kamil-vag Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 Dokładnie takie coś, zółta wpinana w diversity w ori instalację z concerta a ta druga wiclic w to nietypowe wejście w rns-d: Ale jakbyś miał ten kawałek anteny z tym wtykiem wiclic to bym sobie sam zrobił... bo trochę za to śpiewają :/ https://www.kufatec.de/shop/en/car-hifi-components/antenna-adapter/audi-antenna-adapter-diversity-navigation-rns-d
kaju Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 1 godzinę temu, Młody_drog napisał: Siemano, Dawno mnie tu nie było
karolas123321 Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 8 godzin temu, kamil-vag napisał: Dokładnie takie coś, zółta wpinana w diversity w ori instalację z concerta a ta druga wiclic w to nietypowe wejście w rns-d: Ale jakbyś miał ten kawałek anteny z tym wtykiem wiclic to bym sobie sam zrobił... bo trochę za to śpiewają :/ https://www.kufatec.de/shop/en/car-hifi-components/antenna-adapter/audi-antenna-adapter-diversity-navigation-rns-d chinczyki to te złacze wiclic maja za grosze tylko czy chce Ci sie czekać.
kamil-vag Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) Wiem, tylko mi bardziej pasuje ORi z kątowym adapterem, anie długim prostym @kaju mi już załatwi ori przeowdy od wzmacniacza do rns-d Edytowane 7 Marca 2018 przez kamil-vag
AlexDLU Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 Panowie, na Divisionie jestem tu 1 raz :), może będzie to powielone pytanie, i zapewne dla bardziej wtajemniczonych błache, ale mianowicie Mam RNS-D Bosse, i przy odtwarzaniu CD i dodawaniu gazu w trakcie jazdy mam .... w tle GWIZD ;p czym to moze być spowodowane ? Regulator napięcia ?
pawloo7 Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 W dniu 6.03.2018 o 09:14, Karol89 napisał: Panowie są jakieś ledy na pozycje do bi xenony H6W ? Miałem kopnie z osram pozycje wpadały tak w niebieski kolor ale po pół roku padły a nie chce przerabiać wiązki na inne pozycje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Mam od tego sprzedawcy. Dwa lata będzie w czerwcu jak świeci. http://allegro.pl/zarowka-led-h6w-6xsmd-5630-canbus-bax9s...Albo z ich strony z kuponem rabatowym -10% będzie taniej: 2018xcar10http://www.xcar24.pl/pl/p/H6W-Aluminium-6x5630-SMD-/34
WydRos Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 7 godzin temu, AlexDLU napisał: Panowie, na Divisionie jestem tu 1 raz :), może będzie to powielone pytanie, i zapewne dla bardziej wtajemniczonych błache, ale mianowicie Mam RNS-D Bosse, i przy odtwarzaniu CD i dodawaniu gazu w trakcie jazdy mam .... w tle GWIZD ;p czym to moze być spowodowane ? Regulator napięcia ? Miałeś dokładany bose ? Poczytaj tu, było coś o zakłóceniach itd
kaju Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 zmieniarka nie ma prawidłowego ekranowania, dlatego ten gwizd. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Toskańczyk Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Co lepiej poprawia wygląd auta, grill S4, czy podwójny wydech w dokładce S-Line? Zastanawiam się w co zainwestować
pajda Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Co lepiej poprawia wygląd auta, grill S4, czy podwójny wydech w dokładce S-Line? Zastanawiam się w co zainwestować Obstawiam opcje nr 2.Pewnie zrobisz jedno i drugie kwestia tylko czasu [emoji6]
Toskańczyk Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Teraz, pajda napisał: Obstawiam opcje nr 2. Pewnie zrobisz jedno i drugie kwestia tylko czasu Tak jak mówisz, wcześniej do wyboru były heble i bixy ale już wpadły:) Z tym wydechem to jednak duże koszty na raz, zastanawiam się jeszcze czy szukać samej dokładki czy cały zderzak
pajda Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Tak jak mówisz, wcześniej do wyboru były heble i bixy ale już wpadły:) Z tym wydechem to jednak duże koszty na raz, zastanawiam się jeszcze czy szukać samej dokładki czy cały zderzakB6 nie było możliwości kupić samej dokładki jak to ma miejsce w B7. Więc zostaje cały zderzak chyba że masz kolor czarny gdzie s line się słabo wyróżnia i trzeba szukać zderzaka z s4. Wiem że koszta duże ale poprawi to znacząc wygląd auta [emoji6]A grila kobieta ci kupi na urodziny z aliexpres[emoji3]
greg2505 Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 wydech i dokładka ,jakoś na grill s4 osobiście nie mam ciśnienia
greg2505 Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 pajda kolega napisał o dokładce s-line, a nie zderzaku s4
kamil-vag Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Godzinę temu, Toskańczyk napisał: Co lepiej poprawia wygląd auta, grill S4, czy podwójny wydech w dokładce S-Line? Pytał co wybrać ja też chyba bym wolał dokładkę na dwa kominy
pajda Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 pajda kolega napisał o dokładce s-line, a nie zderzaku s4Przeczytaj jeszcze raz co napisałem!
Toskańczyk Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Poczekajcie żebym się nie pogubił, mam zderzak S-line od klekota Do tego wystarczy sama dokładka S-line z dyfuzorem na 2 kominy, ceny dokładki S-line są takie same jak cały zderzak, przynajmniej na forum jak się coś pojawi a wymiana dokładki nie jest podobno taka prosta a przynajmniej szybka jakby się wydawało więc będę myślał. Jak toś ma na handel dokładkę to pisać mi tu od razu
greg2505 Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 tak potrzebny ci dół zderzaka ,wymiana banalnie prosta
Rekomendowane odpowiedzi