H4mm3R Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Panowie te wkręty wszystkie od osłony silnika to trzeba osobno kupować czy jest jakiś zestaw? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Kup sobie w intercars zestaw do exeo, 30-50zl komplet i tego na pewno nie zgubisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Ok dzięki. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Panowie te wkręty wszystkie od osłony silnika to trzeba osobno kupować czy jest jakiś zestaw? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Kup sobie w intercars zestaw do exeo, 30-50zl komplet i tego na pewno nie zgubisz. Wbijam do IC i mówię że chce taki zestaw ? Czy ma jakieś numery to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Panowie te wkręty wszystkie od osłony silnika to trzeba osobno kupować czy jest jakiś zestaw? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Kup sobie w intercars zestaw do exeo, 30-50zl komplet i tego na pewno nie zgubisz. Wbijam do IC i mówię że chce taki zestaw ? Czy ma jakieś numery to ? Takie coś, chyba jest jeszcze większy który ma wkręty do osłony skrzyni http://skodaauto.com.pl/zestaw-mocowania-dolnej-oslony-silnika-skoda-superb-i-vw-passat-b5-audi-a4-seat-exeo-p-4302.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 beda wiedzieli w ic o co chodzi. kupowalem je znalazl w katalogu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Panowie te wkręty wszystkie od osłony silnika to trzeba osobno kupować czy jest jakiś zestaw? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odobno jak kupujesz wkręty w serwisie.Są 3 różne rodzaje wkrętów, do tego dochodzą spinki nadkoli - 2 rodzaje i dodatkowo gumowe dystanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 O matko święta a jaki koszt w sumie? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 O matko święta a jaki koszt w sumie? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Nie wiem czy Ci 150zl wystarczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 to chyba exeo Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 O matko święta a jaki koszt w sumie? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka No troche kosztuje Na alle jest gosc ktory ma wkręty te najpopularniejsze za 20zl za paczke 5szt, w serwisie jedna sztuka 13zł http://allegro.pl/show_item.php?item=5075095051 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nionio1985 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 potrzebuje pomocy , czy kabel vag106 i vcds 10.6.0 będzie śmigał na windows vista?? . bo pokazuje ze niema połączenia z autem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Ma ktoś może tutaj ETKĘ i mógłby mi sprawdzić czy lusterko z A3 o nr 8P0857511 pozwoli mi na podłączenie też CLH? Czy ma ten czujnik zmierzchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 witam , Panowie jakie zarniki d2s polecacie ? pzdr i z gory Dziekuje za odp vertex. szukaj sprzedawcy z Wrocławia. Auto Market jak dobrze pamietam. Miałem na ori przetwornicach z S4B5 i w teścia primierze. Żadnych problemów nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Panowie, potrzebuje następujących gratów: 1. Uchwyt panelu obsługi pamięci fotela w drzwi kierowcy - czarny 8E1 959 527 2 .Uchwyt przycisku otwierania klapy bagażnika (bez alarmu) w drzwi kierowcy - czarny 8E1 959 527 A 3. Przycisk otwierania klapy wraz z wtyczka.... 4. Piny - muszę tylko ogarnąć numery Jak ktoś coś by miał, to walić na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid7737 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Panowie pojawił się poroblem w moim 1.8t po włączeniu zapłonu na zimnym silniku lub też odpaleniu auta i do czasu nagrania się przynajmniej do ok 50stopni wentylator się włącza na najwyższy bieg.. co to może być? dodam że w podobnym czasie zrobiła mi się dziurka w układzie wydechowym gdzieś za DP, może to mieć coś wspólnego z tym( chodzi mi o sonde) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 8E0798151 mógłby mi ktoś po moim vinie sprawdzić z jaką końcówką A/B/C potrzebuję? proszę o PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Panowie pojawił się poroblem w moim 1.8t po włączeniu zapłonu na zimnym silniku lub też odpaleniu auta i do czasu nagrania się przynajmniej do ok 50stopni wentylator się włącza na najwyższy bieg.. co to może być? dodam że w podobnym czasie zrobiła mi się dziurka w układzie wydechowym gdzieś za DP, może to mieć coś wspólnego z tym( chodzi mi o sonde) Błędy jakieś sie pokazały? Na moje to albo czujnik, albo moduł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 potrzebuje pomocy , czy kabel vag106 i vcds 10.6.0 będzie śmigał na windows vista?? . bo pokazuje ze niema połączenia z autemZalezy ilo bitowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior555 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Panowie ma ktoś przekaźnik servotronic z końcówką E a raczej wsad w tego sterownika? Wcześniej widziałem sporo osób zmieniało a teraz ciężko dostać sam wsad EEprom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi