Wandej Opublikowano 23 Listopada 2015 Opublikowano 23 Listopada 2015 pany potrzebuje przednie półosie do skrzyni 5b z 1.8t quattro. Ktoś coś? Pilny temat oznaczenie skrzyni FPT
secio84 Opublikowano 23 Listopada 2015 Opublikowano 23 Listopada 2015 Pany potrzebny kod lakieru ciemny grafit naciepane z GT-I9195
feniks Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 Jak taki co u mnie to Lx7z Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
KoJ@K Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 Panowie wymienial ktos z Was mechanizm wybieraka zmiany biegow i moglby cos podpowiedziec, jak to zrobic? Czy wymienia sie tylko te elementy, ktore sa w tym zestawie -8E0798151B czy do tego jeszcze jakas tulejka powinna byc?
turzol Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 Panowie wymienial ktos z Was mechanizm wybieraka zmiany biegow i moglby cos podpowiedziec, jak to zrobic? Czy wymienia sie tylko te elementy, ktore sa w tym zestawie -8E0798151B czy do tego jeszcze jakas tulejka powinna byc? Wymieniasz to co jest w zestawie. Jak chcesz dodatkowo wymienić tulejkę która jest w miejscu gdzie drążek zmiany biegów "pracuje" to raczej bez zrzucania tego całego ustrojstwa sie nie obejdzie.
Imhotet Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 Siemka, nie ma ktoś przypadkiem zaślepki tylnej do bixa B6 (prawa) ? Chetenie odkupie
KoJ@K Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 A robi sie to od gory czy z dolu? Bo czasami kurde dwojka tak "dziwnie wchodzi", jakby nie do konca na swoje miejsce, jakby stawiala delikatny opor, a czasami wejdzie normalnie. Nie zaleznie czy zmienie bieg na wyzszych/nizszych obrotach, no a tak bardzo zadko tez trojka dziwniej wejdzie.
bjoern Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 Imhotet a jest taka sama jak w zwykłej lampie?Mateusz a ja mam znowu tak, że jak chcę wrzucić trójkę po dwójce to łatwo "nietrafić", tak jakbym wbijał wajchę między 1 a 3 i muszę poprawiać
turzol Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 A robi sie to od gory czy z dolu? Bo czasami kurde dwojka tak "dziwnie wchodzi", jakby nie do konca na swoje miejsce, jakby stawiala delikatny opor, a czasami wejdzie normalnie. Nie zaleznie czy zmienie bieg na wyzszych/nizszych obrotach, no a tak bardzo zadko tez trojka dziwniej wejdzie. Mi to mechanik wymienił, więc Ci nie powiem jak ogarnął temat. Na pewno jest poprawa po wymianie i drążek nie przymarza zimą.
Imhotet Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 Imhotet a jest taka sama jak w zwykłej lampie? Mateusz a ja mam znowu tak, że jak chcę wrzucić trójkę po dwójce to łatwo "nietrafić", tak jakbym wbijał wajchę między 1 a 3 i muszę poprawiać hmm w zwykłej na pewno nie, nie wiem jak w xenonie.. tu masz fotke jak mniej wiecej wyglada tył lampy mozesz zobaczyc kształt http://img834.imageshack.us/img834/6117/6ndw.jpg
slimaczek89rz Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 Panowie:hi:takie pytanie, do b6 podejdzie kluczyk od b5? chodzi mi zdalne otwieranie.
greg2505 Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 Imhotet a jest taka sama jak w zwykłej lampie? Mateusz a ja mam znowu tak, że jak chcę wrzucić trójkę po dwójce to łatwo "nietrafić", tak jakbym wbijał wajchę między 1 a 3 i muszę poprawiać hmm w zwykłej na pewno nie, nie wiem jak w xenonie.. tu masz fotke jak mniej wiecej wyglada tył lampy mozesz zobaczyc kształt http://img834.imageshack.us/img834/6117/6ndw.jpg kup nową w aso ,kosztuje ok 40zł ,używanych nie warto kupować ,od zwykłych lamp i xenonów nie pasuje
Imhotet Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 dzwoniłem do aso ponoć wystepuje tylko z całymi lampami... masz numer częsci ?
greg2505 Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 występują osobno ,kupowałem obydwie,mam stare to spiszę nr 8e0941158b, 8e0941159b
KoJ@K Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 (edytowane) Imhotet a jest taka sama jak w zwykłej lampie? Mateusz a ja mam znowu tak, że jak chcę wrzucić trójkę po dwójce to łatwo "nietrafić", tak jakbym wbijał wajchę między 1 a 3 i muszę poprawiać O o doklad ie, idealnie to ujales, wlasnie u mnie z dwojki na trojke jest ten sam efekt - ze czasami nie moge se trafic. turzol - jakie miales objawy przed wymiana tego i co konkretnie poprawilo sie PO wymianie ? A ocb z tym, ze "drazek zima przymarzal" ? Ja nie mialem czegos takiego akurat i ogolnie zima nie bylo innych "problemow" z wajchą. Edytowane 24 Listopada 2015 przez KoJ@K
nitroo Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 Po mroźnej nocy nie dało się biegu zrzucić. Wymiana zestawu naprawczego usuwa problem.
rafi10612 Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 Panowie wymienial ktos z Was mechanizm wybieraka zmiany biegow i moglby cos podpowiedziec, jak to zrobic? Czy wymienia sie tylko te elementy, ktore sa w tym zestawie -8E0798151B czy do tego jeszcze jakas tulejka powinna byc?Jaki jest koszt tego zestawu? I tulejki? U mnie też dwojka dziwnie wchodzi Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
bongod Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 Niestety ta dwójka to częsty przypadek :/ Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
rafi10612 Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 Skrzynia niezgrzyta. Sprzęgło bierze od samego początku tylko ten mechanizm nieszczesny Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Nie raz sprawdzam czy napewno bieg jest wrzucony bo wchodzi z oporem Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi