Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:grin: :grin: :grin: 170 zł i nie działa :grin: :grin: :grin: teleskopy 70 zł sprężyny 20 zł 2x0ringi 2 zł 6 podkładek 40gr 100 zł wydane z przesyłką i hula jak należy

Napisz do gościa że nie działa i reklamuj :D

Zimą nie działa. Trzeba czekać do lata.

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie potrzebuje wyłączyć poduszkę pasażera

Pacjent to VW up!

e7785f4402f668d0b6d27a4b58bf8810.jpg

Opublikowano

Panowie padło mi łozysko w wiatraczku w rnse i udaje świerszcza ....moze wala sie komus taki wiatraczek lub wie jaki zamiennik wrzucic itp bo podobno w aso tego niedostane :(

Opublikowano

Siema elita. Widziałem dzisiaj na Allegro listwy drzwiowe i lotkę na klapę z rs4 wykonane z pianki pur. Tak pisało. Co to za wynalazek zaś? Komplet był za 400 zł. Porównując do ceny ori gratów to dużo taniej.

Czy to nie pognie się przy pierwszym obiciu drzwi? Ciekawe.

Opublikowano

Siema elita. Widziałem dzisiaj na Allegro listwy drzwiowe i lotkę na klapę z rs4 wykonane z pianki pur. Tak pisało. Co to za wynalazek zaś? Komplet był za 400 zł. Porównując do ceny ori gratów to dużo taniej.

Czy to nie pognie się przy pierwszym obiciu drzwi? Ciekawe.

oglądałem listwy i całkiem ok wyglądają(trochę różnią się od ori ale to zauważy osoba co się zna)

Napisz do siwytychy on je ma ;)

Opublikowano

No wiadomo że 100% jak ori to nie będzie wyglądać ale niech daje rady i nie połamie sie i nie pognie przy pierwszym uderzeniu drzwiami o drugie auto czy krawężnik albo przy dużych temperaturach. Przyjdzie 36 stopni a to się pofaluje.

Przy cenach ori gratów dobra alternatywa ale żeby jakość była choć przyzwoita.

Dzięki za info zaraz drukuje PW :)

Opublikowano

Jest info o listwach zamiennych w technicznym. Pojawiały się tam opinie ze po pewnym czasie listwy zaczynaja się odkształcać i falować. Także poczytaj w tamtym temacie wypowiedzi osób które maja te listwy od jakiegoś czasu [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Hej

Bede robił program na 200+ i mam pytanie bo jak narazie pisałem z jednym gosciem co zajmuje sie tym i powiedział ze na seryjnych korbach nie zrobi mi odciecia....

W zwiazku z tym mam pytanie czy robi mnie w #uja czy rzeczywiscie bezpieczniej dla silnika turbo??? Moja ex R5 seryjnie miała odciecie i wiele N/A to posiada, ale jak jest z turbo pytam sie was...

Opublikowano

powiedział ze na seryjnych korbach nie zrobi mi odciecia....

Co maja korby do odcięcia obrotów? Pewnie ma takiego gotowca i gada tak żeby nie stroić tylko wgrać. Ja w 1.8T miałem 195ps i odcięcie było nie ruszane. Dopiero w 1.9tdi rwałem limitery ale to z innych względów.

Opublikowano

Siema ryjce. Handluje ktoś z forumowiczów gratami do audi? Przymierzam się do kompletowania s-line do swojej karocy. przeglądałem allegro i jest tego trochę, ale pomyślałem, że może ktoś z forum jest w stanie ogarnąć takie rzeczy. Będę potrzebował wszystkiego jeśli chodzi o zewnętrzny i prawie wszystkiego jeśli chodzi o środek. Chciałem też fotele wymienić, bo mam takie zwykłe skóry. Jak ktoś coś, to proszę PW :wink:

Opublikowano

Napisz do Jawora. Na bank większość będzie miał

Opublikowano

Ok. Dzięki

Opublikowano

Tak z ciekawości ile taka przekładka S-Line może kosztować ? +- 1000 zł :)

Opublikowano

jak zderzak przedni 1200zł i w góre nie mowiac o reszcie :D

Opublikowano

Siema ryjce. Handluje ktoś z forumowiczów gratami do audi? Przymierzam się do kompletowania s-line do swojej karocy. przeglądałem allegro i jest tego trochę, ale pomyślałem, że może ktoś z forum jest w stanie ogarnąć takie rzeczy. Będę potrzebował wszystkiego jeśli chodzi o zewnętrzny i prawie wszystkiego jeśli chodzi o środek. Chciałem też fotele wymienić, bo mam takie zwykłe skóry. Jak ktoś coś, to proszę PW :wink:

Choroba postępuje :grin:

Opublikowano

Jeśli mowa o aucie Grześka to on ma C6 a nie B6 i swap na sline może wyjść ciut drożej

Opublikowano

Jeśli mowa o aucie Grześka to on ma C6 a nie B6 i swap na sline może wyjść ciut drożej

ale w c6 odchodzą listwy drzwiowe w c6 są 3 rzeczy do zmiany : lotka , tylny dyfuzor , i przedni zderzak co nie zmienia faktu ze koszt około 3 tys zł .

Opublikowano

koledze chodziło, że ma podać cenę +-1k a nie, że wyjdzie 1k

Opublikowano

Choroba postępuje :grin:

Nie naśmiewaj się.....Walczyłem, jak lew walczyłem, ale padłem................jak mucha padłem :grin:

Serie nie są dla mnie :wink:

Co do kosztów zew. eslajna, to +- 2500 bez malowania. Tak, jak Bartek wyżej pisał. Zderzaki i lotka. Dojdzie jeszcze grill, halogeny + kratki.

Opublikowano

I listwy na drzwi z allroad`a w kolor