jozek726 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 PRZEŁĄCZNIK LUSTEREK PANEL A4 B6 MAŁYSZ (2988302288) - motoAllegro przełącznik składanych lusterek
pocas Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 By założyć dwururkę muszę zmienić cały zderzak na sline/s4 czy mogę samą dokładkę kupić?
Fr0styyy. Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Wracam od babci i się zastanawiam, co mi tak gorąco. To daję temp. na 19*C ale dalej mi gorąco... Pod domem dałem na LO i dalej mi jest gorąco... Klapki climatronica od lewej strony zablokowały się i ciągle gorące powietrze mi leci a po prawej mróz jak na obydwóch na LO ustawione jest Da się to naprawić bez vaginy?
jozek726 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 By założyć dwururkę muszę zmienić cały zderzak na sline/s4 czy mogę samą dokładkę kupić? dokładka starczy
wladi Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Wracam od babci i się zastanawiam, co mi tak gorąco. To daję temp. na 19*C ale dalej mi gorąco... Pod domem dałem na LO i dalej mi jest gorąco... Klapki climatronica od lewej strony zablokowały się i ciągle gorące powietrze mi leci a po prawej mróz jak na obydwóch na LO ustawione jest Da się to naprawić bez vaginy? No nawet vag nie pomoże jedynie zlokalizujesz ktora klapa się zawiesiła ewentualnie padła:thumbdown:memory five-wladi i wszystko jasne:)
Fr0styyy. Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Hmm może się odwieszą Bo jeszcze jak do babci jechałem to nie było problemu, dopiero potem coś gorąco mi się zrobiło
H4mm3R Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Wracam od babci i się zastanawiam, co mi tak gorąco. To daję temp. na 19*C ale dalej mi gorąco... Pod domem dałem na LO i dalej mi jest gorąco... Klapki climatronica od lewej strony zablokowały się i ciągle gorące powietrze mi leci a po prawej mróz jak na obydwóch na LO ustawione jest Da się to naprawić bez vaginy? Rozebrać, przesmarować silniczek i znów pojedzie
pocas Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 By założyć dwururkę muszę zmienić cały zderzak na sline/s4 czy mogę samą dokładkę kupić? dokładka starczy Można to kupic w ASO w sensownej kasie?
Fr0styyy. Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Wracam od babci i się zastanawiam, co mi tak gorąco. To daję temp. na 19*C ale dalej mi gorąco... Pod domem dałem na LO i dalej mi jest gorąco... Klapki climatronica od lewej strony zablokowały się i ciągle gorące powietrze mi leci a po prawej mróz jak na obydwóch na LO ustawione jest Da się to naprawić bez vaginy? Rozebrać, przesmarować silniczek i znów pojedzie Jest gdzieś na forum tutorial jak się dostać do tych klapek? Obstawiam, że trzeba schowek zdemontować, ale co dalej
turzol Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 By założyć dwururkę muszę zmienić cały zderzak na sline/s4 czy mogę samą dokładkę kupić? dokładka starczy Można to kupic w ASO w sensownej kasie? dokładkę S-line tył na 2 rurki kupisz spokojnie w ASO, S4 to cały zderzak bo nie jest 2-częściowy
jozek726 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 ile w ASO taka dokładka kosztuje , pewnie sporo
H4mm3R Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Wracam od babci i się zastanawiam, co mi tak gorąco. To daję temp. na 19*C ale dalej mi gorąco... Pod domem dałem na LO i dalej mi jest gorąco... Klapki climatronica od lewej strony zablokowały się i ciągle gorące powietrze mi leci a po prawej mróz jak na obydwóch na LO ustawione jest Da się to naprawić bez vaginy? Rozebrać, przesmarować silniczek i znów pojedzie Jest gdzieś na forum tutorial jak się dostać do tych klapek? Obstawiam, że trzeba schowek zdemontować, ale co dalej Po co schowek jak po stronie kierowcy Ci ją zblokowało, vagiem sprawdź którą.
turzol Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 [TABLE=width: 100%] Numer kat Nazwa Cena netto Cena brutto Stanmagazynowy Dostępnośćprzy zamówieniu Kupuję 8E9807521GGRU SPOILERSPOILER [TD=align: right]713.76[/TD] [TD=align: right]877.92[/TD] [TD=align: center]0[/TD] [TD=align: center]1 [/TD] [/TABLE] Wygenerowano: 30-01-2013, 16:13 - Wykonanie: Krzysztof Mrozowicz ile w ASO taka dokładka kosztuje , pewnie sporo
jozek726 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 dobra cena, plus jakiś rabat oczywiście to da się przeżyć
MARCIN607 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Cena jest Lepiej cały zderzak za ta kasę,kupić zabrać dokładkę a jeden jako seria na allegro żeby siena malowanie dokładki zwróciło.
Fr0styyy. Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Wracam od babci i się zastanawiam, co mi tak gorąco. To daję temp. na 19*C ale dalej mi gorąco... Pod domem dałem na LO i dalej mi jest gorąco... Klapki climatronica od lewej strony zablokowały się i ciągle gorące powietrze mi leci a po prawej mróz jak na obydwóch na LO ustawione jest Da się to naprawić bez vaginy? Rozebrać, przesmarować silniczek i znów pojedzie Jest gdzieś na forum tutorial jak się dostać do tych klapek? Obstawiam, że trzeba schowek zdemontować, ale co dalej Po co schowek jak po stronie kierowcy Ci ją zblokowało, vagiem sprawdź którą. Myślałem, że jakoś ze sobą połączone wszystkie są.
Wojtek_A4 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 [TABLE=width: 100%] Numer kat Nazwa Cena netto Cena brutto Stanmagazynowy Dostępnośćprzy zamówieniu Kupuję 8E9807521GGRU SPOILERSPOILER [TD=align: right]713.76[/TD] [TD=align: right]877.92[/TD] [TD=align: center]0[/TD] [TD=align: center]1 http://sklep.gajos.com.pl/sklep/1.gif[/TD] http://sklep.gajos.com.pl/sklep/images/dodaj.gif [/TABLE] Wygenerowano: 30-01-2013, 16:13 - Wykonanie: Krzysztof Mrozowicz ile w ASO taka dokładka kosztuje , pewnie sporo Da rade to wyrwac za 800zl po robatach? Ta dokladka jest juz z ta ''czarna'' naklejka?
turzol Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Cena jest Lepiej cały zderzak za ta kasę,kupić zabrać dokładkę a jeden jako seria na allegro żeby siena malowanie dokładki zwróciło. No ale zderzak kompletny to też 700-800zl i tak do malowania i tak A dokładka pewnie już sciorana na takiej uzywce.
jozek726 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 widział ktoś kiedyś b6 na tej feldze ? jak tak to proszę o pikczersa ORYGINALNE FELGI DO AUDI A8 S8 D2 94-99R.OKAZJA (2967015597) - motoAllegro
MARCIN607 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Cena jest Lepiej cały zderzak za ta kasę,kupić zabrać dokładkę a jeden jako seria na allegro żeby siena malowanie dokładki zwróciło. No ale zderzak kompletny to też 700-800zl i tak do malowania i tak A dokładka pewnie już sciorana na takiej uzywce. Wszystko do odwiedzenia,dajesz a sama dokładkę trudniej trafić niż cały zderzak a cena taka sama przeważnie. Wiadomo ze najlepiej byłoby kupić sama dokładkę za 400-500 ale takich okazji niet ja tak po swojemu kokbinuje jak na,tym w miarę najlepiej wyjść- chociaż za dokładkę 400 to w ..uj drogo i tak.
Rekomendowane odpowiedzi