Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy można sobie "mrugnąć" drogowymi i nic się z modułami nie dzieje?

można, nic się nie dzieje :wink:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzięki. Zamawiam :)

Montaż, mam nadzieje nie jest kłopotliwy? Wlutować się w odpowiednie kabelki i luzik?

Opublikowano

A ja jednak biorę moduł proeltec bo okazuje się, że siedzibę mają parę kroków od mojej pracy:D

Opublikowano

Montaż, mam nadzieje nie jest kłopotliwy? Wlutować się w odpowiednie kabelki i luzik?

Jak nie masz problemów z lutowaniem to max godzina roboty :wink:

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/227985-montaz-modulu-drl-w-swiatlach-drogowych/

Opublikowano

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/227985-montaz-modulu-drl-w-swiatlach-drogowych/

eee, pół godziny z poskładaniem półki do kupy - po drodze przekaźnik na ori gnieździe etc :grin:

Opublikowano

Panowie ma ktos moze ten plastik na gorze tunelu w ladnym stanie (ten nad wizytowniem) i plastiki progow rowniez w ladnym stanie (strona pasazera i kierowcy przod) ?!?!

Opublikowano

eee, pół godziny z poskładaniem półki do kupy - po drodze przekaźnik na ori gnieździe etc :grin:

:cwaniak:

Opublikowano

Jeśli wszystko będzie pod ręką to spokojnie 30 min wystarczy, tak jak kaju pisze:D jeszcze na szybko browarka zdąży się wypić :decayed:
Opublikowano

Panowie ma ktos moze ten plastik na gorze tunelu w ladnym stanie (ten nad wizytowniem) i plastiki progow rowniez w ladnym stanie (strona pasazera i kierowcy przod) ?!?!

Jak coś to mam ten na góre tunelu ,był chyba w bdb stanie ,jak będziesz chciał to wieczorkiem po robocie mogę sprawdzić i pyknąć fote.

Opublikowano

Panowie silniczki klap nawiewów poprawili dopiero w b7 czy jeden wuj?

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja w weekend montowałem moduł od Proeltec i jestem zadowolony :)

Jerzu wrzuć foto jak to zamontowaliście ;) jak to świeci,masz regulacje jasności ??

Opublikowano

:hi: mordy, potrzebuje żarówki P21W, jako dzienne do paska, zamówiłem z allegro jakieś zwykłe na próbę ( niebieskie bańki ) i jedna była pęknięta, więc nie chciało mi się wymieniać tylko jednej. Macie coś godnego polecenia, co by błędu nie powodowało? Te żółte żarówki, to porażka na maxa :facepalm:

Opublikowano

Ludziska nie ma kto wiązki bose do sprzedania ???

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

Kaju zrobi; )

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Panowie silniczki klap nawiewów poprawili dopiero w b7 czy jeden wuj?

podobno tak, ja wymieniłem wszystkie na te z b7 i narazie mam spokój,jak będziesz chciał mogę dać ci namiar gdzie brałem w dobrej kasie

Opublikowano

Napisz na pw please :)

Opublikowano

Jerzu wrzuć foto jak to zamontowaliście ;) jak to świeci,masz regulacje jasności ??

db8550bcef3dc871cd628038a5010daf.jpg
Opublikowano

Zapomniałeś dodać, że masz LED H7 i na module który nie ogranicza ich mocy świecenia :decayed: btw dzięki za fotki ;)

Opublikowano

Zapomniałeś dodać, że masz LED H7 i na module który nie ogranicza ich mocy świecenia :decayed: btw dzięki za fotki ;)

Zgadza się kolego.

W moim wątku są fotki na zwykłych h7 i h7 led na 30 % , później zmieniłem na 100 % bo led na 30% swiecil kiepsko

Opublikowano

Panowie drl na żarówkach h7 :naughty:

a8809be3e673ffd0c23c28c440593bb8.jpg