno wczoraj już nie było. Fantowski na pewno mnie nie usunął.

Opublikowano

Ogarnie ktoś vt? Potrzebuję widzieć jak wygląda zacisk na przód w kolorze białym i biały zacisk czarne jarzmo. Kto pomoże?

Opublikowano

Ogarnie ktoś vt? Potrzebuję widzieć jak wygląda zacisk na przód w kolorze białym i biały zacisk czarne jarzmo. Kto pomoże?

Skończ z narkotykami :decayed:

Opublikowano (edytowane)

Radeksc - tak jest, dokladnie o to chodzilo, dzieki. :)

Edytowane przez KoJ@K
Opublikowano

masz może jakiś numerek tego? potrzebuje na piątek to zorganizować, bo ojciec w Austrii, i zjeżdża tylko na weekend, tam są wszystkie mocowania górne i dolne?

hej

8E0 998 121 str prawa

8E0 998 122 str lewa

Opublikowano

hej

8E0 998 121 str prawa

8E0 998 122 str lewa

Dolne mocowania tez maja jakis zestaw naprawczy, czy tam yo juz tylko rzezba?

:hi:

Opublikowano (edytowane)

Dolne mocowania ? Tam są tylko 2 takie w kształcie litery U

Edytowane przez turzol
Opublikowano

Panowie numer osłon na tył pod 300mm?

Opublikowano (edytowane)

moje ostatnie video

fajne cudo jak on nazywa się i ile kosztuje :D

DJI PHANTOM 2 + ZENMUSE H3-3D

GO PRO HERO 3+

MONITOR FLYSIGHT 7" HD

TRANSMITER VIDEO 1000mw BOSCAM THUNDERBOLT

3 baterie do drona

walizka pod ksztalt + inne gadzety

+- 10.000 :D

Edytowane przez andr3i
Opublikowano

Skończ z narkotykami :decayed:
Muszę je odłożyć ale nie ma kiedy [emoji14]olew:
Gość harry19-19
Opublikowano (edytowane)

moje ostatnie video

fajne cudo jak on nazywa się i ile kosztuje :D

DJI PHANTOM 2 + ZENMUSE H3-3D

GO PRO HERO 3+

MONITOR FLYSIGHT 7" HD

TRANSMITER VIDEO 1000mw BOSCAM THUNDERBOLT

3 baterie do drona

walizka pod ksztalt + inne gadzety

+- 10.000 :D

podziękował , a za niedługo niech dziewczyny uważają na opalaniu na dachu i ogólnie

tak jak tutaj :D:P

Edytowane przez harry19-19