Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie ma ktoś z was jakieś doświadczenie z oponami marki zeetex

(Zimowki)

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Witam Panowie po długiej przerwie :D i od razu leci pytanko czy te zaciski http://a4-klub.pl/index.php?/topic/380593-zaciski-przod-320-345-mm/ 345mm są p&p do mojej gdzie siedzi aktualnie seria chyba 288( avj z Q), co ew potrzebuje jeszcze prócz klocków i tarcz

Potrzebujesz jeszcze osłony tarcz,tarcze muszą być od S4.

Zaciski pasują.

Jeśli poszukasz zacisków na własną rękę, kupisz taniej ;)

Edytowane przez staniek
Opublikowano

Panowie ma ktoś z was jakieś doświadczenie z oponami marki zeetex

(Zimowki)

Nie kombinuj. Jak chcesz tanio i dobrze weź Nexen :hi:

Opublikowano

A na lato też polecasz Nexen?

Wysłane z Tapatalka

Opublikowano

A na lato też polecasz Nexen?

Wysłane z Tapatalka

Nie. Tylko zima. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny.

Opublikowano

ja mam lato, zima i żonce tez kupiłem na lato :wink:

Opublikowano

Czyli zetexy to zło.

Pytałem tylko z ciekawości.

Opublikowano

Ja mam kupuje nexeny i bardzo jestem zadowolony [emoji16] fajna opona to tez lasa bądź gr radial ta ostatnia ma gwarancje na rozcięcia i przebicia [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Co do opon też mam na zimę Nexen i jest dobry a na lato to kupuję na dniach Federal, a co do mojego pytania czyli tak kupuję tarcze i osłony tarcz S4 do tego klocki S4 czy szukać a6 c6 bo nwm czy to ma znaczenie i wszystko montuję lajtowo na furę? :)

Opublikowano

Co do opon też mam na zimę Nexen i jest dobry a na lato to kupuję na dniach Federal, a co do mojego pytania czyli tak kupuję tarcze i osłony tarcz S4 do tego klocki S4 czy szukać a6 c6 bo nwm czy to ma znaczenie i wszystko montuję lajtowo na furę? :)

Kolego a nie chceszzalozyc kompletu 320/288? Bo posiadam 2 komplety

Opublikowano

Kolego a nie chceszzalozyc kompletu 320/288? Bo posiadam 2 komplety

Jaka cena? Jak nie tu to PW

Wysłane z Tapatalka

Opublikowano

Myślałem nad tym ale jednak 345 wolę od razu zapakować, jak byś takie miał to daj znać

Opublikowano

Myślałem nad tym ale jednak 345 wolę od razu zapakować, jak byś takie miał to daj znać

OK dam znać ale wydaje ze 320/288 bardzo dobrze hamuje i nie potrzeba większych zacisków jeśli nie idziemy więcej niż 220 koni

Opublikowano

Ja planuję ok 270 jeśli się uda..zobaczymy :)

Opublikowano

Ja planuję ok 270 jeśli się uda..zobaczymy :)

Zazdroszczę mocy to wtedy przyda się taki hebel [emoji3] poszukaj lepiej całego kompletu niż kupywać po częściach bo będzie drozej [emoji30]

Opublikowano

Nie szuka ktoś B5 do poskładania?

http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-ID6yGCMd.html#xtor=SEC-8

:bag:

Trochę bieda w środku no i ktoś majstrował przy liczniku bo nie leży jak trzeba. Można się pocieszyć tym że prawdopodobnie właściciel zostawił jakiś ekstra gratis od siebie. :decayed:

Opublikowano

prawdopodobnie właściciel zostawił jakiś ekstra gratis od siebie.

Masz na myśli płyny ustrojowe ??

Opublikowano (edytowane)

Siema,z rana takie zdjęcia masakra, auto w pył rozbite, a poduchy całe -pewnie kierowca żyw.

Lotkę od esy za 200 zł........nie widziałem jeszcze takiej ceny. Najniższą, jaka mi utkwiła w głowie to 400 zł, chyba ktoś na forum sprzedawał. A tak jak się na allegro trafi to trzeba liczyć 450-500. Co do klapy, to podobnie. Ale wolałbym dokleić lotkę niżeli wymieniać całą klapę.

Panie nie widziałeś bo nie szukałeś, do tego masz znaczy miałeś B6 w kombi :decayed: to na co Ci lotka od sedana, zresztą kto by chciał lotkę od S4? ona pasi do całego body od esy, a nie do s-line, całe klapy chodzą po 300 zł z wygłuszeniem blendą i instalacją po co sobie głowę zawracać klejeniem wierceniem i lakierowaniem bez sensu, przełożenie całej klapy to 15 min roboty z ustawieniem szparek :grin: , następny plus taki że ori lotki klapy s-line czyli te z 2004r mają już plastikową blendę więc wszystko się ładnie wkręca , wykręca i działa.

Inna sprawa, że naszych handlowców trochę pogrzało i takie ceny walą jakby to były części z 2016r a nie 12 letnie :facepalm:

Edytowane przez MichałA4
Opublikowano

moje B6 sprzedane :(:bag::smutas: