Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Panowie czujnik poziomowania o numerze: 4F0907503 podejdzie do naszych B6? Mam teraz założone z A4 B7 i przedni mi nie działa :doh: Jaki powinien być numer czujnika?

EDIT:

Żeby nie było - sprawdziłem w odpowiednim temacie oznaczenie i symbol czujnika jest podany inny. Ale sprzedawca podał info, że czujnik pasuje m.in do A4 także wolę się upewnić żeby nie kupować w ciemno :hi:

Z a4 b5, Passata b5, a6 c5 itp. podejdzie. Fizycznie wygląda inaczej ale technicznie pasuje i działa prawidłowo.

OK, dzięki :hi: A jak wygląda sprawa z wtyczkami? Wszystko P&P czy trzeba kombinować?

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wtyczki pasują normalnie

Opublikowano

Siema. Montowal ktos spryskiwacze lamp - zamienniki z allegro? Moje ori niestety juz nie działają..

Tak są ok

Dzieki

Opublikowano

Panowie czujnik poziomowania o numerze: 4F0907503 podejdzie do naszych B6? Mam teraz założone z A4 B7 i przedni mi nie działa :doh: Jaki powinien być numer czujnika?

EDIT:

Żeby nie było - sprawdziłem w odpowiednim temacie oznaczenie i symbol czujnika jest podany inny. Ale sprzedawca podał info, że czujnik pasuje m.in do A4 także wolę się upewnić żeby nie kupować w ciemno :hi:

Poczytaj ten temat: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/98249-Naprawa-czujnika-od-samopoziomowania-świateł

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

siemka

może ktoś z was miał taki problem, napisze tutaj bo w dziale gdzie jest temat nikt nie odpowiedział i sprawa ucichła

jaka może być przyczyna przy zmianie biegu na wyższy auto zaczyna lekko szarpać najbardziej na zimnym silniku

Sprawa druga jak wciskam sprzęgło to obroty od razu nie spadają tylko najpierw szybko podskoczą i dopiero opadają tak jak bym za szybko wciskał sprzęgło a za wolno puszczał gaz a wcale tak nie robię? Co to może być?

może być coś ze sprzęgłem?

Opublikowano

Wyjmaki do ori zmieniarki są takie same jak do RNS-E czy inne jakieś?

Opublikowano

Takie same.

Opublikowano

Takie same.

Dziękować

Opublikowano

Siema Chłopcy:P nie ma ktoś do sprzedania pompo-wtrysków? Potrzebuje do przerobienia na ALki

Opublikowano

EDIT:

Poczytaj ten temat: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/98249-Naprawa-czujnika-od-samopoziomowania-świateł

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Dzięki za lekturę na noc! [emoji6] Sprobuje rozebrać czujnik i go przeczyścić, może akurat to coś da. Jak nie to wtedy go wymienię. Szkoda tylko ze dopiero pod koniec sierpnia albo września się za to zabiorę bo nie mam wolnego weekendu także musze jeździć z błędem... [emoji57] Takie są uroki pracy gdy sezon weselny ciągle trwa w najlepsze [emoji16]

Wysłane z jabłka

Opublikowano

Panowie, mam zderzak od sline kompletny z kratkami oryginalny, nie walony delikatnia rysa koło rejestracji. Ile cenić ? Kolor ly7w

Opublikowano

Panowie nie walą się komuś poszycie fotela sline

Opublikowano

Panowie od czego jeszcze podejdzie do naszych a4-ek gałka zmiany biegów? Bo 500zł za nową ori z mieszkiem to trochę szkoda. Wiem, że z A3 podejdzie ale z mieszkiem już gorzej. Coś poza A3?

Opublikowano

Mieszek z A3 da się naciągnąć na ramkę A4. Ewentualnie jeśli masz swój Mieszek OK to zmień samą gałke

Opublikowano

Mieszek z A3 da się naciągnąć na ramkę A4. Ewentualnie jeśli masz swój Mieszek OK to zmień samą gałke

Mieszek kwalifikuje się do wymiany, czytałem, że przy 6 biegach nie ma co naciągać bo pręży ta skóra później przy zmianie biegów. A przekładka nowego mieszka od A4 do gałki do A3 nie należy do najprostszych.
Opublikowano

Nie ma problemu z przekładką, sam mam gałe z A3 założoną na mieszek z A4. Cała operacja trwała 30 min

Opublikowano

Ja tez mam gałke z a3 8l z perforowanej skory. Mialem ze starym mieszkiem chwile ale przy obszyciu kiery zrobili mi nowy z perforowanej skory i jest idealnie.

Opublikowano

widzę że rozmowa na temat gałek :)

powiedzcie mi czy tą gałke post-22325-1471267548,8116_thumb.png

założę bez problemu do swojego auta?

b05be782d3cd8f75dc7107f8c6ebb32f.jpg

Opublikowano

Gałeczka za 39 zl wiec tylko na wystawe liczysz sie z tym ?

Opublikowano

czyli dziadostwo? droższe też są na allegro, wziąłem pierwsza lepszą z ogłoszenia i pytałem czy będzie pasować?