Frimuś Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Witam. Chłopaki mam ori grill maski z s4 b6 NOWY. Moze ktoś szuka. Propozycje cenowe?
Fr0styyy. Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Panowie potrzebuje nr. szyby wzmocnionej pod lusterko fotochromatyczne z B6 albo z B7 pod czujnik deszczu i fotochrom tylko nie wiem, czy lusterko z B6 będzie pasować tymczasowo do uchwytu z B7. Sent from my SM-G900F using Tapatalk nie podejdzie lustro b6 do szyby b7 pod czujnik. numery są na forum w którymś z tematów Bart-S'a jak dobrze pamiętamWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nawet tymczasowo się tego jakoś nie zamontuje? A nr szyby wzmocnionej pod fotochrom do b6? Panowie potrzebuje nr. szyby wzmocnionej pod lusterko fotochromatyczne z B6 albo z B7 pod czujnik deszczu i fotochrom tylko nie wiem, czy lusterko z B6 będzie pasować tymczasowo do uchwytu z B7. Sent from my SM-G900F using Tapatalk http://allegro.pl/szyba-przednia-8e0845099ah-nvb-i6408603246.html Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Rederyk78 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 (edytowane) Fr0styyy już nie szukasz akustycznej? Imho wrzucaj od razu od b7 a resztę dorezasz na spokojnie. Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez Rederyk78
Fr0styyy. Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 No właśnie szukam, akustyczna to ta wzmacniana. A jak wrzucę szybę z b7 to swojego lusterka nie zamontuje.... Sent from my SM-G900F using Tapatalk Próbuję to przez ubezpieczalniame PZU załatwić bo mam ubezpieczenie szyb. Sent from my SM-G900F using Tapatalk
jedrekx Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 pajda, lej taki olej, który spełnia normę VW 507.00. ja akurat leję motula do A6, kupuję u Dzika
KewsonND Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 witam kolegów na pewno wiele osób korzystało z transmitera, czy jest możliwość poprawy dźwięku, używam na fali 107,3 i jest taki nieprzyjemny szum, charczenie, szumienie. Da radę jakoś poprawić jakość dźwięku?
kaju Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 witam kolegów na pewno wiele osób korzystało z transmitera, czy jest możliwość poprawy dźwięku, używam na fali 107,3 i jest taki nieprzyjemny szum, charczenie, szumienie. Da radę jakoś poprawić jakość dźwięku?bo Ci się pewnie pokrywa z falami innego radia. zmień fale na transmitterze i radiu i to zniknie. grubo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rederyk78 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 No właśnie szukam, akustyczna to ta wzmacniana. A jak wrzucę szybę z b7 to swojego lusterka nie zamontuje.... Sent from my SM-G900F using Tapatalk Próbuję to przez ubezpieczalniame PZU załatwić bo mam ubezpieczenie szyb. Sent from my SM-G900F using Tapatalk To kupisz na razie najzwyklejsze (najtansze) lusterko od b7 a potem pozbierasz lub wyrzucisz się od razu na 300-400 zł więcej i kupisz od b7 z uchwytem a czujnik deszczu dorezasz później.
Fr0styyy. Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Kasa to żaden problem, problemem jest czas a raczej jego jakikolwiek brak. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Dlatego chcę dograć wszystko żeby mieć sprawne lustro razem z szyba a szybę będę wymieniał chyba za tydzień o ile będą takową mieli w co wątpię. Sent from my SM-G900F using Tapatalk
rafi10612 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Witam. Chłopaki mam ori grill maski z s4 b6 NOWY. Moze ktoś szuka. Propozycje cenowe? Czarny mat ?Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
turzol Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 (edytowane) Nawet tymczasowo się tego jakoś nie zamontuje? A nr szyby wzmocnionej pod fotochrom do b6? Poszukam w ETKA i dam znać. Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez turzol
Fr0styyy. Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Nawet tymczasowo się tego jakoś nie zamontuje? A nr szyby wzmocnionej pod fotochrom do b6? Poszukam w ETKA i dam znać. Nie bo czarnego paska wokół obudowy od lusterka? Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Kshyhu87 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 ostatnio koledzy wrzuciłem do dziennych w długich żaróweczki które tu polecaliście http://allegro.pl/zarowka-h7-55w-plasma-8500k-jak-led-audi-bmw-vw-i6226337197.html?snapshot=MjAxNi0wNy0yOVQxMzowMToyMVo7YnV5ZXI7M2QzZWM5NDlmZjRlN2IwMjhiZTBiM2RmNDdlNmJhOTcwZTM5YzA2MzdiZjI0YmQ2YzUwZjk4N2ZmMjYzOTE3OQ== i był to o bardzo dobry wybór,załączę małe porównanie zwykłej h7 i tej więc jak ktoś się zastanawia to śmiało można brać Kolego a jaki modul dziennych zalozyles ? (Jakas nazwa firmy lub sprzedawcy) Szukam takiego z regulacja mocy i jest tego od groma nawet z mozliwoscia zmiany ustawien za pomoca laptopa itp. ale uj wie , ktory lepszy i jaki wybrac. ja mam moduł od Proeltec. Jaka to barwa swiatla? 8500k? I jeszcze powiedz jak w nocy długie świecą?
Rederyk78 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Kasa to żaden problem, problemem jest czas a raczej jego jakikolwiek brak. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Dlatego chcę dograć wszystko żeby mieć sprawne lustro razem z szyba a szybę będę wymieniał chyba za tydzień o ile będą takową mieli w co wątpię. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Piotrek 81 ma czare lusterko z kompasem do sprzedania. Trzecia strona w naszym dziale. Spróbuj z nim pogadać. Może się uda to dopiąć.
Fr0styyy. Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 ostatnio koledzy wrzuciłem do dziennych w długich żaróweczki które tu polecaliście http://allegro.pl/zarowka-h7-55w-plasma-8500k-jak-led-audi-bmw-vw-i6226337197.html?snapshot=MjAxNi0wNy0yOVQxMzowMToyMVo7YnV5ZXI7M2QzZWM5NDlmZjRlN2IwMjhiZTBiM2RmNDdlNmJhOTcwZTM5YzA2MzdiZjI0YmQ2YzUwZjk4N2ZmMjYzOTE3OQ== i był to o bardzo dobry wybór,załączę małe porównanie zwykłej h7 i tej więc jak ktoś się zastanawia to śmiało można brać Kolego a jaki modul dziennych zalozyles ? (Jakas nazwa firmy lub sprzedawcy) Szukam takiego z regulacja mocy i jest tego od groma nawet z mozliwoscia zmiany ustawien za pomoca laptopa itp. ale uj wie , ktory lepszy i jaki wybrac. ja mam moduł od Proeltec. Jaka to barwa swiatla? 8500k? I jeszcze powiedz jak w nocy długie świecą? Wygląda świetnie. Z modułem do jazdy dziennej też świeci na biało? Jak wiadomo wtedy daje na 30% mocy więc barwa może ulec zmianie.
Kshyhu87 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 ostatnio koledzy wrzuciłem do dziennych w długich żaróweczki które tu polecaliście http://allegro.pl/zarowka-h7-55w-plasma-8500k-jak-led-audi-bmw-vw-i6226337197.html?snapshot=MjAxNi0wNy0yOVQxMzowMToyMVo7YnV5ZXI7M2QzZWM5NDlmZjRlN2IwMjhiZTBiM2RmNDdlNmJhOTcwZTM5YzA2MzdiZjI0YmQ2YzUwZjk4N2ZmMjYzOTE3OQ== i był to o bardzo dobry wybór,załączę małe porównanie zwykłej h7 i tej więc jak ktoś się zastanawia to śmiało można brać Kolego a jaki modul dziennych zalozyles ? (Jakas nazwa firmy lub sprzedawcy) Szukam takiego z regulacja mocy i jest tego od groma nawet z mozliwoscia zmiany ustawien za pomoca laptopa itp. ale uj wie , ktory lepszy i jaki wybrac. ja mam moduł od Proeltec. Jaka to barwa swiatla? 8500k? I jeszcze powiedz jak w nocy długie świecą? Wygląda świetnie. Z modułem do jazdy dziennej też świeci na biało? Jak wiadomo wtedy daje na 30% mocy więc barwa może ulec zmianie. Wydaje mi sie ze to co na fotach widać to jest wlasnie 30%
kkrawat Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 mam te zarówki i to co na fotach to imo 100% tylko na pierwszej jest normalna żarówka na 30%..w nocy jeszcze nie patrzyłem jak świecą ale na 30% świecą tak se bo widać przebłyski niebieskiego i takiego tęczowego ...
Frimuś Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Witam. Chłopaki mam ori grill maski z s4 b6 NOWY. Moze ktoś szuka. Propozycje cenowe? Czarny mat ?Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka GrafitWysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
bartekzks Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Witam Panowie kupie Sterownik/ECU/kompa do A4 B7/ B6 1.8T, A6 C5 1.8T , Passat b5 1.8T oczywiście ME 7.5 Ktoś ma ?? Lub wie kto ma ?? Pozdrawiam
Wandej Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 ostatnio koledzy wrzuciłem do dziennych w długich żaróweczki które tu polecaliście http://allegro.pl/zarowka-h7-55w-plasma-8500k-jak-led-audi-bmw-vw-i6226337197.html?snapshot=MjAxNi0wNy0yOVQxMzowMToyMVo7YnV5ZXI7M2QzZWM5NDlmZjRlN2IwMjhiZTBiM2RmNDdlNmJhOTcwZTM5YzA2MzdiZjI0YmQ2YzUwZjk4N2ZmMjYzOTE3OQ== i był to o bardzo dobry wybór,załączę małe porównanie zwykłej h7 i tej więc jak ktoś się zastanawia to śmiało można brać Kolego a jaki modul dziennych zalozyles ? (Jakas nazwa firmy lub sprzedawcy) Szukam takiego z regulacja mocy i jest tego od groma nawet z mozliwoscia zmiany ustawien za pomoca laptopa itp. ale uj wie , ktory lepszy i jaki wybrac. ja mam moduł od Proeltec. Jaka to barwa swiatla? 8500k? I jeszcze powiedz jak w nocy długie świecą? Wygląda świetnie. Z modułem do jazdy dziennej też świeci na biało? Jak wiadomo wtedy daje na 30% mocy więc barwa może ulec zmianie. Wydaje mi sie ze to co na fotach widać to jest wlasnie 30% Dokładnie.Ja mam żarówki o barwie xenonu. Na dziennych świecą bardzo na żółto
Rekomendowane odpowiedzi