Artur82 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 David mam podobnie a co smieszniejsze Vag nic nie wyrzuca...zero bledow z tym, ze u mnie po przejechjaniu gdzie s dwoch km i same BREAK na Fis wyrzuca [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 21:52_________________________________________________Bart-S kropka chyba jeszcze nie miałem więc czemu nie
antonio Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 gdy aku nie domaga to błędów nie widać - przerabiałem to
Artur82 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 u mnie Aku jest nowe wiec pewnie płyn
antonio Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 u mnie Aku jest nowe wiec pewnie płyn jeżeli podczas jazy tak się dzieje to raczej płyn ostatnie dni gdy miałem B6 to ze 2 razy przy skęcie na skrzyżowaniu też zapiszczało
Bart-S Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Antonio ma rację - jeśli podczas jazdy wywala Brake to pewnie płyn. Co do Dawida to nie wiemy czy są błędy czy nie - obstawiam czujnik stopu ale kto wie... Bart-S kropka chyba jeszcze nie miałem więc czemu nie To był żart - do rozdawania kropek jestem ostatni w kolejce
David Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 mialem wczesniej ze swiecilo podczas jazdy i szczegolnie przy skrecie lub jezdzie pod gore i wtedy to brakowalo plynu hamulcowego i dolewalem no ale sprawdze jutro jeszcze raz,no aku moze byc bo jak w wakacje stal tydzien to juz nie odpalil bo aku padl jak bede w Pl to sie podepne i zobacze jakie bledy sa
Artur82 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 no to David Ty pewnie masz aku a ja plyn
Nosb Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 Jutro wpycham padake na garaz Sprzegielko z RS4 uzywka ale ladne zakupilem bo moje bylo totalnym szajsem Takze na dniach cos sie ruszy
norbi3000 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 mialem wczesniej ze swiecilo podczas jazdy i szczegolnie przy skrecie lub jezdzie pod gore i wtedy to brakowalo plynu hamulcowego i dolewalem no ale sprawdze jutro jeszcze raz,no aku moze byc bo jak w wakacje stal tydzien to juz nie odpalil bo aku padl jak bede w Pl to sie podepne i zobacze jakie bledy sa ja mam to samo i nie jest to płyn, ani aku, ani czujnik stopu (wymieniałem na poprawiony model), napisz czy masz założone hidy, u mnie też nie ma błędów, często jak odpalę samochód i włączam światła to mam napis brake oraz esp i abs na fisie, wyłączam silnik włączam jeszcze raz i jest ok PS. dodam, że mam ten problem od kiedy założyłem hidy czyli już ponad 2 lata
wrclaguna Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Jutro wpycham padake na garaz Sprzegielko z RS4 uzywka ale ladne zakupilem bo moje bylo totalnym szajsem Takze na dniach cos sie ruszy no to spoko
Młody_drog Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 mialem wczesniej ze swiecilo podczas jazdy i szczegolnie przy skrecie lub jezdzie pod gore i wtedy to brakowalo plynu hamulcowego i dolewalem no ale sprawdze jutro jeszcze raz,no aku moze byc bo jak w wakacje stal tydzien to juz nie odpalil bo aku padl jak bede w Pl to sie podepne i zobacze jakie bledy sa ja mam to samo i nie jest to płyn, ani aku, ani czujnik stopu (wymieniałem na poprawiony model), napisz czy masz założone hidy, u mnie też nie ma błędów, często jak odpalę samochód i włączam światła to mam napis brake oraz esp i abs na fisie, wyłączam silnik włączam jeszcze raz i jest ok PS. dodam, że mam ten problem od kiedy założyłem hidy czyli już ponad 2 lata To teraz Ci powiem jak banalne jest rozwiązanie tego problemu. Miałem tak u siebie zaraz po założeniu hidów, ale tak mnie to wkur.... że nie szło wyrobić, poczytałem, potestowałem i już się nic nie dzieje. A problemem jest to, że przetwornica leży za blisko jakiegoś urządzenia, np pompy ABS. Przetwornice te wytwarzają bardzo duże pole magnetyczne i z tego błędy. Zmień miejsce przetwornicy i napisz czy się poprawiło Pozdr
MAGIC87 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 aa to tu lezy blad... u mnie przetwornica lezy koło mocawania amortyzatora.... jakby sie niebieski pytał co to jest to power Box dodajacy 25 Kuca
virus Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ja już raz dostałem mandat za xenony bo znalazł przetwornicę. Teraz je ukryłem żeby nie było widać radzę wam to samo bo jak są na wierzchu to będzie mandacik
David Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ale ja mam ori xenon wiec nie sadze a przez 1,5 roku tego nie mialem i to raz jest raz nie i najczesciej po nocy 1 odpalenie auta
MAGIC87 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 zatrzymywali mnie juz z 5 razy... zaden sie nie czepiał
Młody_drog Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 U nas w bezprawiu to nawet przegląd bez problemu przeszedłem I ledy w tablicy/postojówkach bez problemu
MAGIC87 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ja nie byłem na przegladzie... mam peknieta przednia szybe. od roku i 3 miechów
kadafi Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ja swoje przetwornice mam pod lampami,tam jest tak jakby ory. miejsce ma przetwornice
Artur82 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Nosb dodaj Bart-S do Divisionu :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi