Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Spoty w Koszalinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dwa dni zero kompa a ty widzę że spocik jakiś był dzisiaj ( albo miał być ).

Kurcze szkoda że nie mogłem dostać sie do netu tęż bym wpadł na spocika :wallbash: :wallbash: :wallbash:

• Odpowiedzi 2.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mini spocik był jakieś tam zdjęcia są nawet :hi:

Opublikowano

Sesje robiliśmy jak jeszcze jeden kolega wpadł bo dwóm autkom to szkoda było aparat wyciągać, następnym razem będziesz "wolny" to zrobimy sesje lepszą, autka się umyje ;) Fajnie że wpadłeś chociaż się przywitać :hi: Widzę że więcej by osób wpadło ale nie wiedzieli wszyscy :good:

Opublikowano

To fajnie by było jak następnym razem było by nas wiecej. No ja dziś fakt zbyt długo pobyć nie mogłem, wkoncu tacierzynstwo, porzadna sprawa! W kazdym badz razie oby kolejnym razem było nas wiecej ;)

Opublikowano

Ja pierwsze dwa tyg.listopada jestem dostępny i będę mógł podjechać na spocika bez żadnego problemu,tak więc do zobaczenia!!!Jeszcze trzeba zaprosić kołobrzeskie :a4fan: na spocika :good:

Opublikowano

Też nie ogarnąłem tego spota, nie miałem opcji dojść do neta ;( następnym razem ...

Opublikowano

Sedany rządziły :drinks:

Opublikowano

Gdybym miał dostęp do neta to też bym się na spocie pojawił :) Trudno, może następnym razem się uda :>

Opublikowano

A ja mam dostęp do neta...ale akurat kliknąłem na klub, jak było po sprawie ...:) winny się tłumaczy, ale tak naprawdę mam ochotę na jakiegoś spota ;) Niedługo trzeba będzie cieplejsze miejsce tylko zorganizować ;):)))) Pozdro

Opublikowano

cieplejsze ??? proponuje Hiszpanie :naughty: :naughty:

Opublikowano

:polew: Ja proponuję RPA teraz tam zaczyna się lato :cool1:

Opublikowano

Taa....nie ma jak "loża szyderców" :P ....Chodziło mi o np. parking podziemny :P...albo cóś podobnego :P pozdro :))))

Opublikowano

I tu pojawia się problem kto ma jaki zasięg na jednym zbiorniku ? Ja na butli miałbym czkawkę pewnie gdzieś za Berlinem ...

Opublikowano

ja na zbiorniku bp 95 w trasie robie jakies 750 km jak jade normalnie do 130 a jak nie normalnie to jakies 600 km a w cyklu mieszanym to tak z 560km

Opublikowano

1000L na jednym baku przy jeżdzie 120 :D hehe ach te DIZLE :polew: :polew:

Chyba zero Ci się zacielo w klawiaturze :>

Widziałem twoja gablote przy hasiora wczoraj, ale jakieś brudne whuj czarne szyby masz i nie widać kto kierował:P

Opublikowano

A mi wychodzi średnio 300 KM za 100 ZŁ :wink4: