kkrawat Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Ile moze kosztować wysyłka silnika kompletnego na palecie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreGoriO Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Panowie nie macie na handel sprawnego czujnika cofania? Najlepiej w kolorze lx7z żebym nie musiał go lakierować. Bo jak mam lakierować to wole jeździć bez czujników i po zimie zmienić cały zderzak na dwururkę [emoji38] Wysłane z jabłka a jakbyś kupił taki lakier? http://allegro.pl/gotowy-spray-150-ml-lakier-audi-vw-lx7z-wroclaw-i6413596112.html sam właśnie zamierzam prysnąć bo dokładam PDC przód i muszę sobie podmalować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaman Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Panowie nie macie na handel sprawnego czujnika cofania? Najlepiej w kolorze lx7z żebym nie musiał go lakierować. Bo jak mam lakierować to wole jeździć bez czujników i po zimie zmienić cały zderzak na dwururkę [emoji38] Wysłane z jabłka a jakbyś kupił taki lakier? http://allegro.pl/gotowy-spray-150-ml-lakier-audi-vw-lx7z-wroclaw-i6413596112.htmlsam właśnie zamierzam prysnąć bo dokładam PDC przód i muszę sobie podmalować. Hmm w sumie nigdy nie korzystałem z takiego lakieru [emoji848] Jak nie znajdę czujnika w kolorze to zaopatrzę się w ten spray [emoji6]Wysłane z jabłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreGoriO Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Drogi nie jest i roboty nie dużo. A może efekt będzie zadowalający. Bardziej niż szukanie czujników w kolor, przez kilka tygodni na forum czy alle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Pany każda mieszalnia lakierów zrobi wam spray dobrany pod wasze auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaman Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Znajomy ma mieszalnie, bede musiał do niego uderzyć [emoji28] Mam szukać czujnika o konkretnym numerze czy na przykład w cabrio występują te same czujniki co w avancie? [emoji848] Wysłane z jabłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniek Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) Najlepiej po numerze. W cabrio są pewnie takie same, ale nie mam jak tego sprawdzić w tej chwili. Edytowane 28 Sierpnia 2016 przez staniek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Panowie nie macie na handel sprawnego czujnika cofania? Najlepiej w kolorze lx7z żebym nie musiał go lakierować. Bo jak mam lakierować to wole jeździć bez czujników i po zimie zmienić cały zderzak na dwururkę [emoji38] Na Allegro znalazłem za stówkę z przesyłka czujnik o numerze 7H0919275D. Podejdzie on do naszych B6? Chociaż wydaje mi się, ze sprzedawca trochę przegiął z cena [emoji848] Wysłane z jabłka Gdzieś mi leży tylny czujnik LX7Z muszę poszukać. Przypomnij się wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaman Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) Panowie nie macie na handel sprawnego czujnika cofania? Najlepiej w kolorze lx7z żebym nie musiał go lakierować. Bo jak mam lakierować to wole jeździć bez czujników i po zimie zmienić cały zderzak na dwururkę [emoji38] Na Allegro znalazłem za stówkę z przesyłka czujnik o numerze 7H0919275D. Podejdzie on do naszych B6? Chociaż wydaje mi się, ze sprzedawca trochę przegiął z cena [emoji848] Wysłane z jabłka Gdzieś mi leży tylny czujnik LX7Z muszę poszukać. Przypomnij się wieczorem.Perfekcyjnie rzec można [emoji28] Wieczorem skrobnę PW Wysłane z jabłka Edytowane 28 Sierpnia 2016 przez kaman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) Znajomy ma mieszalnie, bede musiał do niego uderzyć [emoji28] Mam szukać czujnika o konkretnym numerze czy na przykład w cabrio występują te same czujniki co w avancie? [emoji848] Wysłane z jabłka Nie ma różnicy Jedynie jakich szukaj to z b6 Nie bierz z b7 z doświadczenia kolegi w ciągu 5 lat wymienił 6 czujników Wszystkie czujniki ori użytkownik kupował Edytowane 28 Sierpnia 2016 przez ucho.77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Mam luzem czujnik pdc od b6 w kolorze lz9w Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Panowie nie macie na handel sprawnego czujnika cofania? Najlepiej w kolorze lx7z żebym nie musiał go lakierować. Bo jak mam lakierować to wole jeździć bez czujników i po zimie zmienić cały zderzak na dwururkę [emoji38] Na Allegro znalazłem za stówkę z przesyłka czujnik o numerze 7H0919275D. Podejdzie on do naszych B6? Chociaż wydaje mi się, ze sprzedawca trochę przegiął z cena [emoji848] Wysłane z jabłka 30 zł puszka farby z twoim kolorem.Puszka chyba 300ml Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaman Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Mam luzem czujnik pdc od b6 w kolorze lz9w Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka W środku okrągły czy kwadratowy? Potrzebuje kwadratowego bo takie mam fabrycznie założone.Wysłane z jabłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Quwa teraz widzę że te same foty weszły To leży z b7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Ludzie wie ktoś czy moduł mce może mieć wpływ a samopoziomowanie swiatel. Niby wszystko ogarniete a błąd nadal wisi i nie wiem już o co się zahaczyć żeby to ogarnąć. Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 A jaki masz mce? Tez mam problem z samopoziomu Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 A jaki masz mce? Tez mam problem z samopoziomu Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 U mnie siedzi z końcówka F A może masz problem z modułem samopoziomu? Ktoś to pisał że padają. U mnie jest problem z tylnym czujnikiem. Juz kable poprawione. Teraz błędy usunąć. Jak nie pomoże to zamiana czujników i jak to nie pomoże to szukanie dalej przyczyny Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaman Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) Rafał ja mam za to problem z przednim [emoji16] Cały czas na vagu pokazuje 2.3V. Szkoda ze w najbliższym czasie nie mam weekendu wolnego to bym do Ciebie podjechał i bysmy podmienili czujniki ewentualnie moduł by sprawdzić co nie bangla. Wysłane z jabłka Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez kaman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Juz podmienialem czujnik z przodu na tył. I dalej walilo błędem. Czujnik pewny bo z przodu pokazywał ze jest ok Sprawdziłem instalacje z tyłu. Było trochę pomieszane to poprawiłem i dalej jest błąd Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi