Wandej Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 Pany nietypowa oferta Nie ma ktoś 17` alu wypozyczyć na 2 tygodnie na przełomie sierpnia i września? W zamian oddaję rotory Z gumowcami masz te Rotory? Jeśli tak to mam na wymiane ori 17'' i w tym terminie mi pasuje Tak z gumami ale inne na osiach są. Bieżnika pewnie tyle samo bo obydwa kpl nówki w tamtym roku zakładane ale przód potenzy tył federal
MARCIN607 Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 Pany nietypowa oferta Nie ma ktoś 17` alu wypozyczyć na 2 tygodnie na przełomie sierpnia i września? W zamian oddaję rotory Z gumowcami masz te Rotory? Jeśli tak to mam na wymiane ori 17'' i w tym terminie mi pasuje Tak z gumami ale inne na osiach są. Bieżnika pewnie tyle samo bo obydwa kpl nówki w tamtym roku zakładane ale przód potenzy tył federal mam 15
xsebo1 Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 Panowie jezdzi ktos moze B6 z wahaczami zrobionymi na poliuretanach i moze sie cos wypowiedziec z doswiadczenia na ten temat?Słyszałem że poliuretanowe zamienniki są zbyt sztywne i szybko leci wszystko co gumowe w wielowahaczu. Generalnie nie polecają ludzie
Wandej Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 Pany nietypowa oferta Nie ma ktoś 17` alu wypozyczyć na 2 tygodnie na przełomie sierpnia i września? W zamian oddaję rotory Z gumowcami masz te Rotory? Jeśli tak to mam na wymiane ori 17'' i w tym terminie mi pasuje Tak z gumami ale inne na osiach są. Bieżnika pewnie tyle samo bo obydwa kpl nówki w tamtym roku zakładane ale przód potenzy tył federal mam 15 Tylko opona by weszła
pajda Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Pany nietypowa oferta Nie ma ktoś 17` alu wypozyczyć na 2 tygodnie na przełomie sierpnia i września? W zamian oddaję rotory Mam bez gum, proste tylko stan do odnowienia witam serdecznie mam do obchnięcia ori zderzak S4 przedni z kratkami pod halogeny kratką środkową spryskami i wszystkimi zaślepkami., kolor srebrny ale do malowania Są jacyś chętni Daj cenę i foto na pw.
bongod Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Siema . Panowie jakie się u nas ciśnienie nabija w klime?
mrogal Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Siema . Panowie jakie się u nas ciśnienie nabija w klime? normalnie
bongod Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Ale ile bo nie ma w spisie na automacie akurat a4 b6
WhyMe? Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Bongod ja nie wierzę czasem w twoje pytania
bongod Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Chyba tak . Mam dostęp do tej maszynki i chciałem napełnić po kriomu .
Blachu Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Podnieś maskę do góry, na jej dole masz tabliczkę na której jest podana ilość czynnika r134a. Bynajmniej u mnie tak jest
bongod Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 (edytowane) Ok zerknę dziex A ile jest u Ciebie? Edytowane 7 Lipca 2015 przez bongod
Blachu Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 (edytowane) Dokładnie nie pamiętam teraz, ale chyba 480-530. A nie mam teraz jak sprawdzić tego. Edytowane 7 Lipca 2015 przez Blachu
secio84 Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Ok zobaczymy co z tego wyjdzie .Tu masz foto :-) naciepane z GT-I9195
Wandej Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Pany nietypowa oferta Nie ma ktoś 17` alu wypozyczyć na 2 tygodnie na przełomie sierpnia i września? W zamian oddaję rotory Mam bez gum, proste tylko stan do odnowienia witam serdecznie mam do obchnięcia ori zderzak S4 przedni z kratkami pod halogeny kratką środkową spryskami i wszystkimi zaślepkami., kolor srebrny ale do malowania Są jacyś chętni Daj cenę i foto na pw.J Jadę do Chorwacji i chcę po prostu założyć mniejsze koła na wyjazd żeby mnie tak mocno nie wytelepało Nie chcę kombinować tylko jakby ktoś miał 17` na których śmiga to chętnie zamienię się na 2 tygodnie na moje rotory 19`
Rekomendowane odpowiedzi