Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Nosb

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

7 minut temu, Rederyk78 napisał:

No właśnie próbowałem i za diabła nie idzie. Dzięki będę walczył dalej

Najlepiej cienki płaski śrubokręt się tu sprawdzi, odginasz te sprężynową zawleczkę i wsuwasz śrubokręt, żeby zawleczka nie wskoczyła znowu na ten ząbek na kierze i wtedy już musisz się siłować, uszkodzić za bardzo nie ma co. 

Mordy, żadne siłować, dżizys... odginasz lekko zawleczkę płaskim, dociskasz kierę jak do trąbienia i wtedy odginasz do końca i nie ma bata, żeby nie odskoczyła, ewentualnie jej lekko pomóc cofając ją i bankowo zejdzie

Mordy, żadne siłować, dżizys... odginasz lekko zawleczkę płaskim, dociskasz kierę jak do trąbienia i wtedy odginasz do końca i nie ma bata, żeby nie odskoczyła, ewentualnie jej lekko pomóc cofając ją i bankowo zejdzie

Mądry człowiek, wie co mówi :decayed:

Panowie, zabieram się za rozklejanie bixów i malowanie wnętrz na czarno, jak najlepiej to zrobić, lampy do piekarnika a potem opalarka? Jedne już rozklejałem ale to były zwykłe H7.

Co do samych bixów, obecnie mam soczewkę z B8, ale z 2014r czy starsza, nie pamiętam już. Co najlepiej teraz wsadzić, Hella Intemo 4, czy coś innego? Jakie soczewki wejdą bez problemu do bixów? Wiele będzie rzeźby żeby wrzucić intemo zamiast tej soczewki z B8?

6 godzin temu, RicS3 napisał:

Gorzej chyba z zapalniczką pod panel

Panel MANU i NAWI na tunel jest taki sam, różnica w przyciskach. Tak czy inaczej musisz mieć zapalniczkę i tunel pod ten panel

Panowie ile trzeba zapłacić za recaro speed z b6 bez pamięci ,tylna kanapa nie grzana .Ogólny stan bardzo ładny.

Edytowane przez andrzej104513
europa plus roletki

Panowie mam kilka pytan . Czy spryskiwacze ze zderzaka sline pasuja do S4 to samo pytanie odnosnie halogenow ?

I druga sprawa . Przekladal ktos pokretlo chrom do swojego wlacznika 

Panowie jest juz ta duza akcyza na sprowadzone auta? Bo chce przerobic dla siebie anglika b6 i zastanawiam sie ile beda mnie kosztowaly oplaty przed rejestracja?

Panowie mam kilka pytan . Czy spryskiwacze ze zderzaka sline pasuja do S4 to samo pytanie odnosnie halogenow ?

I druga sprawa . Przekladal ktos pokretlo chrom do swojego wlacznika 

Halogeny z S4 są na 100% inne. Co do spryskiwaczy nie mam pojęcia.

10 godzin temu, Rafal1988Lodz napisał:

Panowie jest juz ta duza akcyza na sprowadzone auta? Bo chce przerobic dla siebie anglika b6 i zastanawiam sie ile beda mnie kosztowaly oplaty przed rejestracja?

Żadnych zmian nie ma jak na razie

21 godzin temu, C4NC3R napisał:

Panel MANU i NAWI na tunel jest taki sam, różnica w przyciskach. Tak czy inaczej musisz mieć zapalniczkę i tunel pod ten panel

No gdzie.. tunel kazdy pasuje pod panel menu/navi

Witam

Panowie postanowiłem u siebie w aucie uruchomić spryskiwacze reflektorów mam już wszystko prócz pompki i teraz pytanie do Was, przeglądając różne aukcje zauważyłem że część sprzedawców na all sprzedaje używane pompki z kawałkiem węża np:

http://allegro.pl/pompka-spryskiwaczy-sprysk-audi-a4-b6-8tw006849-03-i6537506545.html

Ja w aucie mam taki wąż:

http://allegro.pl/audi-a4-b6-waz-przewod-spryskiwaczy-lamp-xenon-i6698901557.html

I teraz pytanie  czy mając taki wąż połączę go bez problemu z króćcem pompy czy jednak potrzebuję takiego kawałka czarnego wężyka jak na pierwszym zdjęciu?

19 godzin temu, rafi10612 napisał:

Halogeny da się dorezać, żeby pasowały, S4 ma inne zaślepki sprysków jak coś ;)

4 godziny temu, MichałA4 napisał:

Witam

Panowie postanowiłem u siebie w aucie uruchomić spryskiwacze reflektorów mam już wszystko prócz pompki i teraz pytanie do Was, przeglądając różne aukcje zauważyłem że część sprzedawców na all sprzedaje używane pompki z kawałkiem węża np:

http://allegro.pl/pompka-spryskiwaczy-sprysk-audi-a4-b6-8tw006849-03-i6537506545.html

Ja w aucie mam taki wąż:

http://allegro.pl/audi-a4-b6-waz-przewod-spryskiwaczy-lamp-xenon-i6698901557.html

I teraz pytanie  czy mając taki wąż połączę go bez problemu z króćcem pompy czy jednak potrzebuję takiego kawałka czarnego wężyka jak na pierwszym zdjęciu?

Sam wąż będzie za krótki,potrzebny jeszcze właśnie taki kawałek jak przy pompce,można coś dorezać ,ale potrzebna będzie końcówka żeby połączyć z wężem, pompkę najlepiej kupić nową kosztuje grosze,ale możesz kupić tą z aukcji jak dobra to pochodzi(tylko trochę droga),a będziesz miał z głowy krótki wężyk 

Edytowane przez greg2505

Panowie, takie pytanie, może ktoś śmiga na takim zestawie. Czy fela 8,5J 18" et30 będzie mocno wystawała z przodu? Uprzedzam, że gleby nie mam, jest 64cm do rantu. Po mojemu będzie wystawała sporo, pewnie około 1cm, ale chciałbym się upewnic ;)

Poszedłem, zmierzyłem, powinno byc równiutko z nadkolem/błotnikiem z przodu.

Edytowane przez staniek
już wiem