Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pakuj 320/288mm, wszystko leży u mnie na półce :wink:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

póki co potrzebuję przodu, jaki prajs brutto?

Opublikowano

Zadzwon do mnie to pogadamy, nie bedziemy zaśmiecać tematu.

Opublikowano

zadzwonię jakoś w tygodniu :hi:

Opublikowano

Dzwon poniedziałek, wtorek, w srode nad ranem lecę za ocean. Wracam 4-tego.

Opublikowano

Siema . Panowie jak mam 17 et35 7.5j to dystans 15 mm powinien być dobry? Kurcze wsadziłem i trochę jakby opona wystaje :D .c923bdeb2e1cdceb3179620b938189fa.jpg

ja bym dał góra 7mm na przód w tym przypadku. zawsze z przodu daje sie mniejsze dystanse jak na tył.

Opublikowano

No ja właśnie zrozumiałem ze z przodu mam dać :) . Ech mogłem sam kombinować a nie słuchać kogoś :) . Z tyłu 15 jest git chociaż :) . Z przodu stoczę na 5 chyba . Ale narazie walczę z łożyskiem w przednim kole :/ . Została sama bieżnia w zwrotnicy i ni kuta ani drgnie :/.

Opublikowano

Albo prasa, albo dłuto i delikatnie podbijaj pod kołnierz między lozyskiem a Alu.

Opublikowano

Ani drgnie skubana :/ . Jutro chyba zwrotnice wymienie :).

Opublikowano

Nie wiem czym dysponujesz ale migomat czy spawarka, trochę ceownika i mały podnośnik hydrauliczny i prasa przenośna gotowa.[emoji12]

Opublikowano (edytowane)

Hehehe dobre :) mam parę desek , parę szczap drzewa do kominka , podnośnik do zmiany kół ( śrubowy ) , i klucze młotki i siekiery hahahah . Jutro rzeźnia :D .

Edytowane przez bongod
Opublikowano

No to zlej ostro na noc wd40 i powodzenia.

Opublikowano

Zlane dziex :)

Opublikowano

Witajcie może i ktoś pomóc, chodzi o moje lampy mam xenon i klosze są troche porysowane ale jeden wypolerowałem z zewnątrz ,i nadal widać tak jakby cały był w mikropęknięciach.. może to być ze środka jeszcze? ( bo rudny akurat jest ze środka) czy po prostu jest spękany? oby dwa są takie same i teraz nie wiem rozbierać i polerować środek czy może są do kupienia jakieś nowe klosze gdzieś? Mam nadzieje że w miare zrozumiale opisałem problem ;)

Opublikowano

Mało kto czyta dział kupię, więc jak coś za 1-2 msc będę na kupnie b6 1.9 tdi q avf lub 1.8t q, najlepiej avant. Budżet dosyć wysoki, liczę na dobry stan techniczny. Jak coś to PW. Dzięki i sorry za wtrącanie się z OT ;)

Opublikowano

Pany, ile pompujecie powietrza w 235/35/19 ?

Nabiłem dziś 2,8b i nie wiem, czy to nie za dużo, bo opony zrobiły się głośniejsze, koła potrafią bić, szczególnie przy hamowaniu... hmm.

Flay bój się Boga :strachliwy: :strachliwy: :strachliwy:

Normalne ciśnienie w avancie quattro z silnikiem 2.5 TDI w oponie o szerokości 235/45/17 to 2,3! Ja przy 235/40/18 nigdy nie pompowałem więcej niż 2,4. Spójrz na wlepę u siebie - im opona szersza i niższy profil tym zalecane ciśnienie jest niższe. Przy profilu 205/55/16 masz 2.7 przy 235/45/17 a więc szerszej oponie - już tylko 2,3.

Ja bym na Twoim miejscu nie pompował więcej niż 2,4, max 2,5. 2,7 BiT nie powinien być znacząco cięższy w stosunku do 2,5 TDI.

Opublikowano

Michale Suli, wlepka swoje a producent swoje... Jak miałem seessanty u siebie, to stosowałem się do ciśnień , którą producent opon zaleca. Na swojej stronie podawał ciśnienie rzędu 2.8-3.0 bara... To niby zależy od gumy itp...

Opublikowano

Panowie na jaki kolor malować zaciski przy kolorze budy LZ5L? Koła Rotor a heble 320/300.

Opublikowano

o żółtych kropkach nie zapomnij

szukam Thule ProRide 591 do tego Thule Wing Bar 96x

ma może ktos do sprzedania ?