KoJ@K Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Srebrny znaczek na przodzie chyba bardziej, by tu lezal.
Blachu Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 KoJ@K to Ty pytałeś kiedyś o skup wysyłkowy katalizatorów??
RicS3 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Srebrny znaczek na przodzie chyba bardziej, by tu lezal. Nie znasz się
dawid7737 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Pany jest problem albo i nie sam nie wiem otóż dzisiaj jak podjechałem do kumpla auto zostawiłem na chodzi i zauważyłem że leci delikatny ledwo co widzialny dymek z okolicy lewego przedniego koła a że było to nie możliwe że z hamulców bo nie upalałem akurat to otworzyłem maske i dostrzegłem że leci ten dymek centralnie na środku silnika gdzieś od strony ściany grodziowej .. jakieś pomysły co to może byc? Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez dawid7737
xsebo1 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Palony olej ma specyficzny slodkawy zapach
xsebo1 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Chlodniczy w zapachu powiedziałbym że gorzki i cierpki, ale tyle tego produkują że może nie niuchałem wszystkiego
Kolkov Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Macie jakiegoś sprawdzonego dostawcę mechanizmów podnoszenia szyb? Wysłane z telefonu przy pomocy Tapatalka
jozek726 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 kupię ładne i zadbane A4 B6 , sedan , avant bez różnicy, ma ktoś coś ciekawego ?
miszka Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 kupię ładne i zadbane A4 B6 , sedan , avant bez różnicy, ma ktoś coś ciekawego ? A co sie stało z twoim , bo dawno mnie tu nie było Wysłane z Ipka
jozek726 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 sprzedany :/ teraz szukam dla kuzyna auta , kupił bym coś mu ciekawego
miszka Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 sprzedany :/ teraz szukam dla kuzyna auta , kupił bym coś mu ciekawego Co ty pier , to naprawdę długo mnie tu nie byłoWysłane z Ipka
amaradaar Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Macie jakiegoś sprawdzonego dostawcę mechanizmów podnoszenia szyb? Wysłane z telefonu przy pomocy Tapatalka mamy, aso i kolejne 10 lat z głowy Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez amaradaar
KoJ@K Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 KoJ@K to Ty pytałeś kiedyś o skup wysyłkowy katalizatorów?? Ogolnie sie pytalem, gdzie miales kogos co skupuje, ale odzewu nie bylo. Sprzedalem nie dawno, zeby do podsufitki dolozyc. Pany jest problem albo i nie sam nie wiem otóż dzisiaj jak podjechałem do kumpla auto zostawiłem na chodzi i zauważyłem że leci delikatny ledwo co widzialny dymek z okolicy lewego przedniego koła a że było to nie możliwe że z hamulców bo nie upalałem akurat to otworzyłem maske i dostrzegłem że leci ten dymek centralnie na środku silnika gdzieś od strony ściany grodziowej .. jakieś pomysły co to może byc? Przyjrzyj sie króćcowi/trójnikowi idącemu w tamtych rejonach, czy przypadkiem nie jest delikatnie nadpekniety itd.
amaradaar Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 oooo Jeżżżu Joozek kiedy sprzedałeś i czemu kwaśna mina zmusili Cie :/
jozek726 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 sprzedany :/ teraz szukam dla kuzyna auta , kupił bym coś mu ciekawego Co ty pier , to naprawdę długo mnie tu nie byłoWysłane z Ipka ja sam nie bywam tu za często, nie ma tego "czegoś" co było kiedyś. sam rozumiesz
miszka Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 sprzedany :/ teraz szukam dla kuzyna auta , kupił bym coś mu ciekawego Co ty pier , to naprawdę długo mnie tu nie byłoWysłane z Ipka ja sam nie bywam tu za często, nie ma tego "czegoś" co było kiedyś. sam rozumiesz Kurczę pamiętam jak jeszcze z miesiąc temu zakładałeś kiere z rs-a a tu piszesz że sprzedałeś ...oj to musiał być jakiś powód tej sprzedaży ale nie wnikam. co do drugiego to mam takie samo zdanie Wysłane z Ipka
jozek726 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Szczerze to dostałem dobrą ofertę sprzedaży i sprzedałem. Ale teraz jest tylko problem co by kupić
miszka Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Szczerze to dostałem dobrą ofertę sprzedaży i sprzedałem. Ale teraz jest tylko problem co by kupić Można już rejestrować bez przekładki Wysłane z Ipka Takiej jak twoja już nie trafisz Wysłane z Ipka
Rekomendowane odpowiedzi