bjoern Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 mógłby mi ktoś sprawdzić numer tej plastikowej "zaślepki" koło termostatu, którą warto wymienić przy okazji razem z nim, silnik BFB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodziak22 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Panowie czy jest możliwe,że po myciu silnika środkiem k2 mógł się uszkodzić czujnik ciśnienia doładowania?? Dwa miesiące temu wymieniłem na nowy oryginał i po myciu silnika znowu brak mocy i błąd na vagu tak jak przed wymianą. Można go jakoś wyczyścić?? mógłby mi ktoś sprawdzić numer tej plastikowej "zaślepki" koło termostatu, którą warto wymienić przy okazji razem z nim, silnik BFB? szukaj http://ifinterface.com/page/page3.php?langid=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Panowie mam styraną gałkę zmiany biegów, warto to obszywać? Ile nowa może kosztować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 kajak ja mam polskory speedl tylna kanapa na srodku do przeszycia.Jaki stan sufitu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Kup se eslajnową za sto pare zl i chyba kombinowac nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Kup se eslajnową za sto pare zl i chyba kombinowac nie ma sensu. Tylko dodaj że to gała z A3 Bo z A4 to inna bajka i inna kasa jesli chodzi o nówke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Panowie mam styraną gałkę zmiany biegów, warto to obszywać? Ile nowa może kosztować? Mam galke z A3 z mieszkiem w bardzo fajnym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Ale przy gałce z A3 to chyba trzeba rezać i to chyba nie jest zbyt proste? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Hejka panowie szybkie pytanko zajmuje się ktoś u nas na forum sprzedażą ori żarników d4s? Ewentualnie może ktoś polecić sprzedawcę na allegro sprzedający ori palniki a nie jakieś podjebki? Ale przy gałce z A3 to chyba trzeba rezać i to chyba nie jest zbyt proste? Jedynie trzeba zmienić kapsel biegów jeśli nie pasuje i naciągnąć skórę mieszka na ramkę mocującą mieszek do ramki zmiany biegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Hejka panowie szybkie pytanko zajmuje się ktoś u nas na forum sprzedażą ori żarników d4s? Ewentualnie może ktoś polecić sprzedawcę na allegro sprzedający ori palniki a nie jakieś podjebki? Ale przy gałce z A3 to chyba trzeba rezać i to chyba nie jest zbyt proste? Jedynie trzeba zmienić kapsel biegów jeśli nie pasuje i naciągnąć skórę mieszka na ramkę mocującą mieszek do ramki zmiany biegów. Witam. Nie wiem czy bedziesz zainteresowany sperzedawca z niemieckiego Ebaya ale moge go polecic w 100% Ja juz trzeci komplet palnikow u niego zakupilem , dwa zestawy dla znajomych i jeden D4S dla mnie i wsio dziala bez zarzutu a i wysylka przyszla dosc szybko. http://stores.ebay.co.uk/LICHTEX?_trksid=p2047675.l2563 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Niestety tylko allegro. Chyba że jesteś w stanie mi pomóc i całość transakcji załatwić a potem mi wysłać? I wogóle nie wiem czy to się kalkuluje wysyłać do Polski? I wogóle nie wiem czy to się kalkuluje wysyłać do Polski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart_poznan Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Hejka panowie szybkie pytanko zajmuje się ktoś u nas na forum sprzedażą ori żarników d4s? Ewentualnie może ktoś polecić sprzedawcę na allegro sprzedający ori palniki a nie jakieś podjebki? Ale przy gałce z A3 to chyba trzeba rezać i to chyba nie jest zbyt proste? Jedynie trzeba zmienić kapsel biegów jeśli nie pasuje i naciągnąć skórę mieszka na ramkę mocującą mieszek do ramki zmiany biegów. Ci są godni polecenia http://www.xenon-serwis.pl/pl/sklep/d4s-xeneco,42,84.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 (edytowane) Ok a to brałeś od nich? Edytowane 5 Stycznia 2016 przez patryk10015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart_poznan Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 brałem od nich głównie przetwornice do różnych aut , ale z tego co pamiętam to palniki d4s produkuje tylko philips i nie było podrób za bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałA4 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 (edytowane) Witam Panowie mam auto z 06.2002 chciałbym przyuczyc mu kluczyk z b7, teoretycznie jest to nie możliwe, moduł komfortu mam AD czyli pierwsza wersja centralnego, teraz pytanie czy jakbym zmienił moduł na BD/BA i dokupił odpowiednie piloty z b7 to dało by się je zakodowac do auta? Co by się stało z resztą rzeczy które obsługuje moduł komfortu po zmianie na inny nowszy? Ogarnial ktoś taki myk? Edytowane 5 Stycznia 2016 przez MichałA4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 jeśli funkcje się pokryją, to kodujesz i hasa. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Niestety tylko allegro. Chyba że jesteś w stanie mi pomóc i całość transakcji załatwić a potem mi wysłać? I wogóle nie wiem czy to się kalkuluje wysyłać do Polski? I wogóle nie wiem czy to się kalkuluje wysyłać do Polski? Ogarnac to moge ale jak zauwazyles ja jestem w UK i doliczac jeszcze koszt wysylki do Polski to mija sie to z celem gdyz zwieksza to cene zakupu owych palnikow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Dobra ogarne z tej stronki co kolega niżej podał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałA4 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 (edytowane) jeśli funkcje się pokryją, to kodujesz i hasa. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk No właśnie BD jest trochę na wyrost ale kto wie co jeszcze wymyślę najwyżej nie zakoduje mu wszystkich rzeczy żeby nie sypał błędami, a teraz czy grot z kluczyka b6 pasuje p&p do kluczyka b7? Edytowane 5 Stycznia 2016 przez MichałA4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra4al Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Tak, u mnie co prawda wydawał się luźny ale zastosowałem kołek z kluczyka od b6 i siedzi ciasno już ponad rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi