biggman Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Jest taka sama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Fajne są te chińczyki ale jednak dla mnie nie ma kilku funkcji z których korzystam przy rnsie a mianowicie wybieranie kontaktów,klikam z kiery ,wybieram kontakt na liczniku i dzwonie, i co najważniejsze to wyświetlanie nawigacji na liczniku, zawsze nawi odpalam na rnsie a później korzystam tylko z wyświetlania na liczniku, wcześniej jak używałem chińczyka jakiś czas to problemem była tez jakość dźwięku w porównaniu z rnsem i jakość wyszukiwania stacji radiowych i ich odbiór nie wiem jak jest teraz. Chyba że może ktos korzysta z nowszych wersji chińczyków i te wszystkie opcje działają to prosił bym o info to może jeszcze raz podejdę do chinola Też właśnie jestem ciekaw jak wygląda współpraca ze wzmacniaczem antenowym i dźwiękowym. Napewno jest alternatywą, TV online przez Kodi bez drogiego tunera i walki z zasięgiem. Masz neta masz tv. Czterordzeniowy procek 1.6, 1 GB RAM jest w stanie stabilnie pracować Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 czy kratka środkowa przedniego zderzaka MS Design podjedzie pod ori s-line ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 czy kratka środkowa przedniego zderzaka MS Design podjedzie pod ori s-line ? Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 czy kratka środkowa przedniego zderzaka MS Design podjedzie pod ori s-line ? Nie danke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaman Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Panowie od jakiegoś czasu walczę z parującym bixem od strony kierowcy. Czyściłem mechanizm regulacji, zmieniłem oring i nic to nie dało - przy tych mrozach lampa w środku jest cała w lodzie. Jako, ze śruba od mechanizmu regulacji jest juz wyrobiona to chciałbym wymienić cały mechanizm - począwszy od prętu regulacji na zębatkach skończywszy. Idzie to gdzieś dostać? Ewentualnie ktoś z Was ma na handel taki zestaw z dobrymi oringami na pręcie? Obecny mechanizm ogarniałem według poradnika na forum i niestety nic to nie dało... A ze śruba jest wyrobiona to wolałbym wymienić cały mechanizm i wtedy dodatkowo uszczelnić (na wszelki wypadek) tylny dekiel. Jeżdzę teraz jednookim bandytą bo prawa lampa w ogóle nie paruje, a w lewej przez ten lód juz soczewki nie widać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Jak przeróbki i liczniki to tylko Fazi Jakiś kontakt do niego masz, bo na naszym forum go nie znalazłem ;/ +48 782 085 890 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Panowie od jakiegoś czasu walczę z parującym bixem od strony kierowcy. Czyściłem mechanizm regulacji, zmieniłem oring i nic to nie dało - przy tych mrozach lampa w środku jest cała w lodzie. Jako, ze śruba od mechanizmu regulacji jest juz wyrobiona to chciałbym wymienić cały mechanizm - począwszy od prętu regulacji na zębatkach skończywszy. Idzie to gdzieś dostać? Ewentualnie ktoś z Was ma na handel taki zestaw z dobrymi oringami na pręcie? Obecny mechanizm ogarniałem według poradnika na forum i niestety nic to nie dało... A ze śruba jest wyrobiona to wolałbym wymienić cały mechanizm i wtedy dodatkowo uszczelnić (na wszelki wypadek) tylny dekiel. Jeżdzę teraz jednookim bandytą bo prawa lampa w ogóle nie paruje, a w lewej przez ten lód juz soczewki nie widać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A oring kierunku i od kostki wiazki zmieniales? No i ten co jest na tym preciku od regulacji, jego tez mozna wymienic spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Pany jest u nas jakiś kolega forumowicz co sprowadza auta i ma autohandel dobrze pamiętam ?.. Miszka czy jakos tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaman Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Mateusz, wymieniłem wyłącznie oring na pręciku. A raczej dałem jeszcze jeden bo nie miałem na tyle małego żeby podmienić Mówię o pręciku tym poniżej: Natomiast wyrobioną mam śrubę tą od regulacji (po prawej stronie na zdjęciu) dlatego myślałem o wymianie całego mechanizmu wraz z pręcikiem: Wiesz może jaki rozmiar oringów najlepiej zastosować? To pojadę do hydraulicznego i może coś dobiorę Edytowane 6 Stycznia 2017 przez kaman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Mateusz, wymieniłem wyłącznie oring na pręciku. A raczej dałem jeszcze jeden bo nie miałem na tyle małego żeby podmienić Mówię o pręciku tym poniżej: Natomiast wyrobioną mam śrubę tą od regulacji (po prawej stronie na zdjęciu) dlatego myślałem o wymianie całego mechanizmu wraz z pręcikiem: Wiesz może jaki rozmiar oringów najlepiej zastosować? To pojadę do hydraulicznego i może coś dobiorę Ja od klimy zielony zakładałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Pany jest u nas jakiś kolega forumowicz co sprowadza auta i ma autohandel dobrze pamiętam ?.. Miszka czy jakos tak ?Miszel.... Wpisz sobie w gogle mpmoto otomoto Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Mateusz, wymieniłem wyłącznie oring na pręciku. A raczej dałem jeszcze jeden bo nie miałem na tyle małego żeby podmienić Mówię o pręciku tym poniżej: Natomiast wyrobioną mam śrubę tą od regulacji (po prawej stronie na zdjęciu) dlatego myślałem o wymianie całego mechanizmu wraz z pręcikiem: Wiesz może jaki rozmiar oringów najlepiej zastosować? To pojadę do hydraulicznego i może coś dobiorę Z tego co pamietam to szerokosc musiala byc 1.8mm , bo jak zalozylem 2mm to bardzo ciasno wlazil precik (to akurat na plus) ale regulacja tak ciezko chodzila, ze mialem wrazenie, ze zaraz cos strzeli prze jej kreceniu, wiec zostawilem ostatecznie ten 1.8mm, a srednice zmierz, bo nie pamietam. Najlepiej to wez ten precik ze soba jezeli masz taka mozliwosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 O boże, co to za tematy o zakładaniu gumy na pręcika Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaman Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 :decayed: :decayed: Właśnie nie mam możliwości żeby pojechać z pręcikiem po uszczelkę. Chyba że rozbiorę lampę i podjadę samochodem Panny do sklepu bo na piechotę nie uśmiecha mi się iść w taką pogodę. Zbyt wygodny jestem Ale dzięki za info, będzie trzeba się tym zająć na dniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 O boże, co to za tematy o zakładaniu gumy na pręcika Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Nie wciagaj nas w swoje problemy, nie wszystkich swoją fajką jakbys nie zauwazyl to my tu o lampach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Pas przedni z 1.9 tdi ma 2 elektryczne wentylatory?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 2 elektryczne wentylatory lub wisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 MA ktos pas na 2 wentylatory z wentylatorami juz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi