turzol Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Wie ktoś może jak wypiąć wtyczki (małe 2pin) od tweeterów/wysokotonowych? Dzisiaj męczyłem się dobre pół godziny i się poddałem
P-U-M-A Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Nie chcę się chwalić ale ja to w 10sek średnio rozpinam:decayed:
turzol Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Nie chcę się chwalić ale ja to w 10sek średnio rozpinam:decayed: to się pochwal jak, bo tam musi być jakieś zabezpieczenie we wtyczce, tylko nie wiem jak je rozgryźć
P-U-M-A Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Jak dobrze pamiętam to zabezpieczenie jest od strony właśnie kratki. Nie mam tego przed sobą to tam jest zwykły taki malutki zatrzask:)
wojthass Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Nie wiem czy 19 do mnie wejda, a jak wejda czy bedzie to jakos wygladac jak nie mam gwintu tylko sprezyny obnizaja. Musialbym gdzies przymierzyc.. Ogolnie myslalem bardziej nad 18stkami ale te chyba nie wychodza w takim rozmiarze.
MAGIC87 Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 tez sie tym bawiłem, nie pamietam ale bez problemu wychodzi:wink:
turzol Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Jak dobrze pamiętam to zabezpieczenie jest od strony właśnie kratki. Nie mam tego przed sobą to tam jest zwykły taki malutki zatrzask:) hmm widzialem tam mały metalowy zatrzask, ale wcisnąłem go i wtyczka nie chciała wyjść
Stichy Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Cieniutki srubokrecik wloz miedzy wtyczke a gniado od strony glosniczka albo odchyl tylna oslone glosniczka w ktorej jest zamocowany kondensator i pozniej tylko przez maly kwadratowy otworek wciskajac zapadke zwalniasz metalowy zatrzask Mozesz takze mocniej pociagnac za kabelek i wyskoczy
H4mm3R Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Wiecie moze jak sie nazywaja te alu z s4 z filmiku nizej: Tak IDEALNE FELGI KOLA AUDI S6 RS6 S5 RS5 S8 19'' (3001694182) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. O dziękuje serdecznie A orientujesz sie na jakich felgach wychodzila oryginanie s4? Na avus'ach
wojthass Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Dzieki;) Szkoda ze mi sie te avusy nie widzą :/
turzol Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Cieniutki srubokrecik wloz miedzy wtyczke a gniado od strony glosniczka albo odchyl tylna oslone glosniczka w ktorej jest zamocowany kondensator i pozniej tylko przez maly kwadratowy otworek wciskajac zapadke zwalniasz metalowy zatrzaskMozesz takze mocniej pociagnac za kabelek i wyskoczy Dzisiaj popróbuje, musze wiązki w drzwiach przerzucić a tylko ta mała menda mi wstrzymuje robote
domin79 Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Cieniutki srubokrecik wloz miedzy wtyczke a gniado od strony glosniczka albo odchyl tylna oslone glosniczka w ktorej jest zamocowany kondensator i pozniej tylko przez maly kwadratowy otworek wciskajac zapadke zwalniasz metalowy zatrzaskMozesz takze mocniej pociagnac za kabelek i wyskoczy Dzisiaj popróbuje, musze wiązki w drzwiach przerzucić a tylko ta mała menda mi wstrzymuje robote Artu energiczne szarpnięcie i tak kostka wychodzi:decayed: tylko głośniczek przytrzymaj:grin:
wladi Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Siema;) memory five-wladi i wszystko jasne:)
pocas Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Typy. Mam jechać pod czarny sufit na 13:00 jakiś kawałek kilosów. Skończyłem pić o 4 generalnie na głowe 0,7 Jacka. Jechać?
domin79 Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Typy. Mam jechać pod czarny sufit na 13:00 jakiś kawałek kilosów. Skończyłem pić o 4 generalnie na głowe 0,7 Jacka. Jechać? ja bym sie nieruszał po ewentualnym obiedzie o 14 i kąpili ruszyłbym dupe:wink:
pocas Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Dmuchałem właśnie w swój alkomat. Wykryło generalnie 0,0. Nadmienię że zawsze pokrywał swoje odczyty z odczytami policyjnego alkomatu na komendzie. No nic. Prysznic to podstawa na rozjaśnienie umysłu...
Rekomendowane odpowiedzi