Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Nosb

Rekomendowane odpowiedzi

ktos sie orietuje czy sama ta grzalke idzie wyciagnac? zeby jej nie uszkodzic? czy ona jest zalana?

---------- Post dopisany at 17:34 ---------- Poprzedni post napisany at 17:32 ----------

a powiedzcie bo mi dysza z lewej strony tak pryska jakby na pol mocy,siega tylko kawalek szyby,do wymiany jest?

moze jakis syf ze zbiorniczka pompka pchnele w dysze i dletego... ja bym odpiol wezyk wziol pistolet z powietrzem i dmuchnal w nia od zewnatrz lub cienki drucik i przepchnac u mnie pomoglo..

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Tak, na fotce jedna dysza nie ma wtyczki i jest niepodgrzewana. Swoją droga cena za używki dziwna skoro za 40zł/szt są nowki ori na allegro

mówisz o tych ?

Dysza spryskiwacz Caddy Passat Golf EOS 5M0955986C (2803273528) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Jasny ch..

Po 15 km dolny wąż od chłodnicy jest zimny/lekko ciepły a górne są gorące/ciepłe.

Chłodnica na górze gorąca a na dole chłodna/zimna :facepalm:

Poza tym wskazówka do 90*C nie mogła dobić, była tak 1-2mm przed 90*C :doh:

Termostat?

Jutro może mi się uda to VAGiem sprawdzę temp.

chłopaki gdzie z tyłu auta w sedanie mozna znalezc stały plus?ale tak żeby za dużo nie rozbebeszać

chłopaki gdzie z tyłu auta w sedanie mozna znalezc stały plus?ale tak żeby za dużo nie rozbebeszać

Gdzieś tam na lewym błotniku chyba nawet jest kabel przyczepiony od wiązki lamp:wink:

ta lampka wisi juz pol roku na allegro. Dla mnie ten SOS jest powiazany z telematic, ale ja sie nie znam :tongue4:

Pięknie ta lampa w czarnych plastikach wygląda. Takie bialutkie lampeczki to od razu pasowałoby w ledach dać.

no właśnie Marcin masz jakieś lustra na sell ? Ja szukam w full opcji (14 kabli), ale nędza jest w temacie.