Bart-S Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 A co tam HiRidowi się posypało ? No właśnie tego nikt nie wie - było podejrzenie, że skrzynia ale sprawdziliśmy wszystko łącznie, że swapem na inną i wychodzi na to, że na bank jest sprawna.
Artur82 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 A co tam HiRidowi się posypało ? No właśnie tego nikt nie wie - było podejrzenie, że skrzynia ale sprawdziliśmy wszystko łącznie, że swapem na inną i wychodzi na to, że na bank jest sprawna. a objawy??
Bart-S Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 A co tam HiRidowi się posypało ? No właśnie tego nikt nie wie - było podejrzenie, że skrzynia ale sprawdziliśmy wszystko łącznie, że swapem na inną i wychodzi na to, że na bank jest sprawna. a objawy?? Delikatne wibracje na najwyższym przełożeniu przy próbie przyśpieszenia przy 70km/h. Nie ma tragedii ale odczuwalne jest... Nie ma co rozkminiać tutaj - sprawa zasługuje na swój własny wątek.
Fr0styyy. Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Powiedzcie mi, czy jak teraz zamontuje moduł od tempomatu z końcówką Q i taśmę kierownicy od B7 i od razu to zakoduje VAGiem, ale bez wkładania kiery z B7 to będzie robiło jakąś różnice? Bo tak to w późniejszym czasie tylko kierownicę bym przełożył i nie musiałbym się już VAGiem bawić
wladi Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Powiedzcie mi, czy jak teraz zamontuje moduł od tempomatu z końcówką Q i taśmę kierownicy od B7 i od razu to zakoduje VAGiem, ale bez wkładania kiery z B7 to będzie robiło jakąś różnice? Bo tak to w późniejszym czasie tylko kierownicę bym przełożył i nie musiałbym się już VAGiem bawić Ale jak Ty chcesz montować taśmę przecież ma inna kostkę niż w B6 więc nic nie zrobisz. Samo kodowanie to chwila więc żaden problem, jak będziesz miał już kiere to wtedy się pobaw:wink:
antonio Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 narazie załóż tylko moduł a taśmę swoją od B6 bo tak jak wladi napisał, że inne gniazdo w taśmie i kostka w wiązce poduchy zB6 jak kupisz kierę z B7 to zmienisz tylko taśmę i masz problem z bani
Stichy Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 I zakup zolta kostke do tasmy - tasma z B7 ma inne gniazdo niz B6 ---------- Post dopisany at 10:49 ---------- Poprzedni post napisany at 10:00 ---------- Na dzien dobry Poprostu cycki - ryjbuk
greg2505 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 I zakup zolta kostke do tasmy - tasma z B7 ma inne gniazdo niz B6 ---------- Post dopisany at 10:49 ---------- Poprzedni post napisany at 10:00 ---------- Na dzien dobry Poprostu cycki - ryjbuk kostka z b6 składa się z dwóch części ,rozpoławiasz i pasuje do b7
Blachu Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na dzien dobry Poprostu cycki - ryjbuk
Stichy Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 I zakup zolta kostke do tasmy - tasma z B7 ma inne gniazdo niz B6 ---------- Post dopisany at 10:49 ---------- Poprzedni post napisany at 10:00 ---------- Na dzien dobry Poprostu cycki - ryjbuk kostka z b6 składa się z dwóch części ,rozpoławiasz i pasuje do b7 Pewnie ze pasuje ale nie ma mocowania i w kazdej chwili moze wypasc ale i tak polowa rezaczy na papierku jezdzila
wladi Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 I zakup zolta kostke do tasmy - tasma z B7 ma inne gniazdo niz B6 ---------- Post dopisany at 10:49 ---------- Poprzedni post napisany at 10:00 ---------- Na dzien dobry Poprostu cycki - ryjbuk kostka z b6 składa się z dwóch części ,rozpoławiasz i pasuje do b7 Najwięksi rezacze nie bawią się w pół środki:polew:
Artur82 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 ja tak smigam prawie rok i jest git
wladi Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 ja tak smigam prawie rok i jest git No w sumie jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma:grin:
Artur82 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 ja tak smigam prawie rok i jest git No w sumie jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma:grin: tyż prawda
wladi Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Artur podeślesz mi jeszcze jedną biała naklejkę tą większą przelewik zrobię później:wink:
Stichy Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 ja tak smigam prawie rok i jest git A nie mowilem - a skad to wiem - sam tak mialem ---------- Post dopisany at 13:10 ---------- Poprzedni post napisany at 13:06 ---------- Cala wiazka porozcinana - przynajmniej kilka rzeczy sie dowiedzialem
Artur82 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Artur podeślesz mi jeszcze jedną biała naklejkę tą większą przelewik zrobię później:wink: spoko Panowie używał ktoś: BRA OSŁONA MASKI AUDI A4 B6 8E 00-04 SUPER JAKOŚĆ (2854612736) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Młody_drog Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Makki z tego co pamiętam kupował bra
Rekomendowane odpowiedzi