kaju Opublikowano 7 Lipca 2016 Opublikowano 7 Lipca 2016 Czy można sobie "mrugnąć" drogowymi i nic się z modułami nie dzieje?można, nic się nie dzieje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Maciek0502 Opublikowano 7 Lipca 2016 Opublikowano 7 Lipca 2016 Dzięki. Zamawiam Montaż, mam nadzieje nie jest kłopotliwy? Wlutować się w odpowiednie kabelki i luzik?
RicS3 Opublikowano 7 Lipca 2016 Opublikowano 7 Lipca 2016 A ja jednak biorę moduł proeltec bo okazuje się, że siedzibę mają parę kroków od mojej pracy:D
ucho.77 Opublikowano 7 Lipca 2016 Opublikowano 7 Lipca 2016 Dzięki. Zamawiam Montaż, mam nadzieje nie jest kłopotliwy? Wlutować się w odpowiednie kabelki i luzik? Jak nie masz problemów z lutowaniem to max godzina roboty http://a4-klub.pl/index.php?/topic/227985-montaz-modulu-drl-w-swiatlach-drogowych/
kaju Opublikowano 7 Lipca 2016 Opublikowano 7 Lipca 2016 Dzięki. Zamawiam Montaż, mam nadzieje nie jest kłopotliwy? Wlutować się w odpowiednie kabelki i luzik? Jak nie masz problemów z lutowaniem to max godzina roboty http://a4-klub.pl/index.php?/topic/227985-montaz-modulu-drl-w-swiatlach-drogowych/ eee, pół godziny z poskładaniem półki do kupy - po drodze przekaźnik na ori gnieździe etc Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
KoJ@K Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 Panowie ma ktos moze ten plastik na gorze tunelu w ladnym stanie (ten nad wizytowniem) i plastiki progow rowniez w ladnym stanie (strona pasazera i kierowcy przod) ?!?!
kuba84 Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 eee, pół godziny z poskładaniem półki do kupy - po drodze przekaźnik na ori gnieździe etc
RicS3 Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 Dzięki. Zamawiam Montaż, mam nadzieje nie jest kłopotliwy? Wlutować się w odpowiednie kabelki i luzik? Jak nie masz problemów z lutowaniem to max godzina roboty http://a4-klub.pl/index.php?/topic/227985-montaz-modulu-drl-w-swiatlach-drogowych/ eee, pół godziny z poskładaniem półki do kupy - po drodze przekaźnik na ori gnieździe etc Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jeśli wszystko będzie pod ręką to spokojnie 30 min wystarczy, tak jak kaju pisze:D jeszcze na szybko browarka zdąży się wypić
junior555 Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 Panowie ma ktos moze ten plastik na gorze tunelu w ladnym stanie (ten nad wizytowniem) i plastiki progow rowniez w ladnym stanie (strona pasazera i kierowcy przod) ?!?! Jak coś to mam ten na góre tunelu ,był chyba w bdb stanie ,jak będziesz chciał to wieczorkiem po robocie mogę sprawdzić i pyknąć fote.
bongod Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 Panowie silniczki klap nawiewów poprawili dopiero w b7 czy jeden wuj? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Łuki28.08 Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 Ja w weekend montowałem moduł od Proeltec i jestem zadowolony Jerzu wrzuć foto jak to zamontowaliście jak to świeci,masz regulacje jasności ??
grzes283 Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 mordy, potrzebuje żarówki P21W, jako dzienne do paska, zamówiłem z allegro jakieś zwykłe na próbę ( niebieskie bańki ) i jedna była pęknięta, więc nie chciało mi się wymieniać tylko jednej. Macie coś godnego polecenia, co by błędu nie powodowało? Te żółte żarówki, to porażka na maxa
secio84 Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 Ludziska nie ma kto wiązki bose do sprzedania ??? naciepane z GT-I9195
rafi10612 Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 Kaju zrobi; ) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
greg2505 Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 Panowie silniczki klap nawiewów poprawili dopiero w b7 czy jeden wuj? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka podobno tak, ja wymieniłem wszystkie na te z b7 i narazie mam spokój,jak będziesz chciał mogę dać ci namiar gdzie brałem w dobrej kasie
bongod Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 Napisz na pw please Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 Ja w weekend montowałem moduł od Proeltec i jestem zadowolony Jerzu wrzuć foto jak to zamontowaliście jak to świeci,masz regulacje jasności ??
RicS3 Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 Ja w weekend montowałem moduł od Proeltec i jestem zadowolony Jerzu wrzuć foto jak to zamontowaliście jak to świeci,masz regulacje jasności ?? Zapomniałeś dodać, że masz LED H7 i na module który nie ogranicza ich mocy świecenia btw dzięki za fotki
pajda Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 Ja w weekend montowałem moduł od Proeltec i jestem zadowolony Jerzu wrzuć foto jak to zamontowaliście jak to świeci,masz regulacje jasności ?? Zapomniałeś dodać, że masz LED H7 i na module który nie ogranicza ich mocy świecenia btw dzięki za fotki Zgadza się kolego.W moim wątku są fotki na zwykłych h7 i h7 led na 30 % , później zmieniłem na 100 % bo led na 30% swiecil kiepsko
Rekomendowane odpowiedzi