rafi10612 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Panowie, takie pytanko. Da radę zdjąc tapicerkę z oparcia tylnych siedzeń celem dołożenia maty podgrzewania? Coś szukałem na szybko i wychodzi na to,że z siedziskiem nie ma problemu, ale oparcie trzeba by "pruc"/znaczy nie da się dołożyc maty. Ktoś/coś na ten temat? Pozdr Żeby to rozłożyć to trzeba zamek odkręcić. W śrubki a potem wyciągnąć zatrzaski z prowadnic. Troche jest z tym zabawy ale do zrobienia Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Koledzy wie ktoś jak zmienić nazwę tematu na forum?Jak robisz edycję, to musisz wejść w pełny edytor i wtedy możesz zmienić tytuł wątku.Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Pany opisałem problem szerzej wraz z filmikami http://a4-klub.pl/index.php?/topic/370274-problem-z-odpalaniem-po-odpaleniu-po-chwili-gasnie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0502 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Czemu forum nie przyjmuje mi zdjęć z serwerów googla? Wywala komunikat że niewłaściwy format.. Jaka powinna być rozdzielczość maksymalna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki1 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Pany Chce wystawic swoja skrzynie Multi i półosie na sprzedaz, a nie pokazuje mojego tematu w dziale sprzedam..... Ktos cos???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Musisz czekać aż ci moderator zaakceptuje Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0502 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Też mam problem w dziale sprzedaż... Nie przyjmuje fotek... Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Panowie nie ma ktoś pewnych czujników parkowania na sprzedaż? Najlepiej kolor ly7w. Potrzebuje ze 2 szt Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreGoriO Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Czemu forum nie przyjmuje mi zdjęć z serwerów googla? Wywala komunikat że niewłaściwy format.. Jaka powinna być rozdzielczość maksymalna? a masz je z rozszerzeniem .jpg? Na końcu?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Panowie nie ma ktoś pewnych czujników parkowania na sprzedaż? Najlepiej kolor ly7w. Potrzebuje ze 2 szt Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka kup sobie każdy kolor, do tego lakier w dodatku za 15PLN. Chwila roboty o masz pod swój kolor. Wyjdzie to o wiele taniej, i znacznie szybciej niż szukać w nieskończoność swojego koloru...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Szukam czujników. Jak będą w kolorze to dobrze a jak nie to tez dobrze. Oby sprawne Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Czemu forum nie przyjmuje mi zdjęć z serwerów googla? Wywala komunikat że niewłaściwy format.. Jaka powinna być rozdzielczość maksymalna? Rozdzielczość to nie problem, tylko rozszerzenie które powinno być jpg. Załóż sobie konto na imgur - jest za domo, działa na forum i foty nie giną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeJu Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 (edytowane) kuurza twarz czyje to???????: http://allegro.pl/audi-a4-b6-1-8t-bex-261km-quattro-s-line-gaz-i6470977509.html za miesiac sprzedaje swoje b6 1.9ttdi i bede szukał sedan 1.8t bex quattro sline zew. do 25tyś lub z lpg do 28tyś. a tu widze taka sztuka za 30tys elegancja francja ps. jeszcze jedna perełka http://www.racingforum.pl/Audi-A4-B6-18T-500Hp-t136425.html ale za duza moc mozna sie zabic Edytowane 5 Września 2016 przez JeJu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniek Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 (edytowane) Właścicielem pierwszej jest "emilk89" z tego forum jak mi się zdaje. Edytowane 5 Września 2016 przez staniek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Panowie mam pytanie czy stalówki z ET50 podejdą do B6 na tarcze 312mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 mordeczki, takie pytanko. Jak jest z podatkiem przy sprzedaży auta w terminie krótszym niż 6 miesięcy od zakupu? Auto było kupione w komisie, a więc nie był płacony podatek 2%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Już pod młotek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Właśnie się zastanawiam...... Choruje na A4 B8, ostatecznie A6 C6 - a to akurat znajomy będzie sprzedawał za kilka tygodni. Nie podchodzi mi ten passat, choć jest na prawdę wygodnym autem. Fanaberia silniejsza niż zdrowy rozsądek Ale co zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Właśnie się zastanawiam...... Choruje na A4 B8, ostatecznie A6 C6 - a to akurat znajomy będzie sprzedawał za kilka tygodni. Nie podchodzi mi ten passat, choć jest na prawdę wygodnym autem. Fanaberia silniejsza niż zdrowy rozsądek Ale co zrobić Daj ty spokój z passatem wnętrze tam jest obrzydliwe jeszcze ten plastik czasem malowany masakra. Wole stara b6 jeździć naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 He he Ja choruje na bmw ale tam też ceny wysokie :-( A mi passat przypadł bardzo do gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 He he Ja choruje na bmw ale tam też ceny wysokie :-( A mi passat przypadł bardzo do gustu. Bmw masz tanie przecież tylko exploatacja droga. A nie ważne jaka kupisz czy z 90 roku czy z 2008 środek taki sam nic się nie różni. naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi