Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

chcę usunąć wycieraczkę z tyłu i zaślepić ją, czy taka zaślepka jest ok czy polecicie coś lepszego ?

http://allegro.pl/zaslepka-otworu-wycieraczki-tylnej-maskownica-tyl-i5606951522.html

Nie cuduj z ta wycieraczka i zostaw ja w spokoju

mam taką małą założoną chyba z Q5 czy jakoś tak - nie znam się ale i tak nie działa poza tym ona potrzebna tam jak nie powiem co

Opublikowano

Jak dbasz tak masz

Opublikowano

Pany na gwałt potrzebuje moduł kiery pod tempomat do B6/B7. Poratuje ktoś?

Opublikowano

Pany jak ktoś potrzebuje zaciski na tył 288 to dzwonić i brać http://allegro.pl/zacisk-hamulcowy-audi-a4-b7-a6-3-0-tdi-tyl-i5628542373.html

To ja cenę mniejszą niż jeden zacisk z tego ogłoszenia wyrwałem komplet zacisków, klocków, tarcz, osłon i linek od ręcznego :grin:

Opublikowano

chcę usunąć wycieraczkę z tyłu i zaślepić ją, czy taka zaślepka jest ok czy polecicie coś lepszego ?

http://allegro.pl/zaslepka-otworu-wycieraczki-tylnej-maskownica-tyl-i5606951522.html

Nie cuduj z ta wycieraczka i zostaw ja w spokoju

mam taką małą założoną chyba z Q5 czy jakoś tak - nie znam się ale i tak nie działa poza tym ona potrzebna tam jak nie powiem co
jak zdejmiesz to daj znać na pw - chętnie przytule z q5.
Opublikowano

Pany na gwałt potrzebuje moduł kiery pod tempomat do B6/B7. Poratuje ktoś?

Daj na PW

Opublikowano

Panowie jak rozebrac slupek? Z przednim nie mialem problemu ale przy tylnym mam pewien klopot. Na zlaczeniu jest jakby haczyk i nie wiem czy mam to odgiac czy jakos to sie odczepia

Opublikowano

Chyba tak. Ten co jest nad tylnymi drzwiami

Raczke juz odkrecilem. Dopatrzylem sie ze jest wciskany jak przedni ale nie wiem co z ttm haczykiem

Opublikowano

Słupek B czy C?

Musisz i tak rozebrać całość nadproża. Rączka przednia, i Tylna. Pod zaślepką AIRBAG masz śrubę. Zaślepkę ściągnij delikatnie podważając od strony tylnych drzwi.

Opublikowano

To juz mam zrobione. Tylko go teraz nie moge wyciagnac

Opublikowano

Ktoś z posiadających kiere multi z B7 byłby chętny na VFIZa? Miałem u siebie zakładać, ale kiera z B6 mi tego nie odpala, a urządzenie tylko bez sensu leży i się kurzy - konkretny chętny niech się zgłosi na PW po resztę szczegółow :wink:

Opublikowano

Ktoś z posiadających kiere multi z B7 byłby chętny na VFIZa? Miałem u siebie zakładać, ale kiera z B6 mi tego nie odpala, a urządzenie tylko bez sensu leży i się kurzy - konkretny chętny niech się zgłosi na PW po resztę szczegółow :wink:

Że tak sie głupio spytam co to to jest ten VFIZ bo nie jestem w temacie [emoji51][emoji107]

Opublikowano (edytowane)

Fajny gadżet [emoji106]

Edytowane przez miszka
Opublikowano

Dokładnie, taka zabawka dla większych chłopców :decayed: ale że u mnie kiera tego nie obsługuje, to wiadomo...

Opublikowano

pany kratki nawiewow beda pasowaly z angola do EU?