Rederyk78 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 No właśnie próbowałem i za diabła nie idzie. Dzięki będę walczył dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregory87 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 7 minut temu, Rederyk78 napisał: No właśnie próbowałem i za diabła nie idzie. Dzięki będę walczył dalej Najlepiej cienki płaski śrubokręt się tu sprawdzi, odginasz te sprężynową zawleczkę i wsuwasz śrubokręt, żeby zawleczka nie wskoczyła znowu na ten ząbek na kierze i wtedy już musisz się siłować, uszkodzić za bardzo nie ma co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Mordy, żadne siłować, dżizys... odginasz lekko zawleczkę płaskim, dociskasz kierę jak do trąbienia i wtedy odginasz do końca i nie ma bata, żeby nie odskoczyła, ewentualnie jej lekko pomóc cofając ją i bankowo zejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Mordy, żadne siłować, dżizys... odginasz lekko zawleczkę płaskim, dociskasz kierę jak do trąbienia i wtedy odginasz do końca i nie ma bata, żeby nie odskoczyła, ewentualnie jej lekko pomóc cofając ją i bankowo zejdzie Mądry człowiek, wie co mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Panowie, zabieram się za rozklejanie bixów i malowanie wnętrz na czarno, jak najlepiej to zrobić, lampy do piekarnika a potem opalarka? Jedne już rozklejałem ale to były zwykłe H7. Co do samych bixów, obecnie mam soczewkę z B8, ale z 2014r czy starsza, nie pamiętam już. Co najlepiej teraz wsadzić, Hella Intemo 4, czy coś innego? Jakie soczewki wejdą bez problemu do bixów? Wiele będzie rzeźby żeby wrzucić intemo zamiast tej soczewki z B8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 6 godzin temu, RicS3 napisał: Gorzej chyba z zapalniczką pod panel Panel MANU i NAWI na tunel jest taki sam, różnica w przyciskach. Tak czy inaczej musisz mieć zapalniczkę i tunel pod ten panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej104513 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) Panowie ile trzeba zapłacić za recaro speed z b6 bez pamięci ,tylna kanapa nie grzana .Ogólny stan bardzo ładny. Edytowane 5 Lutego 2017 przez andrzej104513 europa plus roletki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Panowie mam kilka pytan . Czy spryskiwacze ze zderzaka sline pasuja do S4 to samo pytanie odnosnie halogenow ? I druga sprawa . Przekladal ktos pokretlo chrom do swojego wlacznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Panowie jest juz ta duza akcyza na sprowadzone auta? Bo chce przerobic dla siebie anglika b6 i zastanawiam sie ile beda mnie kosztowaly oplaty przed rejestracja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Panowie mam kilka pytan . Czy spryskiwacze ze zderzaka sline pasuja do S4 to samo pytanie odnosnie halogenow ? I druga sprawa . Przekladal ktos pokretlo chrom do swojego wlacznika Halogeny z S4 są na 100% inne. Co do spryskiwaczy nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Spryski są te same. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba84 Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 10 godzin temu, Rafal1988Lodz napisał: Panowie jest juz ta duza akcyza na sprowadzone auta? Bo chce przerobic dla siebie anglika b6 i zastanawiam sie ile beda mnie kosztowaly oplaty przed rejestracja? Żadnych zmian nie ma jak na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 21 godzin temu, C4NC3R napisał: Panel MANU i NAWI na tunel jest taki sam, różnica w przyciskach. Tak czy inaczej musisz mieć zapalniczkę i tunel pod ten panel No gdzie.. tunel kazdy pasuje pod panel menu/navi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałA4 Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Witam Panowie postanowiłem u siebie w aucie uruchomić spryskiwacze reflektorów mam już wszystko prócz pompki i teraz pytanie do Was, przeglądając różne aukcje zauważyłem że część sprzedawców na all sprzedaje używane pompki z kawałkiem węża np: http://allegro.pl/pompka-spryskiwaczy-sprysk-audi-a4-b6-8tw006849-03-i6537506545.html Ja w aucie mam taki wąż: http://allegro.pl/audi-a4-b6-waz-przewod-spryskiwaczy-lamp-xenon-i6698901557.html I teraz pytanie czy mając taki wąż połączę go bez problemu z króćcem pompy czy jednak potrzebuję takiego kawałka czarnego wężyka jak na pierwszym zdjęciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 19 godzin temu, rafi10612 napisał: Panowie mam kilka pytan . Czy spryskiwacze ze zderzaka sline pasuja do S4 to samo pytanie odnosnie halogenow ? Halogeny da się dorezać, żeby pasowały, S4 ma inne zaślepki sprysków jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 zna ktoś może numery oe przelacznika CLH DRL ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnaso Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 8E1919094A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 (edytowane) 4 godziny temu, MichałA4 napisał: Witam Panowie postanowiłem u siebie w aucie uruchomić spryskiwacze reflektorów mam już wszystko prócz pompki i teraz pytanie do Was, przeglądając różne aukcje zauważyłem że część sprzedawców na all sprzedaje używane pompki z kawałkiem węża np: http://allegro.pl/pompka-spryskiwaczy-sprysk-audi-a4-b6-8tw006849-03-i6537506545.html Ja w aucie mam taki wąż: http://allegro.pl/audi-a4-b6-waz-przewod-spryskiwaczy-lamp-xenon-i6698901557.html I teraz pytanie czy mając taki wąż połączę go bez problemu z króćcem pompy czy jednak potrzebuję takiego kawałka czarnego wężyka jak na pierwszym zdjęciu? Sam wąż będzie za krótki,potrzebny jeszcze właśnie taki kawałek jak przy pompce,można coś dorezać ,ale potrzebna będzie końcówka żeby połączyć z wężem, pompkę najlepiej kupić nową kosztuje grosze,ale możesz kupić tą z aukcji jak dobra to pochodzi(tylko trochę droga),a będziesz miał z głowy krótki wężyk Edytowane 6 Lutego 2017 przez greg2505 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnaso Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Panowie brał ktoś termostat z alledrogo? Coś z tych linków to ori? Z tego co widzę top dobra cena http://allegro.pl/oryginal-termostat-audi-a3-a4-b5-b6-b7-1-9-2-0-tdi-i6683045323.html http://allegro.pl/termostat-audi-a4-b5-b6-b7-1-9tdi-2-0tdi-oryginal-i5965826102.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniek Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 (edytowane) Panowie, takie pytanie, może ktoś śmiga na takim zestawie. Czy fela 8,5J 18" et30 będzie mocno wystawała z przodu? Uprzedzam, że gleby nie mam, jest 64cm do rantu. Po mojemu będzie wystawała sporo, pewnie około 1cm, ale chciałbym się upewnic Poszedłem, zmierzyłem, powinno byc równiutko z nadkolem/błotnikiem z przodu. Edytowane 6 Lutego 2017 przez staniek już wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi