Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Drzwi w sedanie są takie same jak w avancie?

Opublikowano

Ramki tylnych drzwi są inne ;)

Opublikowano

Ramki tylnych drzwi są inne ;)

Przełożę z sedana do avanta?

Opublikowano

Inne są ramki, szyby z prowadnicami, no i uszczelka drzwi. Przełożysz.

Opublikowano

Czy w B6 jak jest automat w FWD to zawsze jest mułtronic ? I jak w innych modelach AUDI z FWD to wygląda ?

Opublikowano

Inne są ramki, szyby z prowadnicami, no i uszczelka drzwi. Przełożysz.

Robi się to bezinwazyjnie z drzwi sedana do avanta? Szybę też muszę przekładać itd?

Opublikowano

Nigdy tego nie robiłem i niestety nie podpowiem Ci jak to dokładnie ze szczegółami wygląda :(

Opublikowano

Panowie sprężarka od klimy z 1.9 avf podpasuje z benzyny, czy musi być koniecznie od 1.9 i koniecznie z tymi samymi numerami ?

Opublikowano

Panowie rozebralem grzane fotele, zeby przelozyc pół skóre i w jednym miejscu mata grzewcza jest przepalona. Czy ktos wie z czego jest ta "grzalka" co idzie w matach, czym by mozna zastapic ten przepalony odcinek??

male_ca7aa97f291b6b5bf1d771c7e1de8fe.jpgmale_77efd3c43b42addc33d7c5364cd792.jpgmale_ae5fe5bd296949c3a9e738a33b5b0be.jpg

Opublikowano

Czy w B6 jak jest automat w FWD to zawsze jest mułtronic ? I jak w innych modelach AUDI z FWD to wygląda ?

zawsze.

Opublikowano

Dzieńdoberek :hi:

Mam pytanko czy boczki bagażnika w Avancie pasują z B7 do B6, wiem że w innym miejscu jest gniazdo 12V, ale czy poza tym wszystko jest P&P?

Opublikowano

Mam pytanko czy boczki bagażnika w Avancie pasują z B7 do B6, wiem że w innym miejscu jest gniazdo 12V, ale czy poza tym wszystko jest P&P?

Nie pasują, mają inaczej rozstawione mocowania.

Opublikowano

Nie pasują, mają inaczej rozstawione mocowania.

To lipa dzięki za info

Opublikowano

Pany podczas upałów halasuje/skrzypi mechanizm szyby pasażera. Jak popada deszcz jest spoko. Mechanizm caly tzn prowadnice do wymiany czy coś tam mniejszego się da wymienić? Jakieś ślizgi tam są?

Opublikowano

Moze sprobuj od przesmarowania mechanizmu.

Opublikowano

siemka mam pytanie podłączyłem się pod kompa i wyszły mi 4 błędy od czego to jest.jest ktoś w stanie mi odpowiedzieć. dzięki z góry :)

--01800 - light switch e1 27-10 implausible signal intermittent

--01826 - sensor for steering angle (g85) supply voltage terminal 30 35-10 - - - intermittent

--01206 - signal for duration of ignition off time 27-10 - implausible signal - intermittent

--17698 - coolant temp sensor at radiator outlet (g83) P1290 - 35-10 - signal too small -intermittent

Opublikowano

siemka mam pytanie podłączyłem się pod kompa i wyszły mi 4 błędy od czego to jest.jest ktoś w stanie mi odpowiedzieć. dzięki z góry :)

--01800 - light switch e1 27-10 implausible signal intermittent

--01826 - sensor for steering angle (g85) supply voltage terminal 30 35-10 - - - intermittent

--01206 - signal for duration of ignition off time 27-10 - implausible signal - intermittent

--17698 - coolant temp sensor at radiator outlet (g83) P1290 - 35-10 - signal too small -intermittent

wszystkie powyższe błędy są sporadyczne i wynikają z odpięcia aku lub spadku zasilania. Możesz śmiało je wykasować i nie powinny wrócić.