Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

David - teraz już wiesz co i jak. Następnym razem tunel wyciągasz sobie sam :) Teraz powinno Ci to zająć max. 30 minut :decayed:

nie przewiduje nastepnego razu :decayed:

Bartek też tak myślał na początku i ściągał już tunel 46 razy :decayed: :decayed: :decayed:
  • Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

David - teraz już wiesz co i jak. Następnym razem tunel wyciągasz sobie sam :) Teraz powinno Ci to zająć max. 30 minut :decayed:

nie przewiduje nastepnego razu :decayed:

Bartek też tak myślał na początku i ściągał już tunel 46 razy :decayed: :decayed: :decayed:

:polew: :polew: :polew: No było by :decayed:

Opublikowano

Pany można po Vinie sprawdzić czy mam moduł pod tempomat??

i drugie pytanie jeżeli mam moduł pod tempomat to czy muszę jeszcze coś dokupić prócz manetki?

[mod]sam jestes modÓł :tongue4:[/mod]

Opublikowano

Musisz jeszcze dokupić tą dolną obudowę kierownicy pod tempomat.

Opublikowano

Pany montował ktoś tłumik do B6 1,9TDI od 1,8T podejdzie tam wszystko czy coś do rezania jest ? :mysli:

Opublikowano

Musisz jeszcze dokupić tą dolną obudowę kierownicy pod tempomat.

ale nic poważniejszego nie trzeba ?

a jaki modół potrzeba coming home?[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 20:32_________________________________________________

Pany montował ktoś tłumik do B6 1,9TDI od 1,8T podejdzie tam wszystko czy coś do rezania jest ? :mysli:

podchodzi wszysko
Opublikowano

podchodzi wszysko

łokej danke Marcin :good:

Ty do bukowiny nie jedziesz no wiesz co :naughty:

Opublikowano

podchodzi wszysko

mebluje się itp-ciężko jakiś grosz wystrugać :wallbash: :wallbash: ale fajnie byłoby w końcu się pojawić
Opublikowano

Nosb sprzedajesz ten zderzak albo sama dokladke? :tongue4: Odezwij sie no.. sypnij cennikiem

Opublikowano

Wypowiedź kolesia z innego forum:

"koszt manetki to jakieś 50-60 zł ale wydaje mi sie ze poza manetka potrzebna będzie jeszcze obudowa kierownicy pod tempomat, no przynajmniej ta dolna część. Poza tym tez trzeba by sprawdzić czy da radę zamontować ze względu na sterownik , bo przecież nie wszystkie sterowniki obsługują tempomat (najlepiej i najszybciej sprawdzić VAG-iem). Z tego co mi wiadomo to w sterowniku nr 8E0 953 549 F nie da się tempomatu zainstalować. Ale już w sterownikach 8E0 953 549 L, 8E0 953 549 N, 8E0 953 549 M, 8E0 953 549 P, nie ma problemu z instalacją "

Niech jeszcze ktoś Ci sprawdzi czy podane numery modułów są prawidłowe, może Barts w tej kwestii niech się wypowie :).

Opublikowano

podchodzi wszysko

jestem na etapie zakładania drugiego wydechu :naughty: Kup tłumik od FWD tylko wtedy ma od razu rure w lewo wyprofilowaną... Najlepiej jakbyś trafił razem z tymi wieszakiem... zdejmujesz osłonę plastikową tą przy prawym kole i tam są 2 otwory w które wkręcasz uchwyt... no i zmiana dokładki i połaczenie z rurą wydechową i gra :kox:

btw; żeby rozpiąć dokładkę ze zderzakiem trzebą ją wypiąć z tych zatrzasków tak?

Opublikowano

Jak ktoś chce to mam wieszak na sprzedaż. 50zł z wysyłką

Opublikowano

Jak ktoś chce to mam wieszak na sprzedaż. 50zł z wysyłką

ja za 160zł kupiłem tłumik razem z wieszakiem i przesyłką :kox: :kox: Tylko kurna końcówka grubsza jak moja :kwasny: Pewno od ASN`a :mysli:

Opublikowano

ja za 160zł kupiłem tłumik razem z wieszakiem i przesyłką :kox: :kox: Tylko kurna końcówka grubsza jak moja :kwasny: Pewno od ASN`a :mysli

a jak Ci wysłali cały tłumik taki wielki ?

Opublikowano

chyba mylisz tlumik z wydechem.

Opublikowano

Zielony ktory jest dzisiaj ? :decayed:

Opublikowano

Zielony ktory jest dzisiaj ? :decayed:

ze co ? :decayed:

Opublikowano

Ze jajco : naklejka :naughty: