przemciotorun Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 ktos sie orietuje czy sama ta grzalke idzie wyciagnac? zeby jej nie uszkodzic? czy ona jest zalana? ---------- Post dopisany at 17:34 ---------- Poprzedni post napisany at 17:32 ---------- a powiedzcie bo mi dysza z lewej strony tak pryska jakby na pol mocy,siega tylko kawalek szyby,do wymiany jest? moze jakis syf ze zbiorniczka pompka pchnele w dysze i dletego... ja bym odpiol wezyk wziol pistolet z powietrzem i dmuchnal w nia od zewnatrz lub cienki drucik i przepchnac u mnie pomoglo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 DYSZE SPRYSKIWACZA PODGRZEWANE VW SKODA 5M0955986C (2819846814) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.Pabowie czy jeden jest podgrzewany a drugi nie ? dobrze widzę ? Tak, na fotce jedna dysza nie ma wtyczki i jest niepodgrzewana. Swoją droga cena za używki dziwna skoro za 40zł/szt są nowki ori na allegro mówisz o tych ? Dysza spryskiwacz Caddy Passat Golf EOS 5M0955986C (2803273528) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Jasny ch.. Po 15 km dolny wąż od chłodnicy jest zimny/lekko ciepły a górne są gorące/ciepłe. Chłodnica na górze gorąca a na dole chłodna/zimna Poza tym wskazówka do 90*C nie mogła dobić, była tak 1-2mm przed 90*C Termostat? Jutro może mi się uda to VAGiem sprawdzę temp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 chłopaki gdzie z tyłu auta w sedanie mozna znalezc stały plus?ale tak żeby za dużo nie rozbebeszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 chłopaki gdzie z tyłu auta w sedanie mozna znalezc stały plus?ale tak żeby za dużo nie rozbebeszać Gdzieś tam na lewym błotniku chyba nawet jest kabel przyczepiony od wiązki lamp:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 co to jest:eusathink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 W razie wypadku czy jakieś awarii automatycznie powinno wysyłać sygnał o pomoc gdzieś już w aucie to widziałem:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 jak masz fabryczny telefon to tym przyciskiem wybierasz od razu połączenie alarmowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 jak masz fabryczny telefon to tym przyciskiem wybierasz od razu połączenie alarmoweNo albo coś takiego właśnie jak Marcin mówi:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 znajomy miał tak u siebie w b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Domin skąd ty masz te graty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Właśnie.. Ludzie skąd wy w ogóle to wszystko bierzecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 ta lampka wisi juz pol roku na allegro. Dla mnie ten SOS jest powiazany z telematic, ale ja sie nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julo23 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Pięknie ta lampa w czarnych plastikach wygląda. Takie bialutkie lampeczki to od razu pasowałoby w ledach dać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Panowie czy ledowy wyświetlacz podejdzie do zwykłej navi RNS-E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Marcin nie zalegają ci gdzieś składane lusterka z B7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 no właśnie Marcin masz jakieś lustra na sell ? Ja szukam w full opcji (14 kabli), ale nędza jest w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ty i tak czasu na rezanie nie masz to po co ci:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 jedyne składane lustra mam na aucie:decayed: ale w życiu ich wam nie oddam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi