miszka Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 No i zamontowałem kierę z B7.Airbag oczywiście nie podłączony, obudowa kierownicy do wypieprzenia, MF nie ma. Zaje****! Co ty żeś tam porobił Panie, jak pierwszy raz montowałem manetkę do FIS to wtedy okręcałem tą obudowę zwykłym płaskim śrubokrętem i gwint tak zjechałem, że dzisiaj nie dało się tego za nic odkręcić A ja jak coś idzie nie po mojej myśli to od razu bym wyrwał, rozbił, pourywał itd. Po prostu nie mam jak tego teraz skręcić, a obudowa poobdzierana jest i musiałem przeca miejsce na tempomat zrobić i teraz brzydko patrzy Ale już zakodowałem wszystko, tempomat działa, nie wiem jak MF, ale wywala mi błąd, że sterowanie nie podłaczone więc pewnie będzie działać jak to podłącze pod kostkę No to tylko ta kostka została i ta 4 pinowa wpinana do taśmy od tyłu, tylko jak to ugryźć.. Patrzałem na to dzisiaj i nie wiem jak ta kostka airbag ucięta na pół ma tam wejść i pasować I jakie piny podłączyć, bo tam 4 są? W starej poduszce 2 kabelki były a tutaj w tej kostce są 4.. ---------- Post dopisany at 19:33 ---------- Poprzedni post napisany at 19:04 ---------- Ach ten tempomat... Mam kolejną zabawkę na kilka tygodni To pojechałeś po całości obudowę pod kiere i tempomat skołował bym za około 80zł , tylko ta wysyłka co do tej kostki to nie musisz żadnych pinów przekładać , ucinasz ją na pół i wkładasz tak jak jest , tylko musisz pomyśleć coś co by się nie cofała . Ja użyłem taśmy izolacyjnej inni słyszałem nawet na jakimś papierku jeżdżą . ---------- Post dopisany at 20:50 ---------- Poprzedni post napisany at 20:48 ---------- szkoda że nie zrobiłem pikczerów jak u siebie to robiłem , było by dla potomnych. Niby są tematy o tym ale zero w nich dokładniejszych pikczerów
Artur82 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Tada.wavhttp://img341.imageshack.us/img341/8696/20130126193134.jpg no to teraz szybko skłądaj i do flaszki
miszka Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 no tak, ściągnij tylną popielniczkę i ten plastik pod nią i powinieneś widzieć idę luknąć dzięki byłem i kurcze nie widzę tam żadnej śrubki żeby można było ta linkę podciągnąć , zobaczę jutro w dzień
pocas Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Tada.wavhttp://img341.imageshack.us/img341/8696/20130126193134.jpg no to teraz szybko skłądaj i do flaszki Kumple już przyszli i oczywiście pierwsze co usłyszałem "ohoo, znowu... jak on to mówi? A! reza!"
Artur82 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Tada.wavhttp://img341.imageshack.us/img341/8696/20130126193134.jpg no to teraz szybko skłądaj i do flaszki Kumple już przyszli i oczywiście pierwsze co usłyszałem "ohoo, znowu... jak on to mówi? A! reza!" :polew:
Miszka82 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 A4B6 zakup kontrolowany TVN Turbo(powtórka) rajt fakin nał i ci ludzie
turzol Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 A4B6 zakup kontrolowany TVN Turbo(powtórka) rajt fakin nał i ci ludzie kuzwa ale im ulepa znaleźli A para wymiata
miszka Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 pany jaki numerek taśmy potrzebny jest żeby działało multi z kierownicy B6 8E0 953 541 ?
miszka Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 np 8E0 953 541 D a np z końcówką C
domin79 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 np 8E0 953 541 D a np z końcówką C to zdaje sie zwykła tasiema:decayed:
Fr0styyy. Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 No i zamontowałem kierę z B7.Airbag oczywiście nie podłączony, obudowa kierownicy do wypieprzenia, MF nie ma. Zaje****! Co ty żeś tam porobił Panie, jak pierwszy raz montowałem manetkę do FIS to wtedy okręcałem tą obudowę zwykłym płaskim śrubokrętem i gwint tak zjechałem, że dzisiaj nie dało się tego za nic odkręcić A ja jak coś idzie nie po mojej myśli to od razu bym wyrwał, rozbił, pourywał itd. Po prostu nie mam jak tego teraz skręcić, a obudowa poobdzierana jest i musiałem przeca miejsce na tempomat zrobić i teraz brzydko patrzy Ale już zakodowałem wszystko, tempomat działa, nie wiem jak MF, ale wywala mi błąd, że sterowanie nie podłaczone więc pewnie będzie działać jak to podłącze pod kostkę No to tylko ta kostka została i ta 4 pinowa wpinana do taśmy od tyłu, tylko jak to ugryźć.. Patrzałem na to dzisiaj i nie wiem jak ta kostka airbag ucięta na pół ma tam wejść i pasować I jakie piny podłączyć, bo tam 4 są? W starej poduszce 2 kabelki były a tutaj w tej kostce są 4.. ---------- Post dopisany at 19:33 ---------- Poprzedni post napisany at 19:04 ---------- Ach ten tempomat... Mam kolejną zabawkę na kilka tygodni To pojechałeś po całości obudowę pod kiere i tempomat skołował bym za około 80zł , tylko ta wysyłka co do tej kostki to nie musisz żadnych pinów przekładać , ucinasz ją na pół i wkładasz tak jak jest , tylko musisz pomyśleć coś co by się nie cofała . Ja użyłem taśmy izolacyjnej inni słyszałem nawet na jakimś papierku jeżdżą . ---------- Post dopisany at 20:50 ---------- Poprzedni post napisany at 20:48 ---------- szkoda że nie zrobiłem pikczerów jak u siebie to robiłem , było by dla potomnych. Niby są tematy o tym ale zero w nich dokładniejszych pikczerów No właśnie więszkość tak ogólnikowo zrobiona jest. Czyli tnę starą kostkę od airbaga ale tego z B6 czy z B7 na pół i wkładam tam i tylko te piny wkładam? Bo przecież jak już tą kostkę do taśmy wsadzę to niby pod co ją podłączę Nie wiem, które piny ze starej przełożyć.
domin79 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 z tej kostki tylko zdejmnij góre , ma taki cycek przesuwasz i zaostanie Ci połówka -kostki oczywiście:grin: wpinasz to tam gdzie potrza i śmiga:wink:
Fr0styyy. Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zdjąłem ją i jest jednoczęściowa Nie no zobaczę w poniedziałek jak dostanę kostkę pod MF to wtedy będę działał. Ale dalej nie ogarniam jak mam to wpiąć, przecież to nie jest bezprzewodowe i siłą rzeczy muszę piny wypiąć ze starej kostki (2 piny) i wsadzić do tej nowej (a ona ma 4 piny) Niedzielona
Rekomendowane odpowiedzi