Miszka82 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Sebastian(MAGIC87) nie chcialem tego robic ale nie daljesz mi wyboru...lecisz w chu...od samego poczatku kiedy dogadalismy sie o ten nieszczesny zderzak, najpierw musialem sie prosic ponad miesiac zebys mi przelew zrobil za niego a teraz nawet nie raczysz odpowiadac na moje wiadomosci, masz mnie gleboko w d*pie wiec spoko, ja sie juz nie wzbogace o te 150 zl czy ile tam dokaldnie ci opuscilem na zderzaku ale niech chociaz forum zobaczy jakim typem czlowieka jestes, znamy sie dosc dlugo i nie spodziewalem sie po tobie czegos takiego, naprawde. Na poczatku nie byles zadowolony z dolnej czesci zderzaka ale po co odrazu dawales to do lakiernika skoro ci sie nie podobal? trzeba bylo odeslac lub zostawic a ja bym to sobie sam odebral. obiecales zrobic cos dla mnie po kosztach a ja ci powiedzialem ze nie chce po kosztach tylko zebys opuscil jeszcze ta roznice ktora ja tobie dalem na zderzak, stratny bys nie byl napewno ale widac pazernosc nie zna granic, to ze zarabiam w funtach nie znaczy ze dam sie wych.... prosze sie ciebie o odpowiedz non stop wiec juz sie poddalem i poprostu pojde do kogos innego a ty ciesz sie z tego co kupiles ode mnie. twoje slowo jest nic nie warte wiec odradzam wszystkim forumowicza jakiekolwiek interesy z toba, naprawde zawiodlem sie a ty przez glupie 150 zl straciles kolege choc nie wiem czy mnie wogole za takiego uwazales.... życie...życie...jest nowelą raz przyjazną, a raz wrogą czasem chcesz się pożalić ale nie masz do kogo... Panowie, gdyby ktoś z Was czekał na coś ode mnie lub był ze mną umówiony na wizytę i robotę - prosiłbym o PW z przypomnieniem co i jak, bo trochę mi się w życiu posypało (sprawy prywatne - rozchodzę się) i nie wszystko mam ponotowane i zapamiętane, sami rozumiecie... dlatego proszę o PW co i jak - na pewno dogadamy wszelkie szczegóły i niedociągnięcia z mojej strony jeśli takie coś wystąpiło... dzięki z góry Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Kaju stara od Turzola strzeliła z d*py mojej starej kto odprowadzał auto pod blok - nie pytej jaka była reakcja - moja bumela w robocie to c**j - i to po takim czasie wyszło to co walnę pod bezpieczny łykend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Ja mam 225/40 R18 Et 35 i na przodzie dystans 17 a z tyłu 20 Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Ja mam 225/40 R18 Et 35 i na przodzie dystans 17 a z tyłu 20 Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka leciałeś dziś trasa Wrocek-Kato koło 16 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Ja mam 225/40 R18 Et 35 i na przodzie dystans 17 a z tyłu 20 Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka leciałeś dziś trasa Wrocek-Kato koło 16 ?Chyba kosiarka po ogrodzie miszka jest piątek... Piwko i strzyżenie trawki Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Ja mam 225/40 R18 Et 35 i na przodzie dystans 17 a z tyłu 20 Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka leciałeś dziś trasa Wrocek-Kato koło 16 ?Chyba kosiarka po ogrodzie miszka jest piątek... Piwko i strzyżenie trawki Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka a to przepraszam, kolejny Carrington robi ino od Poniedziałku do Wtorku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 (edytowane) Siema mordeczki. Poniedziałek rano, otwieram auto i RNS 510 znalazł nowego właściciela.....Załamka, trzy miesiące i włam, no ale jak to likwidator szkód powiedział, że drastycznie wzrosła kradzież aut, nawigacji etc.... Ale masakra [emoji33] Edytowane 16 Września 2016 przez pajda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Ja mam 225/40 R18 Et 35 i na przodzie dystans 17 a z tyłu 20 Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka leciałeś dziś trasa Wrocek-Kato koło 16 ?Chyba kosiarka po ogrodzie miszka jest piątek... Piwko i strzyżenie trawki Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka to się pali a nie strzyże Siema mordeczki. Poniedziałek rano, otwieram auto i RNS 510 znalazł nowego właściciela.....Załamka, trzy miesiące i włam, no ale jak to likwidator szkód powiedział, że drastycznie wzrosła kradzież aut, nawigacji etc.... Ale masakra [emoji33] tja zobaczyli Passka - to chociaż navi jebnęli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 mam 225/40/r18 et 35 i nic nie trze (ale nie mam dystansow) to kolo musisz mkiec gleboko? Kwestia jeszcze jaki zawias i jaka gleba ?! -30mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 mam 225/40/r18 et 35 i nic nie trze (ale nie mam dystansow) to kolo musisz mkiec gleboko? Kwestia jeszcze jaki zawias i jaka gleba ?! -30mm normalnie - zboczeńcy mają mniejsze ET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Panowie szybkie pytanie może ktoś pomoże Koło 18 8j ET 35 teraz opona 215 Przód dystans 7mm Tyl chyba 13-15mm Jak założę opone 225 będzie tarło? czy muszę zostać przy 215 (ten parametr mi się podoba bo jeszcze to sensownie naciagniete jest Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka będzie ok,nic ci nie będzie tarło na 225 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Dzieki Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Grześ takim ujom to trza łapy upier....ć koło samej d*py Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeJu Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 mam 225/40/r18 et 35 i nic nie trze (ale nie mam dystansow) to kolo musisz mkiec gleboko? Kwestia jeszcze jaki zawias i jaka gleba ?! -30mm normalnie - zboczeńcy mają mniejsze ET przód praktycznie równo a tył troszke schowany ale to juz mnie nie obchodzi bo sprzedam tego klekota i w nowym bede miał równo przod i tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 przód praktycznie równo a tył troszke schowany ale to juz mnie nie obchodzi bo sprzedam tego klekota i w nowym bede miał równo przod i tyłżeby było na równo to musi być 9jGrześ takim ujom to trza łapy upier....ć koło samej d*py http://www.willtheyfit.com/index.php?width=225&aspect=40&diameter=18&wheelwidth=8&offset=20&width2=225&aspect2=35&wheel_size=19&wheel_width=8-5&offset2=25#isPage=1Tu możesz sobie to porównać U mnie masz 8,5j et30 i 8,5j et25 Twój zestaw będzie jeszcze schowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebieski708 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 (edytowane) Zimowe mam 235/35/18 et29 i nic nie trze... Edytowane 16 Września 2016 przez niebieski708 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 panowie ma ktos dojscie do nowych opon? Potrzebuje 2szt 235/35/19 jakiej firmy kupic? Nie chce napewno nic z gornej polki bo moze felgi w zime sprzedam ale potrzebuje 2nowe badz uzywki ale igly jak ma ktos na sprzedanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Sprawdzales sobie na łoponeło ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 jeszcze nie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebieski708 Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Jak na chwilę to na olx czy alledrogo jest tego trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 przód praktycznie równo a tył troszke schowany ale to juz mnie nie obchodzi bo sprzedam tego klekota i w nowym bede miał równo przod i tyłżeby było na równo to musi być 9jGrześ takim ujom to trza łapy upier....ć koło samej d*py http://www.willtheyfit.com/index.php?width=225&aspect=40&diameter=18&wheelwidth=8&offset=20&width2=225&aspect2=35&wheel_size=19&wheel_width=8-5&offset2=25#isPage=1Tu możesz sobie to porównać U mnie masz 8,5j et30 i 8,5j et25 Twój zestaw będzie jeszcze schowany Ty nie masz quattro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi