Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też na samym początku obstawiałem jakąś nieszczelność , wężyk albo N75 ale po sprawdzeniu wszystkiego odpowiedź była tylko jedna. Turbawka do czyszczenia.

W codziennej jeździe mi to w ogóle nie przeszkadzało i dlatego tak długo z tym wzlekałem. Problem pokazywał sie sporadycznie przy wysokich obrotach na 5 biegu (prędkość coś koło 180km/h) . Chociaż nie raz i nie dwa zdarzało sie że miałem na budziku 200-210 i nic sie nie działo .

No i w pewnym sensie miał też na to wpływ komentarz gościa który robił mi program. "Coś sie dzieje z turbiną i że więcej nie ma co cisnąć bo więcej nie wypluje".

Mam furacza prawie 5 lat , raczej nie jeżdzę jak emeryt , kat wywalony jakieś dwa lata temu. Nie mam pojęcia czemu sie tak zasyfiła.

Chyba że ten syf został po poprzednim właścicielu :wink:

kat, a EGR?

Kat wywalony a EGR ciągle siedzi i nie jest zaślepiony , jakieś dwa lata temu wymieniony na nowy ori

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

coś zaczyna się dziać powoli :wink:

ni3jlSw.jpg

To normalny zderzak z dokładką od?? Więcej zdjęć masz?
Opublikowano

to wygląda na dokładkę od B7

Przygotowania są bo do was drutem jechac nie mozna. Auto stoi u lakiernika..bedzie nowy lakier na calym aucie, a ja bawie sie w detale.eb6fffa355cfb1f306f0394061e81991.jpgb05b468a3fb5f693371ff0e89e5fcb00.jpg1b8b13e43ac26e6eb2b77c75ff8ca8b3.jpg88d738f0ebd188f2f56c5be94868f474.jpg55843f45c15cb0b6035a1f5f54b8629a.jpg7c354f55f9d18521e2e3747a46f96d60.jpg

Idziesz w mat czy to tylko baza ?

on stoi na lakierni ?

w tych warunkach to będziesz mieć raczej sporo wtrąceń...

Opublikowano

Wydaje mi się że całkiem spoko wygląda ta dokładka :-) czekam na więcej zdjęć...

Opublikowano

Też mi się podoba :) muszę pomyśleć nad nią albo tą imitacją esy z alledrogo ale zderzak chyba pospawam w całość.

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Panowie wiem że to może banalne pytanie ,ale jak zdjąć klamkę szyby z tyłu?

Nigdy nie maiłem z tym do czynienia :facepalm:

Opublikowano

Panowie wiem że to może banalne pytanie ,ale jak zdjąć klamkę szyby z tyłu?

Nigdy nie maiłem z tym do czynienia :facepalm:

Co ty chcesz zrobić?
Opublikowano

tapicerkę zdjąć,a korbotronik jest :wink:

Opublikowano
76adeb1a465b328c36767f6753d63e27.jpg
Opublikowano

podwarzasz rączke od dołu czyms płaskim i nie ostrym i jak Ci zaslepka zejdzie twym oczom ukaże się srubka

Opublikowano

dzięki

Opublikowano
37be5fdfbfe49f6f91878c7bea2bc89e.jpg
Opublikowano

witam Panowie pomożecie na lustrze z kompasem wyświetla mi się coś takiego. Raz jest ok a raz się właśnie tak pokazuje

ten.jpg

Zrób jeszcze raz kalibracje. Jak odemnie wracałes to chyba dobrze pokazywało.

Moze jest ktoś chetny na takiego moda?

Skałdanie dachu z pilota w cabrio

Opublikowano

To juz mi sie pokazało jak jechałem do Ciebie wiec na pewno nie ma mowy żeby cos wyszlo podczas montażu. A przeciez jeździliśmy i bylo wszystko ok. A co do montażu polecam wszystkim naprawde kkam sie super na tym zna. Lustereczka chodzą super pozdrawiam i dziękuję

Opublikowano

to wygląda na dokładkę od B7

Przygotowania są bo do was drutem jechac nie mozna. Auto stoi u lakiernika..bedzie nowy lakier na calym aucie, a ja bawie sie w detale.eb6fffa355cfb1f306f0394061e81991.jpgb05b468a3fb5f693371ff0e89e5fcb00.jpg1b8b13e43ac26e6eb2b77c75ff8ca8b3.jpg88d738f0ebd188f2f56c5be94868f474.jpg55843f45c15cb0b6035a1f5f54b8629a.jpg7c354f55f9d18521e2e3747a46f96d60.jpg

Idziesz w mat czy to tylko baza ?

on stoi na lakierni ?

w tych warunkach to będziesz mieć raczej sporo wtrąceń...

Folii do odcięcia lakieru się nie klei, ziarno się robi. Papier obowiązkowo
Opublikowano

Kurfa jaka przygoda w weekend. Zablokowana skrzynia na autostradzie ,odrkęcanie półosi na poboczu i wiezienie auta na lawecie 300km :facepalm: Nie polecam nikomu :kwasny:

Opublikowano

Ładnie przegoniles furę :)

A taki dobry silnik miałeś :D

Opublikowano

Ładnie przegoniles furę :)

A taki dobry silnik miałeś :D

Silnikowi nic nie jest przecież :wink: Tylko skrzynia kaput która i tak miała być wyeksmitowana. Ale auto na miejscu pod koniec tyognie czorny moze ruszy z pracami :kox: Po przejechaniu się jego 2.7 mam wątpliwości czy to auto nie będzie za szybkie :decayed:

Opublikowano

Andrzejku przyznaj się że Cię ALT w multitroniku objechło :grin: tak się Twoja zaczerwieniła aż olej ze skrzyni puściła :decayed: Pozdro dobry wypad! podeśle Ci zdjęcie co Cię holowało abyś pamiętał :kox:

Opublikowano

Andrzejku przyznaj się że Cię ALT w multitroniku objechło :grin: tak się Twoja zaczerwieniła aż olej ze skrzyni puściła :decayed: Pozdro dobry wypad! podeśle Ci zdjęcie co Cię holowało abyś pamiętał :kox:

Auto stworzone do pracy więc holowało :decayed: Dobry wypad ale mógłby być krótszy i bez takich przygód :decayed: