Frimuś Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Ma ktoś dystanse luźne? 2x10 mm Natapane z P8 Mialem gdzies 2x7mmWysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Wandej Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Panowie dołożenie tempomatu w b6 Pb jest jakis problem czy tylko modol + manetka i kodowanie?po drodze adaptacja pompy abs jak moduł zmieniasz o jakiej adaptacji mówisz ?? Wszystko jest opisane w toturialu
Frimuś Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Jest piekna pogoda wiec zabieram sie za szyk.do malowania.
rrrudy25 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 to masz ten niebieski zderzak z all za 999 z pdc? ile cali nowa rolka
mlodziak22 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Panowie teraz spotkała mnie taka sytuacja. Co mogło być przyczyną? Bagnet suchy. Turbo gtb 17. Wywalilo mi cały olej. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
bartekzks Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Witam. Panowie ma ktoś na sprzedaż lub ewentualnie nr wtyczki do obudowy lusterka z A6 c6 z podświetleniem ?? Pozdrawiam
KoJ@K Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Którędy Ci ten olej wywalilo, bo tak nie za dobrze jakos widac tu ?!
kaju Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Witam. Panowie ma ktoś na sprzedaż lub ewentualnie nr wtyczki do obudowy lusterka z A6 c6 z podświetleniem ?? Pozdrawiam odezwij się jutro, w garażu coś znajdę. Którędy Ci ten olej wywalilo, bo tak nie za dobrze jakos widac tu ?! no ja bym w wydechu szukał...
mlodziak22 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam. Panowie ma ktoś na sprzedaż lub ewentualnie nr wtyczki do obudowy lusterka z A6 c6 z podświetleniem ?? Pozdrawiam odezwij się jutro, w garażu coś znajdę.Którędy Ci ten olej wywalilo, bo tak nie za dobrze jakos widac tu ?! no ja bym w wydechu szukał... W wydech nie poszło nic sprawdzałem teraz. W czasie jazdy zapaliła się kontrolka od oleju. Bagnet suchy. Olej wywaliło przez przewód zasilający. Dokręcony był dobrze. Od czego zacząć? jak mam sprawdzić teraz czy turbo jest ok?? wirnik kręci się normalnie.Nie wiem jak z silnikiem . Edytowane 30 Kwietnia 2016 przez mlodziak22
Frimuś Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 to masz ten niebieski zderzak z all za 999 z pdc? ile cali nowa rolka Tak ale za 700zl8j
kaju Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 czemu bez siku i pikaczu? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
greg2505 Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 ja bym sprawdził przewód zasilający, możliwe że uszkodził się przy przykręcaniu,odkręć go i dobrze obejrzyj i gwint w turbo
Gregory87 Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Ma ktoś na zbyciu obracaną zapalniczkę w kolorze soul, nieporysowaną, niepodrapaną ? jednym słowem w bdb stanie - chętnie taką kupię
Rederyk78 Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Ma ktoś na zbyciu obracaną zapalniczkę w kolorze soul, nieporysowaną, niepodrapaną ? jednym słowem w bdb stanie - chętnie taką kupię Sprawdzę bo miałem nówkę sztukę. Napisz na priv.
mlodziak22 Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 ja bym sprawdził przewód zasilający, możliwe że uszkodził się przy przykręcaniu,odkręć go i dobrze obejrzyj i gwint w turbo wczoraj było już ciemno ale dzisiaj zauwazyłem ,że cały tył auta jest od oleju czyli część oleju poszła w wydech a cześć wyrzuciło przy turbo. w jaki sposób moge sprawdzić czy turbo jest jeszcze ok?? luzów nie ma żadnych wirnik obraca się tak samo jak wcześniej.
greg2505 Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 najlepiej zdemontuj i oddaj do sprawdzenia ,na forum kolega krzysiek1606 ogarnia temat turbin pisz do niego,coś ci doradzi
Frimuś Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Moja wczoraj wróciła z lakierni Cos malował?Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
roni07 Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Zrobiłem zmianę frontu z seri na sline do tego progi i listwy drzwiowe w kolor oraz tylny zderzak w kolor + dokładka z b7 tylko jeszcze nie jej nie zamowiłem
Rekomendowane odpowiedzi