szczuraz Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 łap Wojtek 6O781646O. Jak nie on to niech Cię przekieruje gdzie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 (edytowane) Dlaczego lusterko z b7 nie działa po podłączeniu do b6?Sent from my SM-G900F using Tapatalk editL z tego co widze schemat jest identyczny jak w lusterku z B6 i niczym się nie różni, piny są takie same w B6 i B7. niesprawne lusterko? Wystarczy może skasować błędy? Nawet czerwona dioda od lusterka się nie pali jak je podłączam. Edytowane 26 Sierpnia 2016 przez Fr0styyy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 A moduł zmieniony? Moduł mce Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 A moduł zmieniony? Moduł mce Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Nie, stare lusterko też nagle przestało działać. W MCE błąd light detectoion sensor g399 short to ground, i na zmianę light decetion sensor voltage failture czy coś takiego. Podejrzewam, że uszkodzili mi wiązkę od lusterka przy wymianie szyby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 A moduł zmieniony? Moduł mce Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Nie, stare lusterko też nagle przestało działać. W MCE błąd light detectoion sensor g399 short to ground, i na zmianę light decetion sensor voltage failture czy coś takiego. Podejrzewam, że uszkodzili mi wiązkę od lusterka przy wymianie szyby Akurat sprawdzić wiązke to są 3 min roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Jak? Sent from my SM-G900F using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 (edytowane) Idziesz do auta i patrzysz czy kable od wiązki przy lusterku nie są pocięte. Jeśli masz miernik to możesz też sprawdzić w ten sposób. Co i jak musisz pogrzebać w temacie o montażu lusterka fotochrom Edytowane 26 Sierpnia 2016 przez C4NC3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Idziesz do auta i patrzysz czy kable od wiżki nie są pocięte. Jeśli masz miernik to możesz też sprawdzić w ten sposób. Co i jak musisz pogrzebać w temacie o montażu lusterka fotochrom Ty, nie domyśliłbym się, wydawało mi się, że jak przewody są przecięte albo coś to jest wszystko w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Panowie powie mi ktos co widać z moich logów ? Oczywiscie podesle na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Co muszę i gdzię dokodować aby wyświetlały mi sie komunikaty z radia na fisie (nazwa utworu radia itp.)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Co muszę i gdzię dokodować aby wyświetlały mi sie komunikaty z radia na fisie (nazwa utworu radia itp.)?cany do licznika i powinno ruszyć. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 kaju ale u mnie jest fabryka rns-e, nic nie dokładane i nie kombinowane? Możliwe że ori nie było by podpiętych can`ów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Kodowanie sprawdź? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 (edytowane) Właśnie dlatego pytałem co i jak. Zrobiłem przed chwilą adaptacje w liczniku kanał 62 dodałem 1 do wartości która już była, rns zapytał o PIN (?) i teraz wszystko ładnie się wyświetla na liczniku.Był dodany tel, navi zestaw wskaźników ale radia to już nie dodali ;/ Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez C4NC3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 łap Wojtek 6O781646O. Jak nie on to niech Cię przekieruje gdzie trzeba. Podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 ktoś miał tu na handel manetki tempomatu i fis-a ,tylko nie mogę znaleźć ,może ktoś coś wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 (edytowane) Przepływka do 2.5tdi potrzebna A tu z dzisiejszych prac Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez Frimuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupczak90 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Żeby wymienić 4 poduszki na których mocowane są tylne sanki do budy to wystarczy je lekko opuścić czy trzeba całość demontować i na prasę ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 ktoś miał tu na handel manetki tempomatu i fis-a ,tylko nie mogę znaleźć ,może ktoś coś wiePisz do BIGGMAN Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaman Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Panowie nie macie na handel sprawnego czujnika cofania? Najlepiej w kolorze lx7z żebym nie musiał go lakierować. Bo jak mam lakierować to wole jeździć bez czujników i po zimie zmienić cały zderzak na dwururkę [emoji38] Na Allegro znalazłem za stówkę z przesyłka czujnik o numerze 7H0919275D. Podejdzie on do naszych B6? Chociaż wydaje mi się, ze sprzedawca trochę przegiął z cena [emoji848] Wysłane z jabłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi