slo Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Koledzy jaki najlepsze ubezpieczenie auta assistance na Europe polecacie ?
serfin Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Wiesz olej po roku i ok 5000km był czarny a czy bylo w nim coś jeszcze to nie wiem bo przez sito nie puszczalem [emoji14] Do nagrzanego silnika wlalem cala plukanke i zostawilem autko odpalone przez 10min po czym odkrecilem korek w misie i zostawilem az wszystko splynelo i przestalo kapac po czym zmiana filtra oleju i zalanie nowej oliwy.
Wandej Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Wiesz olej po roku i ok 5000km był czarny a czy bylo w nim coś jeszcze to nie wiem bo przez sito nie puszczalem [emoji14] Do nagrzanego silnika wlalem cala plukanke i zostawilem autko odpalone przez 10min po czym odkrecilem korek w misie i zostawilem az wszystko splynelo i przestalo kapac po czym zmiana filtra oleju i zalanie nowej oliwy. No i gites zrobiłeś U mnie olej jest czarny zaraz po odpaleniu Slo Ty też do chorwacji jedziesz? Gdzie są moje gumiszcza?
slo Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Slo Ty też do chorwacji jedziesz? Gdzie są moje gumiszcza? Ja bardziej na Włochy w tym roku Gumy leżą, musze CI je wysłać
Armi Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Koledzy jaki najlepsze ubezpieczenie auta assistance na Europe polecacie ? OC+Pomoc w drodze na Europę. Jedyna sensowna opcja z lawetą do 1000km.
MaxsteRR Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Podpowie ktoś ile mogę wołać za tylne boczki Swing z pakietem światło pod elektryczne szyby? Boczki kompletne + podnośniki szyb z silniczkami. Do przednich boczków mam wiązki i pakiet światło.
serfin Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Panowie jezeli ma sie na pokladzie pelny BOSE audio sytem to czy bedzie roznica w dzwieku gdy podlacze do tego czy to radio Concerta II Concerta III czy np Symphony II? wszystkie maja taka sama regulacje dzwieku low mid high.
Armi Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Ale jakiej firmy? Zapomniałem napisać. Chodzi o PZU.
cocoo24 Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Panowie, znajomy wymienia sprzeło, ale chce to zrobić wersją budżetową. Czy zmieniając sprzęgło, trzeba zmieniać odrazu dwumase i docisk? Dwumasa mu nie hałasuje, więc poleciłem wymienić samą tarcz, albo nową, albo dobrą uzywke. Co myślicie o tym
POWER-KRIS Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Rozbierze to się dowie co jest w jakim stanie. Mi się nawet łapa i wysprzeglik rozleciały.
Wandej Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Panowie, znajomy wymienia sprzeło, ale chce to zrobić wersją budżetową. Czy zmieniając sprzęgło, trzeba zmieniać odrazu dwumase i docisk? Dwumasa mu nie hałasuje, więc poleciłem wymienić samą tarcz, albo nową, albo dobrą uzywke. Co myślicie o tym Nie kupisz raczej samej tarczy chyba żę jakiś chinol jak dwumas cicho to samo sprzęgło i będzie śmigać. U mnie też dzisiaj badaliśmy a4 wstępnie co trzeba kupić przed Chorwacją Dwumas ok sprzęgło pójdzie profilaktycznie ,manszeta amorki tył i niespodzianka pompa wody Rok temu wymieniany cały rozrzą i już leci z niej. Jak ja lubię ten przód zdejmować
cocoo24 Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 ta operacja ze sprzęgłem to w avensis d4d 2.0
Wandej Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 ta operacja ze sprzęgłem to w avensis d4d 2.0 Oj to już wiem czemu dwumasu wymienić nie chcecie
biggman Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Panowie gdzie sprawdzacie ceny gratow w ASO bo juz wszystki znane mi strony popadaly?
Wandej Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Panowie gdzie sprawdzacie ceny gratow w ASO bo juz wszystki znane mi strony popadaly? Podrzuć numery piękny kawalerze
cocoo24 Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 ta operacja ze sprzęgłem to w avensis d4d 2.0 Oj to już wiem czemu dwumasu wymienić nie chcecie właśnie
feniks Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Panowie gdzie sprawdzacie ceny gratow w ASO bo juz wszystki znane mi strony popadaly? getem.pl działaWysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
turzol Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Sklep.motorpol Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
biggman Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Dziekowac Panowie gdzie sprawdzacie ceny gratow w ASO bo juz wszystki znane mi strony popadaly? Podrzuć numery piękny kawalerze Wujek nie mam teraz nic konkretnego, pytam na przyszlosc bo czasem potrzeba sprawdzic cene jakiejs srubki
Rekomendowane odpowiedzi