plastuch Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 i jak leflektory dogadane?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Przod to w sumie mam Bixy i zderzak z grillem pozamawiane i prawy blotnik. Reszte powoli znajde Mysle ze na liste modow mozna wpisac astre kombi ktora dzisiaj kupilem do poruszania sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 niezłą maszynę masz na placu myślę że nie stoi ona przypadkowo..będzie rezanie b6 z body b7 i silnik 4,2 żeby pasiło do body..+ ewentualnie jakieś turbinki no ładnie ładnie Panie Danielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 nie nie Zadne 4,2 na razie Silnik z niej mial byc do b3 Za to felgi z niej psiknalem na czarno i beda na zimowki do b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Nosb jaka to astra? mam troche gratów do G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 F Takie tam 1,4 LPG w kombi do tluczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Nosb wracając od grzanka miałem do Ciebie wpaść na kawę ..ale nie miałem numeru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Nosb wracając od grzanka miałem do Ciebie wpaść na kawę ..ale nie miałem numeru no to były by dodatkowe ręce do podawania kluczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 I znow jakis ciekawy projekt... Graty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DiM Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 nosb ty jesteś prezesem jakiegos Banku? kurde skąd ty kapuche bierzesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peres Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 jeszcze zarobi na tym.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Ja danielowi drukuje kaskę po koleżeńsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Ja danielowi drukuje kaskę po koleżeńsku moją maszyną... weźcie mi ją już zwróćcie, bo ileż można... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 adamo jakbys chcial to bys wpadl Pewnie jechales nawet przez moja wioche ( no chyba ze przez kielce ciales ) Ja to bezrobotny jestem Autko to moj jedyny nalog w ktory pakuje wszystko co skoluje Pozatym odpadaja koszta robocizny wiec cos tam sie zawsze uda pomodzic W drodze bixy , Zderzak z grillem i prawy blotnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 tutaj koles ma silnik z Audi S4 2.7 twin turbo w Golfie Mk1 http://cgi.ebay.co.uk/Mk1-golf-mid-engined-Audi-S4-2-7-twin-turbo-project-/290495980120?pt=Automobiles_UK&hash=item43a2e8e258 Nosb - ciekawie kombinujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 paskudztwo ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 adamo jakbys chcial to bys wpadl Pewnie jechales nawet przez moja wioche ( no chyba ze przez kielce ciales ) Ja to bezrobotny jestem Autko to moj jedyny nalog w ktory pakuje wszystko co skoluje Pozatym odpadaja koszta robocizny wiec cos tam sie zawsze uda pomodzic W drodze bixy , Zderzak z grillem i prawy blotnik ja też bezrobotny rezanie wciąga na maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 no i ja też :gwizdanie: od tego tygodnia [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:23_________________________________________________projekt zacny, jak dociągniesz do końca to bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vauxhall95 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 NOSB a ten 3.0 to jak jezdzil lipa na max? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Wiesz po przesiadce z ~ 300 ps B5 to szalu nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi