bongod Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Sprzęgło jest takie samo 5 czy 6 to to samo w 1.8t . Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 to co na sprzeglo lukac ew przeguby? zużyty dwumas może dawac znaki wycia skrzyni i telepania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Wycie to raczej łożysko a telepanie i dzwonienie dwumasa Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Łożysko w skrzyni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 A moze poprostu skrzynia wyje ? Sprawdzaliscie ją jak siedziala w poprzednim aucie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 tak sprawdzałem. Przy puszczaniu sprzegla wyje i przy niskiej predkosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0502 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 A olej zalany? Może głupi pomysł, ale pierwszy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Panowie moze znajdzie sie jakis ochotnik, zeby wymienic sie relingami do A4 B6 - ja daje swoje chromy, a ktos mi swoje czarne fifty fifty ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 tak sprawdzałem. Przy puszczaniu sprzegla wyje i przy niskiej predkosci. to już łozyska dają o sobie znać , rób póki da sie bo ja swojej już nie uratowałem , a jak wezmiesz na podnosnik i obkręcisz kołem to też słychać sprawdzałeś tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 olej wymieniony. Jaki koszt ew lozyska ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 zależy kto bedzie robił , z tysiaka z robotą albo i więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Pany dokladal ktos do B6 drugą pozycje z tylu w lampach? Widzialem to u pajdy kiedys i bardzo fajnie to wygladalo, ale On mowil, ze zmienial tez MK na ten z B7. A czy robil to ktos moze na MK z B6 w aucie, w ktorym jest kontrola spalonych zarowek? Co by trzeba zrobic, zeby to uzyskac, nie zmieniac modułu i nie bylo zadnych swirowan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Potrzeba komuś soczewki bixenon? Mam hella 3 kilka kompletów na zbyciu. Jak ktoś ma ochotę się pobawić ledami z a6 c7 to za flaszkę oddam taki zestawik Z ciekawostek dodam tylko ze w jednej lampie są dwie diody Led z czego każda kosztuje około 20 euro. W Polsce nawet nie idzie ich dostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Kojuś mce z b7 w ful opcji kupisz za 100zł i będziesz mógł się bawić w kodowania a tam jest trochę tego Pajda miał podwójnie na mce z b7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Secio chyba na tak jak ja na mce b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Kojuś mce z b7 w ful opcji kupisz za 100zł i będziesz mógł się bawić w kodowania a tam jest trochę tego Pajda miał podwójnie na mce z b7 Grześ jakie możliwośći ma full mce?Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 No wlasnie wiem, ze pajda mial z B7, ale pytam, bo moze ktos to robil na mce B6 i dziala bez zarzutów, wiec wtedy bym nie musial nic zmieniac. Macie moze jakas fotke, jak to w nocy swieci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Panowie ma ktoś zdj jak wyglądają końcówki 90 i 100 mm przy zderzaku s4? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 100 mm? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi