RicS3 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Nowe kratki w aso 200 zł komplet Pod sam alarm czy coś więcej? Wydaje mi się ze 30-50 zł to dobra cena Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka pod alarm bez włącznika od klapy to za 40 wystawie a kratki taniej bo jedna jest pęknięta delikatnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Szukam modułu R oraz taśmy do tego modułu. Ktoś cos? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeyerBrown Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 (edytowane) Panowie ile mogę wołać za kratki bose z boczków oraz panel z przyciskami pod alarm z boczka kierowcy?Ponawiam bo nie mam pojęcia ile to kosztuje. Ja kupiłem te przyciski za bodaj 15zł + KW z tego co pamiętam. Nowe w ASO - 120zł Edytowane 28 Września 2016 przez BeyerBrown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Panowie pilne, ma ktoś tu dostęp do etki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Potrzebna regeneracja zacisków + malowanie proszkowe. Kto aktualnie robi? Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albert224 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Dev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebieski708 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Przecież etka jest za darmo??? http://etka.cc/audi/lang/o Chyba że potrzebujesz autodaty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Przecież etka jest za darmo??? http://etka.cc/audi/lang/o Chyba że potrzebujesz autodaty? Auto data jest po polsku?Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebieski708 Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 (edytowane) Nie, mam po angielsku. Mi nie przeszkadza ? Edytowane 29 Września 2016 przez niebieski708 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0502 Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Do montażu ISOFIX'a muszę wiercić otwory. Czy od spodu trzeba dawać nakrętki czy juz są? tapatak napisał z hjułałej p8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart_poznan Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Do montażu ISOFIX'a muszę wiercić otwory. Czy od spodu trzeba dawać nakrętki czy juz są? tapatak napisał z hjułałej p8 powinny być nagwintowane otwory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Pany doradzicie coś? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/372796-pekniete-turbo-20-tdi-bpw/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0502 Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Zerknę jeszcze raz, ale wydawało mi się że nie było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 pany ktoś wie skąd wziąć takie wentyle? To by była całość czy wystarczy sam środek, wentyl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian92x Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Panowie wrzuci ktoś zdjęcie spasowania lotki z szybą w avancie? Jutro wklejam i fajnie by było wiedzieć jak ma być Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Panowie wrzuci ktoś zdjęcie spasowania lotki z szybą w avancie? Jutro wklejam i fajnie by było wiedzieć jak ma być Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Inaczej nie idzie ja założyć sama ci się ułoży naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian92x Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 (edytowane) Chodzi mi o to czy tylko z góry się ją klei czy to miejsce gdzie schodzi się ze światłem stopu też? Ma przylegać przy szybie? Edytowane 29 Września 2016 przez damian92x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Damian92x Masz fizycznie ta lotke? Klej dajesz na największe płaskiej płaszczyźnie czyli góra. A lotki nie jesteś w stanie źle ułożyć albo będzie wystawała lub wogóle nie będzie pasować . Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Udała30 Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Panowie ile złotówek plus/minus wyskoczy na opłaty rejestracyjne pacjenta z DE - Audi A4 b6 2.4 2002r? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feniks Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 W necie jest dobry kalkulator co do złotówki Ci policzy, wszystko zależy od ceny na umowie(lub eurotaxu). Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi