rafi10612 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Panowie takie pytanko tapicerskie Czy wszystkie kanapy w skórze mają 3 przeszycia a pół skóry 2 przeszycia? Czy były jakieś wyjątki? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Frimuś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Czy zbiorniczek na płyn do spryskiwaczy do xenonu różni sie w wersjach avant / sedan? Natapane z P8 Te same.Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Maciek0502 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Czy zbiorniczek na płyn do spryskiwaczy do xenonu różni sie w wersjach avant / sedan? Natapane z P8 Te same.Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Wielkie dzięki! Masz u mnie bro...Natapane z P8
tomekhxc Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Pany macie cos do siebie to załatwiać na pw a nie rzucać mięsem tutaj , troche kultury bo aż nieprzyjemnie sie czyta .
Maciek0502 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 A może się komuś walą po garażu/ piwnicy taki zbiornik z pompkami? Natapane z P8
rafi10612 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Mam taki zbiorniczek Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Frimuś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Maciek wiedzisz krótka piłka :-) Chciałeś i masz :-) Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Frimuś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) Zamówiłem sobie nowa rynienke w miejscu wycieraczek oraz oslone podszybia z osłoną aku :-) taniosci w salonie. Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka I like it Natapane z P8 Teraz tylko bedzie jeden problem,mianowicie plyn do spryskiwaczy :-)Jaki lać,czy letni a moze jeszcze zimowy hahaha Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez Frimuś
kaju Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Czy zbiorniczek na płyn do spryskiwaczy do xenonu różni sie w wersjach avant / sedan? Natapane z P8 Zwariowałeś?
Maciek0502 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Nie... Po prostu zastanawiałem sie;-) dopiero uczę się Audi... Kaju, robisz aux do Rns-e? Natapane z P8
kaju Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Nie... Po prostu zastanawiałem sie;-) dopiero uczę się Audi... Kaju, robisz aux do Rns-e? Natapane z P8 Oczywiście
Maciek0502 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Nie... Po prostu zastanawiałem sie;-) dopiero uczę się Audi... Kaju, robisz aux do Rns-e? Natapane z P8 Oczywiście Ile cenisz? Kabelek do podłokietnika ze zwykłym 3,5mm jack'iem?Natapane z P8
kaju Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 whatsapp Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
nitroo Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) Ucho - najpierw dorośnij, a później Twoje teksty wszędzie są już żałosne i aż oczy bolą od czytania tego spamu, jakim zaśmiecach forum. Masz jakiś problem ze sobą, żeby wszędzie powielać swoje chore frustracje? Szkoda mi na Ciebie słów. Załóż sobie te swoje 19" z indeksem 88 na głowę najlepiej. Bez odbioru, bo za niski poziom na rozmowę ze mną reprezentujesz. Nie będę się zniżał do słownych przepychanek z gościem, który rozmiarem felgi chyba sobie inne rozmiary rekompensuje Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez nitroo
staniek Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Siemka , ma ktoś springi pro-kit luzem/na wierzchu/pod ręką? Interesowałaby mnie średnica (średnica sprężyny, nie drutu) wewnętrzna ostatniego zwoju (tego zeszlifowanego) sprężyny tylnej. Pozdr Mam nówki w garażu, ale dedykowane do quattro. Daj znać czy mam Ci to pomierzyć Sprawa nie jest pilna, jeśli przypadkiem będziesz się koło nich kręcił i miał chwilę żeby zmierzyc, to z góry uprzejmie Ci dziękuję
Frimuś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Staniek co kombinujesz :-) Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
staniek Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 A tak kombinuję A poważnie to myślałem żeby wsadzic regulację od gwintu (sprężyna jest szlifowana jak te od gwintu), i miec mozliwośc idealnego ustawienia tyłu względem przodu.
Frimuś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 A tak kombinuję A poważnie to myślałem żeby wsadzic regulację od gwintu (sprężyna jest szlifowana jak te od gwintu), i miec mozliwośc idealnego ustawienia tyłu względem przodu. O Panie wiedzialem ze dobre pytanie zadałem.Ja tez planuje kupic jakies sprezyny lecz nie wiem jakie aby to ladnie siadlo przod i tyl. Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
staniek Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Vogtland na Allegro jest teraz w dobrej cenie, ale jak to siada, to nie wiem
Rekomendowane odpowiedzi