tomek1974 Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Dwa dni zero kompa a ty widzę że spocik jakiś był dzisiaj ( albo miał być ). Kurcze szkoda że nie mogłem dostać sie do netu tęż bym wpadł na spocika :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Mini spocik był jakieś tam zdjęcia są nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarmary Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Mini spocik był jakieś tam zdjęcia są nawet Trza było mówić ze robiona będzie sesja to bym został dłużej swoją padaczka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Sesje robiliśmy jak jeszcze jeden kolega wpadł bo dwóm autkom to szkoda było aparat wyciągać, następnym razem będziesz "wolny" to zrobimy sesje lepszą, autka się umyje Fajnie że wpadłeś chociaż się przywitać Widzę że więcej by osób wpadło ale nie wiedzieli wszyscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Sesji zdjęciowej jako takiej nie było, tylko kilka fotek jak audiczki stały i wsio. Następnym razem może coś większego będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarmary Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 To fajnie by było jak następnym razem było by nas wiecej. No ja dziś fakt zbyt długo pobyć nie mogłem, wkoncu tacierzynstwo, porzadna sprawa! W kazdym badz razie oby kolejnym razem było nas wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Ja pierwsze dwa tyg.listopada jestem dostępny i będę mógł podjechać na spocika bez żadnego problemu,tak więc do zobaczenia!!!Jeszcze trzeba zaprosić kołobrzeskie na spocika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario0760 Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Też nie ogarnąłem tego spota, nie miałem opcji dojść do neta ;( następnym razem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek s Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Sedany rządziły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Dawid, pytałeś ile kosztuje polerka w koszalinie: http://baccara-garage.pl/index.php?id=cennik chyba lepiej samemu się pobawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Gdybym miał dostęp do neta to też bym się na spocie pojawił Trudno, może następnym razem się uda :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICKY74 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 A ja mam dostęp do neta...ale akurat kliknąłem na klub, jak było po sprawie ... winny się tłumaczy, ale tak naprawdę mam ochotę na jakiegoś spota Niedługo trzeba będzie cieplejsze miejsce tylko zorganizować ))) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1974 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 cieplejsze ??? proponuje Hiszpanie :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 cieplejsze ??? proponuje Hiszpanie :naughty: Ja proponuję RPA teraz tam zaczyna się lato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICKY74 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 cieplejsze ??? proponuje Hiszpanie :naughty: Taa....nie ma jak "loża szyderców" ....Chodziło mi o np. parking podziemny ...albo cóś podobnego pozdro ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek s Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 cieplejsze ??? proponuje Hiszpanie :naughty: I tu pojawia się problem kto ma jaki zasięg na jednym zbiorniku ? Ja na butli miałbym czkawkę pewnie gdzieś za Berlinem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 14 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 ja na zbiorniku bp 95 w trasie robie jakies 750 km jak jade normalnie do 130 a jak nie normalnie to jakies 600 km a w cyklu mieszanym to tak z 560km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 1000L na jednym baku przy jeżdzie 120 hehe ach te DIZLE :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarmary Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 1000L na jednym baku przy jeżdzie 120 hehe ach te DIZLE :polew: Chyba zero Ci się zacielo w klawiaturze :> Widziałem twoja gablote przy hasiora wczoraj, ale jakieś brudne whuj czarne szyby masz i nie widać kto kierował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 A mi wychodzi średnio 300 KM za 100 ZŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi