tomekhxc Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Felgi AUDI A5 18 A3 A4 A6 VW SKODA ORYGINAĹ (6069739075) - Allegro.pl - WiÄcej niĹź aukcje. koło dobre
pajda Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 I tu jest problem, wybierać a wybrać.... Ja chyba chciałbym bardziej w jakiś połysk, ale byle nie kolor oczoyebny...
grzes283 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 zreszta wyebane, jest jak jest. Padam na pysk, wrzućcie jakieś pomysły kolorów, rano zerkne.....tylko błagam dziewczyny....bez różu, błękitu itp....ta limonka, to już była nie potrzebna Do jutra łobuzy
pajda Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Felgi AUDI A5 18 A3 A4 A6 VW SKODA ORYGINAĹ (6069739075) - Allegro.pl - WiÄcej niĹź aukcje. koło dobre ale nie ten kolor rozmiar się straci w tym kolorze
grzes283 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Chyba kolega nie jest w temacie Ja czas 18 i dużych kół mam za sobą. Pod koniec ubiegłego sezonu wrzuciłem 17 i tak zostało...nie chce męczyć ani siebie, ani auta. Choć mam upatrzoną 18 w czerni, ale walczę sam ze sobą żeby .....nie iść tą drogą Zresztą 320/288 mam juz chyba trzeci rok.....także też nie jest mi obca sprawa Wiem co się dzieje na forum, a to że zmieniłeś na 17 akurat nic nie znaczy bo nie jeden wracał do "komfortu" a chwilę później znowu wygrywało większe koło i lepszy wygląd [emoji4] Tu mnie masz.......100% racji
pajda Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 zreszta wyebane, jest jak jest. Padam na pysk, wrzućcie jakieś pomysły kolorów, rano zerkne.....tylko błagam dziewczyny....bez różu, błękitu itp....ta limonka, to już była nie potrzebna Do jutra łobuzy
tomekhxc Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 rozmiar się straci w tym kolorze wiem bo przerabialem czarne felgi dawno temu....nigdy wiecej , chodzi mi o wzór
pajda Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 rozmiar się straci w tym kolorzewiem bo przerabialem czarne felgi dawno temu....nigdy wiecej , chodzi mi o wzór też miałem grafit i też żadnego ciemnego (foto w wątku )
turzol Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Ja też po wielu namysłach ide w 18'', ale srebrne klasyczne bo ciemne się gubią. Do tego 225/40/18 i myślę że będzie git.
pajda Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Ja też po wielu namysłach ide w 18'', ale srebrne klasyczne bo ciemne się gubią. Do tego 225/40/18 i myślę że będzie git. a miało być 19"
turzol Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Ja dopiero opony chce kupić, potem felg poszukam. Podoba mi się klasyka, ori Audi :] Chociaż ostatnio macałem repliki felg co ma Pajda i nie powiem fajnie wykonane, tylko ET z d*py i wystawały poza obrys.
pajda Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Ja dopiero opony chce kupić, potem felg poszukam. Podoba mi się klasyka, ori Audi :] Chociaż ostatnio macałem repliki felg co ma Pajda i nie powiem fajnie wykonane, tylko ET z d*py i wystawały poza obrys. kiedy macałeś ? et 35 najlepsze jakie może być
turzol Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Ja dopiero opony chce kupić, potem felg poszukam. Podoba mi się klasyka, ori Audi :] Chociaż ostatnio macałem repliki felg co ma Pajda i nie powiem fajnie wykonane, tylko ET z d*py i wystawały poza obrys. kiedy macałeś ? et 35 najlepsze jakie może być W zeszłym tyg klient był na montażu. On miał ET 28
ucho.77 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 jakie szerokie??? Turzol ale Pajdowe to minimum 19 cali
Frimuś Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Mordeczki, teraz z innej beczki W jaki kolor walnęli byście heble 320/288 ? Wiem, że żółty jest na topie, ale do tego trzeba by minimum 18 i gleby....Do ciekawej 17 i 1BV jaki kolor by dać, żeby było ładnie, ale nie wyzywająco? Srebrne, czarne, grafit...? Jest z czego wybierac Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5557442593Do wyboru do koloru [emoji4] Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez Frimuś
ucho.77 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Firmuś te farby bardzo ładnie kryją Siwy ostatnio nimi malował na czerwony
kaFFFar Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Panowie od nas z forum jest czarna matowa b6, z czarnymi felgami , z pomaranczowymi logo audi z tylu drzwi na tablicach , DW ?
Frimuś Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Firmuś te farby bardzo ładnie kryją Siwy ostatnio nimi malował na czerwony Bede bral cos z tej firmy właśnie.Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Fr0styyy. Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Czy uszkodzony przegub może powodować duże drgania TYLKO przy przyśpieszaniu?Drgania ustępują po puszczeniu gazu a nasilają się przy przyśpieszaniu, nie są to koła, być może mogą to być hamulce bądź skrzynia, ale chcę wykluczyć przegub, który notabene jest uszkodzony, całą zimę przejeździłem z pękniętą osłoną przegubu, wewn. nadkole całe w smarze btw.
Rekomendowane odpowiedzi