turzol Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Sporo niuta ano sporo podciągniete niiuta . Miałem wracać do serii, ogarniać mechanike a potem jechać na program już właściwy do Aliego, ale chyba nie ma sensu, lepiej skorygować to co juz jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 cholera, nie mogę zainstalować ETKI, wywala mi komunikat ETKA needs at least 1024x768 screen Mój netbook ma 1024x600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 pany gdzie w adaptacjach można zmienić język menu w rns-e Vagiem ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 pany gdzie w adaptacjach można zmienić język menu w rns-e Vagiem ????? Przecież z pozycji samego RNSa możesz to zrobić, nie potrzebujesz VAGa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 pany gdzie w adaptacjach można zmienić język menu w rns-e Vagiem ????? Przecież z pozycji samego RNSa możesz to zrobić, nie potrzebujesz VAGa. długa historia , zajrzyj do warsztatu dział RNS-E to zobaczysz dlaczego potrzebuję to menu zmienić Vagiem , chodzi o LEDA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Siema Czas zacząć rezać troche bo nuda, dziś mi wydech doszedł na 2 rurki, aż boje sie rozpakować bo juz po wielkosci paczki widze że jest pociety a nie w całości wiec będzie zabawy wiecej ale zaraz chyba sie odważe i zajrze generalnie czekam na cieplejsze dni, odkopie dokładke, polakieruje, odnowie troche wydech i do dzieła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 pany gdzie w adaptacjach można zmienić język menu w rns-e Vagiem ????? Przecież z pozycji samego RNSa możesz to zrobić, nie potrzebujesz VAGa. długa historia , zajrzyj do warsztatu dział RNS-E to zobaczysz dlaczego potrzebuję to menu zmienić Vagiem , chodzi o LEDA Spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 pany gdzie w adaptacjach można zmienić język menu w rns-e Vagiem ????? Przecież z pozycji samego RNSa możesz to zrobić, nie potrzebujesz VAGa. długa historia , zajrzyj do warsztatu dział RNS-E to zobaczysz dlaczego potrzebuję to menu zmienić Vagiem , chodzi o LEDA Spoko to można vagiem zmienić? ja tam mam jakieś jezyki ale pl nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Panowie jak komuś prawa szyba z przodu nie działa to mam gdzieś mechanizm szyby chętnie sprzedam:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 pany gdzie w adaptacjach można zmienić język menu w rns-e Vagiem ????? Przecież z pozycji samego RNSa możesz to zrobić, nie potrzebujesz VAGa. długa historia , zajrzyj do warsztatu dział RNS-E to zobaczysz dlaczego potrzebuję to menu zmienić Vagiem , chodzi o LEDA Spoko to można vagiem zmienić? ja tam mam jakieś jezyki ale pl nie ma PL jest jak masz odpowiedni soft wgrany , tylko że tracisz przy tym język Angielski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Siema Czas zacząć rezać troche bo nuda, dziś mi wydech doszedł na 2 rurki, aż boje sie rozpakować bo juz po wielkosci paczki widze że jest pociety a nie w całości wiec będzie zabawy wiecej ale zaraz chyba sie odważe i zajrze generalnie czekam na cieplejsze dni, odkopie dokładke, polakieruje, odnowie troche wydech i do dzieła spoko nie masz się czego bać , ja też miałem pocięty poskładanie do kupy zajęło 30min i już ok 2lata śmiga bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Grzegorz, chłodnice doszły do mnie wczoraj całe i zdrowe dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Grzegorz, chłodnice doszły do mnie wczoraj całe i zdrowe dzięki to spoko,widać nie rzucali paczką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 pany gdzie w adaptacjach można zmienić język menu w rns-e Vagiem ????? Przecież z pozycji samego RNSa możesz to zrobić, nie potrzebujesz VAGa. długa historia , zajrzyj do warsztatu dział RNS-E to zobaczysz dlaczego potrzebuję to menu zmienić Vagiem , chodzi o LEDA Spoko to można vagiem zmienić? ja tam mam jakieś jezyki ale pl nie ma PL jest jak masz odpowiedni soft wgrany , tylko że tracisz przy tym język Angielski o to pięknie- za miesiąc się odezwę :decayed:-tylko mi się gwarancja skończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 PUMA masz jakaś focie z dzisiejszej wyprawy:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Nie nie mam a co?:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Nie nie mam a co?:decayed: Jak nie masz przecież robiłeś rano jak przypinałem pasy a chciałem zobaczyć jak mój zestaw wygląda:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Aaaaa te zdjęcia:doh::doh: Nie ma ich:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Dawaj a nie świruj:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Nie nie wrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi