pajda Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Jeździłem b8 caha przyjemny motor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Najważniejsze, że oryginalny przebieg i prawdopodobnie beż żadnych przygód, jedyne co malowane, to klapa, ale na to była niby jakaś akcja serwisowa w 2011 czy 2012... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Siema mordy. Takie połączenie: 2.0 CAHA + automat (chyba multitronik) LDV w A6C6 2010 rok i 220k przebiegu, to dobre połączenie? Jak się generalnie sprawują te skrzynie, ona jest chyba bezstopniowa.....ktoś coś?No w końcu coś mądrego170ps? Tak, 170 ps.....fajnie jeździ, w aso po vinie też wszystko ok. Na środę umówiony jestem na przegląd przed zakupem. Zobaczymy co wyjdzie. Nawet się nie napalam, bo po ostatnich dwóch razach mam dystans Tylko trochę trzeba będzie pomodzić. Nie ma fotochromu, czujników przód.....i paru innych rzeczy Faktycznie paru ... np silnika, skrzyni czy napędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Sama skorupa.....a co tam, ważne że z 2010. Sąsiedzi będą zazdrościć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 :D Muszą być ledy a reszta to chu..... :D i duży grill bo to prawdziwy pussy magnet. Przeciętna laska nie odróżni B5 od B6 czy C5 .... ale duży grill czy ledy to od razu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Hahaha, dokładnie i muza, muza na maxa...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Ludziska czy za 500zl opłaca się kupić lustra z obudowami Alu kompletne ?? naciepane z GT-I9195 Oczywiście są to angole wiec od razu pytanie czy jak włożę swoje szkła będzie wszystko oki naciepane z GT-I9195 Czekam na odp naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Będzie dobrze ciężko je dostać Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Ludziska czy za 500zl opłaca się kupić lustra z obudowami Alu kompletne ?? naciepane z GT-I9195 Oczywiście są to angole wiec od razu pytanie czy jak włożę swoje szkła będzie wszystko oki naciepane z GT-I9195 Czekam na odp naciepane z GT-I9195 prosiaczku same obudowy przełożyć możesz. 10 minut roboty Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Kajak ty piszesz z telefonu na korbe? Muzeum ojexxles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 po akcji z gruszką to jedyne co miałem pod ręką... w weekend Pauliny xperie będę miał, to może zacznę normalniej funkcjonować. .... Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Panowie nie zalegaja komus takie kable do przetwornic, a dokladniej chodzi mi o te "adapterki" / startery z wyjsciem na D2S - ktos cos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Na allegro za 70 zł wiszą Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Ludziska czy za 500zl opłaca się kupić lustra z obudowami Alu kompletne ?? naciepane z GT-I9195 Oczywiście są to angole wiec od razu pytanie czy jak włożę swoje szkła będzie wszystko oki naciepane z GT-I9195 Czekam na odp naciepane z GT-I9195 prosiaczku same obudowy przełożyć możesz. 10 minut roboty Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Wiem wiem ze mogę ale chciałem założyć wszystko żeby od razu podłączyć składanie itp.naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 ahh soo Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Wklady są takie same czy to angol czy Europa ale lustra są inne. Mają inny kąty Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaman Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 (edytowane) siema kojarzy ktoś z was kto ma b6 na felgach od rs6 tzw. "łopaty" mam okazje kupić i nie potrafie wyobrazić sobie jak to wygląda na aucie ?Polaczenie jak najbardziej zacne [emoji16][emoji16] Zobacz w moim temacie, o ile zdjecia jeszcze nie wygasły [emoji85] Tylko najlepiej zaopatrzyć się od razu w dystanse bo koła są bardzo schowane. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 28 Października 2016 przez kaman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoD1K Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Panowie mam problem z lakierem zaczął mi schodzić bezbarwny lakier na aucie wiece jaka możę być przyczyna? auto nie było bite ani malowane w tym miejscu do tego wypłowiał mi dach... Kolor LY3C czerwony/malinowy z tego co czytalem to ten typ tak ma podobno a jakie jest wasze zdanie? opłaca się malować całe auto od nowa czy lepiej okleic dipem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Panowie mam problem z lakierem zaczął mi schodzić bezbarwny lakier na aucie wiece jaka możę być przyczyna? auto nie było bite ani malowane w tym miejscu do tego wypłowiał mi dach... Kolor LY3C czerwony/malinowy z tego co czytalem to ten typ tak ma podobno a jakie jest wasze zdanie? opłaca się malować całe auto od nowa czy lepiej okleic dipem?Wada lakieru i ekokodzy czyli lakier wodno rozcieczalny. Na przełomie 2001 do 2003 jeśli ktoś ma lakier nie metalizowany prędzej czy po niej ma ten problem. U mnie było to samo w tej chwil jest na całym aucie nowy lakier. mam ten sam lakier jaj coś ly3c naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi