turzol Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Ktoś chętny na moją kiere? Całość w stanie jak nówka. Wiązka airbag zrobiona tak że pasuje p&p do A4 B6/B7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 ma ktoś kierę od b6 ori 4 ramienną w skórze na handel,ewentualnie obszytą ,stan bdb,Artur piękna kiera ,ale brak środków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Ktoś chętny na moją kiere? Całość w stanie jak nówka. Wiązka airbag zrobiona tak że pasuje p&p do A4 B6/B7. Turzol pw z cena ???naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Poszło PW, została jednak juz sama kiera. Poduszka sprzedana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Ktoś chętny na moją kiere? Całość w stanie jak nówka. Wiązka airbag zrobiona tak że pasuje p&p do A4 B6/B7. Czemu sprzedajesz? Daj pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=219335696&zipcode=1&scopeId=C&isSearchRequest=true&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&categories=EstateCar&ambitCountry=DE&minFirstRegistrationDate=2004-01-01&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&pageNumber=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=219335696&zipcode=1&scopeId=C&isSearchRequest=true&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&categories=EstateCar&ambitCountry=DE&minFirstRegistrationDate=2004-01-01&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&pageNumber=1 Słaba rzeźba http://allegro.pl/audi-rs4-jedyna-taka-na-swiecie-450hp-okazja-i5851895549.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Jaaa ten biały nawet nawet się ktoś narobić musiał w uuuuj przód wygląda prawilnie, z boku dać jakiś próg i z tyłu inny zderzak i gra jak zobaczyłem przód to dopiero po środku się skapnąłem, że coś nie gra haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeksc Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Mam problem z klimatronikiem, nawet gdy nastawie na 18 stopni to bardzo grzeje, jak dam na minimum dopiero czuć zimniejsze powietrze. Od czego zacząć, wyczyścić w nim czujnik ( tam w środku jest chyba wentylator )? Rozbiera się to jakoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 ja też ciągle na 18 jeżdżę zrób na auto i z wyłączonym econem wtedy nie jest źle a auto Ci się nie przegrzewa? może termostat walnięty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeksc Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Econ nigdy nie włączam. Auto się nie przegrzewa, przynajmniej na zegarach 90 trzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Ktoś chętny na moją kiere? Całość w stanie jak nówka. Wiązka airbag zrobiona tak że pasuje p&p do A4 B6/B7. Czemu sprzedajesz? Daj pw Michał moja kiera się Arturowi spodobala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Michał moja kiera się Arturowi spodobala To pochwal się co to masz za kiere Edytowane 13 Grudnia 2015 przez Tomi_81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Michał moja kiera się Arturowi spodobala To pochwal się co to masz za kiere Tomek foto mojej fajery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) No taka masywniejsza To jest z B8 ?? Edytowane 13 Grudnia 2015 przez Tomi_81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 No taka masywniejsza To jest z B8 ?? Tomek tak to z B8 poliftowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toma085 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Poszło PW, została jednak juz sama kiera. Poduszka sprzedana Ciekawe czy poducha z a8 d3 by pasiła ta okrągła , jaka cena za samą kierę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Poszło PW, została jednak juz sama kiera. Poduszka sprzedana Ciekawe czy poducha z a8 d3 by pasiła ta okrągła , jaka cena za samą kierę? Nie podejdzie z A8. Kiery już też nie ma, poszło wszystko Poluje na B8 lift teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek81 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Witam Dzisiaj po zdjeciu akumulatora,zauwazylen ze w miejscu gdzie jest odplyw wody,bylo duzo syfu,czyszczac ta gumke,wpadla mi do srodka,za chiny jej nie wyciagnie,moglby ktos podrzucic nr tej gumeczki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniek Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 8D0819419A chyba o tą gumkę Ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi