chudy92 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Panowie urwalem lewą osłonę podwozia i tu moje pytanie: Moja ma takie dziury 2/3 w rzędzie A kupilem taka bez dziur... Ma to jakieś znaczenie? Jakie one maja zadanie? Jakies odprowadzenie wody z osłony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeyerBrown Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 (edytowane) Osłony na górnym foto pochodzą z A4 z napędem quattro a te poniżej są przewidziane dla A4 FWD. Hejka, ktoś wie może dlaczego tak się dzieje po włączeniu zapłonu? Tylko gdy stoi kilka godzin na mrozie...Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Akumulator mówi papa lub jest nienaładowany. Sprawdź nap. ładowania. Edytowane 10 Stycznia 2017 przez BeyerBrown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Osłony na górnym foto pochodzą z A4 z napędem quattro a te poniżej są przewidziane dla A4 FWD. Hejka, ktoś wie może dlaczego tak się dzieje po włączeniu zapłonu? https://youtu.be/bMjanICEZFg Tylko gdy stoi kilka godzin na mrozie... Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Akumulator mówi papa lub jest nienaładowany. Sprawdź nap. ładowania. 14,2V ladowanie, po nocy pod chmurką aku ma 12,4V mierzylem przed chwilą. Teraz nie bylo problemów z mrugajacymi kontrolkami. Ale odpalic nie chcial po czym mrugala kontrolka od immo. Wylaczylem zaplon kolejna próba i pali od strzała. Aku kupiony byl w 2016r kręci nieźle w mrozy dlatego wydaje mi się ze przyczyna jesr inna niż aku :-(Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedrak Dan Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Tak z innej beczki. Aż wyhamowałem na środku ulicy by zdjęcie zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beny2303 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 GRUBO kolego  Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0502 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Sedrak Dan - gratulacje i bezawaryjności. beny2303 chyba bym wolał takie cyfry, ale prawdziwe, niż wszędobylskie "200 tyś, Niemiec do kościoła jeździł"... w sąsiednim landzie chyba...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedrak Dan Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Sedrak Dan - gratulacje i bezawaryjności. beny2303 chyba bym wolał takie cyfry, ale prawdziwe, niż wszędobylskie "200 tyś, Niemiec do kościoła jeździł"... w sąsiednim landzie chyba...... Dzięki Maciek. Przyda się u mnie właśnie auto trafiło na wymianę oleju i kilka szlifów. Później tylko LPG do ładu doprowadzić i jedziemy na lato albo przyszły rok z STAGE I (wszystko zależy od $$ wiadomo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeJu Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 400tys w 1.8t to ładny wynik, a ja sie zastanawiałem nad swoim 250tys. a silnik masz ciągle ten sam z jakim wyjechała z fabryki czy coś zmieniane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Panowie używa ktoś tapatalk? Po tej aktualizacji strony w ogóle nie mogę się połączyć przez tapatalk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki1 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Nie wiem ale nie widzi mi sie ta zmiana, nie moge znalesc moich tematów, wszystko pomotane.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Faktycznie mi też Tapatalk nie działa. Co do samej zmiany to kwestia przyzwyczajenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 51 minut temu, RicS3 napisał: Panowie używa ktoś tapatalk? Po tej aktualizacji strony w ogóle nie mogę się połączyć przez tapatalk. Jakbyś czytał uważnie forum i informacje od Hugo, to byś wiedział, że na razie Tapatalk jest wyłączony. Zresztą, to nie jest temat do dyskusji nt. zmian... Od tego Darek założył osobny wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Jest ktoś z okolic Rzeszowa kto ogarnia przypisanie licznika do B6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedrak Dan Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 12 godzin temu, JeJu napisał: 400tys w 1.8t to ładny wynik, a ja sie zastanawiałem nad swoim 250tys. a silnik masz ciągle ten sam z jakim wyjechała z fabryki czy coś zmieniane? Silnik przekładany. Podobno miał 120K jak wkładali, ale nie wiem przy jakim przebiegu auta go wkładali (auto 5 lat w Polsce i jak wjechał miał bodajże 277000), bo chwilę po kupnie głowica poszła na śmietnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareQ Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 38 minut temu, biggman napisał: Jest ktoś z okolic Rzeszowa kto ogarnia przypisanie licznika do B6? Slawek -> szogun0 - w Strzyzowie https://a4-klub.pl/profile/18-szogun0/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Ślicznie dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 1 godzinę temu, nitroo napisał: Jakbyś czytał uważnie forum i informacje od Hugo, to byś wiedział, że na razie Tapatalk jest wyłączony. Zresztą, to nie jest temat do dyskusji nt. zmian... Od tego Darek założył osobny wątek Spokojnie, nie dyskutuje na temat zmian tylko zadałem proste pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 3 godziny temu, Marecki1 napisał: Nie wiem ale nie widzi mi sie ta zmiana, nie moge znalesc moich tematów, wszystko pomotane.... Mam to samo, kompletnie sie nie potrafie odnalezc ?! :/ tamto bylo proste, czyste i przejrzyste, no i przy tym latwe w obsludze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniek Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 (edytowane) Ja tak samo, ale myślałem, że to przez to, że stary już jestem. Wychodzi na to, że nie jest aż tak źle Edytowane 13 Stycznia 2017 przez staniek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Panowie jakiś pomysł dlaczego auto od dłuższego czasu pali jak smok? Ja na baku robię po 600-700km jadąc krajówkami na których w ogóle nie ma ruchu praktycznie nie przekraczając 90km/h.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi