Piotrek81 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 8D0819419A chyba o tą gumkę Ci chodzi dokladnie o to chodzi,dzieki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Poszło PW, została jednak juz sama kiera. Poduszka sprzedana Ciekawe czy poducha z a8 d3 by pasiła ta okrągła , jaka cena za samą kierę? Nie podejdzie z A8. Kiery już też nie ma, poszło wszystko Poluje na B8 lift teraz a ten SDS zwalczyliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Poszło PW, została jednak juz sama kiera. Poduszka sprzedana Ciekawe czy poducha z a8 d3 by pasiła ta okrągła , jaka cena za samą kierę? Nie podejdzie z A8. Kiery już też nie ma, poszło wszystko Poluje na B8 lift teraz a ten SDS zwalczyliście? kodowanie wydaje sie ok, ale nie babsztyl nie rozpoznaje naszych komend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Poszło PW, została jednak juz sama kiera. Poduszka sprzedana Ciekawe czy poducha z a8 d3 by pasiła ta okrągła , jaka cena za samą kierę? Nie podejdzie z A8. Kiery już też nie ma, poszło wszystko Poluje na B8 lift teraz a ten SDS zwalczyliście? Na początku babka ze mną rozmawiała z opcji telefonu Teraz strzeliła focha i mnie nie słyszy Edytowane 13 Grudnia 2015 przez franciszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 bo jak dobrze kojarze to wina kiery będzie, może tego pipka nie ogarniać... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Na początku babka ze mną rozmawiała z opcji telefonuTeraz strzeliła focha i mnie nie słyszy Frans było krzyczeć po niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rs dziadek Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Panowie pytanie techniczne z rana. Czy do audi a4 b6 1.8T można zastosować zamiennie zamiast dyfra o oznaczeniu ETT dyfer o oznaczeniu ETS. Z tego co znalazłem na internecie mają takie same przełożenia główne czyli 35:9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) Na początku babka ze mną rozmawiała z opcji telefonu Teraz strzeliła focha i mnie nie słyszy Frans było krzyczeć po niej A RNS ma soft pod SDS? Kiedyś też przy montażu koledze navi, nie chciały ruszyć komendy głosowe i się okazało że w RNS-E był soft bez SDS Edytowane 14 Grudnia 2015 przez biggman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Na początku babka ze mną rozmawiała z opcji telefonu Teraz strzeliła focha i mnie nie słyszy Frans było krzyczeć po niej A RNS ma soft pod SDS? Kiedyś też przy montażu koledze navi, nie chciały ruszyć komendy głosowe i się okazało że w RNS-E był soft bez SDS Jest SDS w sofcie i w menu serwisowym też się zgłasza.Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Na początku babka ze mną rozmawiała z opcji telefonu Teraz strzeliła focha i mnie nie słyszy Frans było krzyczeć po niej Grzesiek staram się jak mogę Na początku babka ze mną rozmawiała z opcji telefonu Teraz strzeliła focha i mnie nie słyszy Frans było krzyczeć po niej A RNS ma soft pod SDS? Kiedyś też przy montażu koledze navi, nie chciały ruszyć komendy głosowe i się okazało że w RNS-E był soft bez SDS Karol tak jak Artur pisze sićko jest Na początku babka ze mną rozmawiała z opcji telefonu Teraz strzeliła focha i mnie nie słyszy Frans było krzyczeć po niej A RNS ma soft pod SDS? Kiedyś też przy montażu koledze navi, nie chciały ruszyć komendy głosowe i się okazało że w RNS-E był soft bez SDS Jest SDS w sofcie i w menu serwisowym też się zgłasza.Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Artur po kodowaniu przestała się do mnie odzywać . Masz z nią jakieś układy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) Masz z nią jakieś układy ta na romantyczna kolacje musisz ja zabrac Temat lotki ogarnięty? Edytowane 14 Grudnia 2015 przez ucho.77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Masz z nią jakieś układy ta na romantyczna kolacje musisz ja zabrac Temat lotki ogarnięty? Kolacja mówisz Grzesiek lakiernik lotkę pomaluje dopiero po swiętach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Kolacja mówisz ze śniadaniem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid7737 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Pany które felgi lepiej mi wejdą ta sama felga tylko kolor delikatnie różny tyle że ET o 15 inne.. http://allegro.pl/felgi-oems-ifg10-19-9-5j-et40-5x112-ms-i5697437700.html#thumb/1 http://allegro.pl/felgi-oems-ifg10-19-9-5j-et25-5x112-i5574611770.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 heh to chyba wyjedziemy na takich samych na sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Kolacja mówisz ze śniadaniem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek81 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 8D0819419A chyba o tą gumkę Ci chodzi dokladnie o to chodzi,dzieki.. dzisiaj zajechalem do aso po ta uszczelke z pod akumulatora,pan sprzedawca z aso,odradzil mi zakladanie tej gumeczki,powiedzial ze swego czasu mieli akcje serwisowa na te gumeczki,teraz wywalaja je calkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid7737 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 O kurde myślałem że mało tego będzie tylko co z tym ET? Dobrze myśle że te z et25 będą bardziej wklęsłe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Et 35 przeważnie jest na równo z blotnikami przy 16 feldze. 25 to już wystaje z auta i można mieć starcie z niedźwiedziem. Czaisz kume? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 O kurde myślałem że mało tego będzie tylko co z tym ET? Dobrze myśle że te z et25 będą bardziej wklęsłe? Wklęsłe? Czyli masz na myśli, że środek felgi będzie bardziej schowany od rantów felg? Tak, zgadza się przy większości felg z ET 30,25,20.....tak to może wyglądać. Ale to tylko walor estetyczny, ważniejszy jest techniczny, który zależy nie tylko od ET, ale od opony, zawieszenia i szerokości felgi - choć to ostatnie ma najmniejszy wpływ. U mnie przy gwincie i feldze 18" 225/40 i ET30 + 5mm dystans na tyle było w sam raz, ale wydaje mi się, że na wyższym zawieszeniu będzie koło wystawac poza obrys auta. Musisz wiedzieć, że im auto niżej, tym koło bardziej się chowa w nadkole i można wsadzać mniejsze ET. Reasumując, im większe ET, np 45,50,55 - tym bardziej koło schowane w nadkolu, a im mniejsze ET, np 30,25,20 tym koła będą bardziej wystawały.... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi