mirek s Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 co mają słomiany zapał :gwizdanie: Ja tam słomianego zapału nie mam bo już piętnaście lat jeżdżę samochodami Tak ogólnie słabo z czasem stoję ale obiecuję, że kiedyś napewno wpadnę na spota, ba... postawię flaszkę temu kto przyjedzie starszą A - 4 niż moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 mirek s szkoda ze ja nie mam starszej hehe bo flaszke chetnie bym wypił :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 no o ten Lustra Składane.... :kox: taki rocznik a taki bajer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek s Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Wiem, że nie na temat ale ciekawe jak jeździłoby się quatro w taką lodolandję ? Ma ktoś z tym jakieś doświadczenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Faaaajnie..... :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapek85 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 no zaczyna sie robić ciekawie, coraz nas więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioniz Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 oby do wiosny Panowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 co tu taka cisza?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 turystyke zaocznie w koszalinie Ty pewnie polibude zameczasz? to co Panowie,ze mna juz 3 osoby sa chetne wstepnie na piatek wieczorkiem, co myslicie>? Taaa polibude na śniadeckich WBiIŚ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapek85 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 aj bo spota nie było i nie ma tematów jak sie spotkamy, oblukamy nasze fury to pojawią się dyskusje zawsze tak jest [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 20:28_________________________________________________no i o polibudzie pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek s Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 bo spota nie było i nie ma tematów Jak to nie było, spot był i tematy są np. e2rdd23 jak tam Twoje drzwi wyregulowałeś ? Pytam bo też mam trochę odstające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 nie właśnie nie miałem czasu narazie sie tym zajać i chyba dopiero miedzy świętami pojeżdżę bo mam urlop. I wkońcu zajmę sie tym czujnikiem bo też nie miałem kiedy :> a tak apropo robimy jakiegoś spota miedzy świętami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 a mi mróz rozwalił listwy drzwiowe jest motywacja na wiosne od S4 albo Rs4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 też już mam dość tej zimy musze akumulator kupić... panowie gdzie w koszałku można w przystępnej cenie kupić aku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapek85 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 jedź do auto blach na szczecińskiej, z tego co wiem mają przystępną ofertę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarmary Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Ja kupywalem na szczecinskiej w Agromie, tez maja dobre ceny. Jesli chodzi o spota, to mialem w planach wpasc w swieta, bo dzis przyjechalem do rodzinnego Koszalina. Zawsze to motywacja aby wstac od tego stolu i nie jesc non stop... :tongue4: Jednak taka podroz przebylem aby tu zawitac na swieta i pod samym domem, przy 15km/h rozwalilem dzis autko na krzyzowce monte cassino z mlynska i falata. Masakra jednym slowem..... :wallbash: :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 aja polece stanfex zapłaciłem do swojego za 320 zł za70A 600 i jeszcze założyli na podtrzymaniu firma topla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Po świętach dopiero zawitam do koszalina to posprawdzam dzięki jarmary z czyjej winy ? mocno rozwalone auto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek s Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Tankowałem dzisiaj na BP, cena gazu spadła o 5 gr. - Świąteczny Cud ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarmary Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Po świętach dopiero zawitam do koszalina to posprawdzam dzięki jarmary z czyjej winy ? mocno rozwalone auto ? k...rwa wlasnie z mojej.taki tam lod wczoraj byl przy krzyzowce na monte cassino z falata i mlynska ze przy 15km/h jak chcialem hamowac to jak na lyzwach, a oponki zimowe mam dobre, zadne ABSy czy tam te wszystkie sresy nei pomogly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi