Brysio Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 tak wlasnie myslalem co ze srodkiem? kiedy koniec?
Dev Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 rezał nowego grata: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=155495431&__lp=11&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=27&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPORT&lang=de&pageNumber=11 :decayed: :decayed:
Nosb Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2012 W srodku sa recaro i z grubsza ogarniete ale jeszcze troche detali zostalo typu wlaczniki , galka , mieszek. Poki co nie mam na nia czasu
junior_tdi Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 kiedy będzie można zobaczyć twojego potwora na jakimś zlocie
kasku22 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 ja widzialem i bez rewelki a to odstaje a to szpary nie rowno itd
Nosb Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2012 W twojej nie lepiej pamietaj ze sklada ta sama osoba No pewnie w wakacje jak sie jakąs męską moc wystruga bo z tym to wstyd wyjechac
mrogal Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 W twojej nie lepiej pamietaj ze sklada ta sama osoba No pewnie w wakacje jak sie jakąs męską moc wystruga bo z tym to wstyd wyjechac moze na majowke sie przyturlasz z Krycha (o ile cos kupi) na lubelszczyzne
gregory Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 starałem się ciśnieniem ruszyć wydechowy Trza było tak zrobić Pobijesz to?
Spartan_Wroc. Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 starałem się ciśnieniem ruszyć wydechowy Trza było tak zrobić Pobijesz to? :doh1:
Krycha Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 W twojej nie lepiej pamietaj ze sklada ta sama osoba No pewnie w wakacje jak sie jakąs męską moc wystruga bo z tym to wstyd wyjechac moze na majowke sie przyturlasz z Krycha (o ile cos kupi) na lubelszczyzne ta on Ci przyjedzie
cool506 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Daniel ogarnęlem gazownie bez wymiany wtryskow i nowego softu, wstawił mi koleś jakis moduł ktory sam usuwa ten błąd o mieszance i lata, smiga wszystko gitara, pisze tutaj bo wiem ze walczyłeś u raggi nad tym wiec jak cos to służe pomocą!
kazikboy Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 wielkie :notworthy: jak temat zamilkł zaraz po powstaniu nie spodziewałem sie aż takiego efektu powinieneś być inżynierem i składać takie cuda jak R8 i inne pracować dla audi quattro GMBH czy jakos tak ;P W twojej nie lepiej pamietaj ze sklada ta sama osoba No pewnie w wakacje jak sie jakąs męską moc wystruga bo z tym to wstyd wyjechac to mi wstyd majac tylko niecale 300 chyba bedzie trzeba oddac na złom nie no powodzenia w ukończeniu i długim użytkowaniu
Kowi87 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 W twojej nie lepiej pamietaj ze sklada ta sama osoba No pewnie w wakacje jak sie jakąs męską moc wystruga bo z tym to wstyd wyjechac moze na majowke sie przyturlasz z Krycha (o ile cos kupi) na lubelszczyzne ta on Ci przyjedzie Już dwa razy jechał
Wandej Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Great job... Awesome project... Mamy cudzoziemców w klabie?? Prawie jak audizine Sory za ot Nosb fele malowałeś na jakiś specjalny biały czy zwykły lakier??
Brysio Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 olejna mu z bramy zostala to walnal pedzlem po mszy w niedziele i nawet ladnie wyszlo )
cool506 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 olejna mu z bramy zostala to walnal pedzlem po mszy w niedziele i nawet ladnie wyszlo ) Białe bramy w metaliku.... Toż to burzuazja!!!! :polew: :polew:
Nosb Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zwykly bialy wdg mikstury yyy ibis white Ale cos czuje ze niedlugo beda malowane chociaz sam nie wiem w sumie mi sie widzą
Rekomendowane odpowiedzi