MARCIN607 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 czarny już mi sięznudził biały jest średni jak dla mnie ale czerwony Audi A4 Avant 2.0 TDI S-LINE,NAVI,XENON,STANDHEIZUNG als Kombi in Kölln-Reisiek bei Hamburg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Fakt, ten czerwony robi mega robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 jeszcze taki szary mnie rusza Audi Q7 3.0 TDI DPF quattro*OFFROAD-S-LINE-TOP* als Limousine in Altenmarkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 czarny już mi sięznudził biały jest średni jak dla mnie ale czerwony Audi A4 Avant 2.0 TDI S-LINE,NAVI,XENON,STANDHEIZUNG als Kombi in Kölln-Reisiek bei Hamburg no niezle juz widze ze bym meza od niej nie odciagnela widza mu sie takie ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julo23 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 pytanie do mega rezaczy czy maty grzejące przednich foteli są takie same dla wszystkich modeli?? tzn czy maty ze zwykłego fotela np b7 podejdą do np fotela recaro?? Marcin, z tego co ja widziałem maty to są inne. PRzerabiałem ten temat bo kupowałem 1 w ASO. Ale widziałem tylko od naleśników i sportów - tymi z wysuwanym podudziem. Są całkiem inne. Zwykły fotel od B7 ? Który masz na myśli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 pytanie do mega rezaczy czy maty grzejące przednich foteli są takie same dla wszystkich modeli?? tzn czy maty ze zwykłego fotela np b7 podejdą do np fotela recaro?? maty są różne w zależności od przeszyć na fotelach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Audi A4 2.0 TDI DPF S line Sportpaket (plus) als Limousine in Lahr-Langenwinkel wczoraj widziałem czerwone b7 ale b8 jest :slina: w PL miałby już skręcony przebieg na 80 tyś co nie zmienia faktu że kolor MEGA ---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:25 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris-krzysztof Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Podjedz to zobaczysz Na kazdym ramieniu jest inny np RH 2006 lub RH 2506 Przecież musi byc wybity nr katalogowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 http://www.capa.me/uploads/posts/2013-02/fotoprikoly174.jpg ale mamie byś ją nie przedstawił Mamie jak mamie ale babci to już na pewno Zderzak S-line przedni pod spryski za 900 to tak chyba średnio się opłaca co?? No i golas oczywiście :/ mamie bez kłopotu...a babci?hmm..chyba by mnie z rodziny wypisała:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 http://www.capa.me/uploads/posts/2013-02/fotoprikoly174.jpg ale mamie byś ją nie przedstawił Mamie jak mamie ale babci to już na pewno Zderzak S-line przedni pod spryski za 900 to tak chyba średnio się opłaca co?? No i golas oczywiście :/ mamie bez kłopotu...a babci?hmm..chyba by mnie z rodziny wypisała:polew: gadacie moja babcia to sie juz do tatuazy przyzwyczaila i moich i mojego wujasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Home Page > ECS News > Audi B6 A4 Ultrasport Front Valance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Home Page > ECS News > Audi B6 A4 Ultrasport Front ValanceTo jest taka jak ori czy trochę inaczej wyprofilowana? Bo coś drogo wychodzi:confused:memory five-wladi i wszystko jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 jaki jest numer czesci przycisków na 4 szybki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 http://www.audizine.com/gallery/data/500/IMG_23141.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 jaki jest numer czesci przycisków na 4 szybki ten sam uchwyt drzwi ? NOWY PANEL UCHWYT NAKŁADKA DRZWI AUDI A4 B6 01-05r (3014910715) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 http://www.audizine.com/gallery/data/500/IMG_23141.jpg Niby jak S-Line, ale jakieś brzydkie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 naprawde nikt nie wie jak podciągnąć ręczny w b6 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Chyba nie ma regulacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 naprawde nikt nie wie jak podciągnąć ręczny w b6 ? Auto na żyletki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 jaki jest numer czesci przycisków na 4 szybki ten sam uchwyt drzwi ? NOWY PANEL UCHWYT NAKŁADKA DRZWI AUDI A4 B6 01-05r (3014910715) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. nie nie musti mi chodzi o przyciski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi