bongod Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Ja na redukcji od grudnia i waga stoi hahaha pewnie nie te napoje spożywam . Ale ogólnie ogromny progres pod względem wytrzymałości. Nigdy tyle nie : przepływałem/przebiegałem/przejeżdżałem . Chyba przed czerwcowym triathlonem jebne jeszcze orlena .
czorny_07 Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Żyjemy ale co to za życie... jeszcze 4-5kg i trza zacząć redukcję[emoji41] by Note2 tutaj już sie pompuje
Blachu Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Od początku roku 4 kg na plus -Lumia 920-
Michał Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Żyjemy ale co to za życie... jeszcze 4-5kg i trza zacząć redukcję[emoji41] by Note2 tutaj już sie pompuje koorwa, w życiu nie będę miał takiego kabla
szafa Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce Pany podrzuccie jakies cwiczenia co mozna w domu robic na gorne partie :> ile seri i powtorzen?
czorny_07 Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Żyjemy ale co to za życie... jeszcze 4-5kg i trza zacząć redukcję[emoji41] by Note2 tutaj już sie pompuje koorwa, w życiu nie będę miał takiego kabla kabel wyskoczyl mi od przedtreningówki, tak mi sie bynajmniej wydaje Zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce Pany podrzuccie jakies cwiczenia co mozna w domu robic na gorne partie :> ile seri i powtorzen? pompki, drążek, jakis hantelek by sie przydał a no i rób nogi
bediks Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Szafa pompki w staniu na rękach w podporze o ścianę chyba ze umiesz bez Przysiady pistolety i każde ich wariacje Pompki milion wariacji no i drążek drążek drążek do porzygu
bongod Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Szafa pompki w staniu na rękach w podporze o ścianę chyba ze umiesz bez Przysiady pistolety i każde ich wariacje Pompki milion wariacji no i drążek drążek drążek do porzygu Popieram w stu procentach
bediks Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Ktos bedzie na debiutach w 3 miescie ? Ostatnio w 25 minut robiąc rutynę brendana meyersa na klatę tricka napompowalem łapę o prawie 1,5 cm każda , pierwszy raz w zyciu widziałem ponad 40 na miarce hehe
bongod Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Ktos bedzie na debiutach w 3 miescie ? Ostatnio w 25 minut robiąc rutynę brendana meyersa na klatę tricka napompowalem łapę o prawie 1,5 cm każda , pierwszy raz w zyciu widziałem ponad 40 na miarce hehe To co by było jakbyś same łapy robił na treningu .Ja robię plecy z trickiem wtedy cała łapa puchnie elegansio zwracając uwagę na szybkie spięcie wolne rozluźnienie.
bediks Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Tylko wlasnie widzisz kalistenika to taka dziwna dyscyplina , ja stosuje systemy treningowe polegające na wykonaniu 3-4 super serii składających sie z kilku ćwiczeń miedzy którymi nie ma przerwy i cały sek wlasnie w tym ze mało to ma wspólnego z klasyczna silka a efekty dobre Raczej nie połącze ćwiczeń ciągnących i pchajacych bo to mi popsuje całe założenie , nie bedzie takiego efektu , po tych 25 minutach jestem wyczerpany totalnie
szafa Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Szafa pompki w staniu na rękach w podporze o ścianę chyba ze umiesz bez Przysiady pistolety i każde ich wariacje Pompki milion wariacji no i drążek drążek drążek do porzygu A mogby ktos jakas rozpiske kiedy co i jak i po ile? Mam drazek i lamana sztange Musze sie przelamac i zaczac cos wiecej robic niz tylko bieganie
moskal Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 To idz na siłke , musisz ogarnąć to w domu ?
-sebo- Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Szafa w domu to na krótką metę. Wkońcu waga Twojego ciała będzie za mała i lekko Ci będzie szło. Spróbuj sobie pompek w szerokim normalnym i wąskim rozstawie. A później z nogami na czymś wyższym. I sam będziesz wiedział ile powtorzen;) Ja dokupilem sobie hantelki żeby trochę ciężej było Wysyłane z mojego HTC Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2
szafa Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 To idz na siłke , musisz ogarnąć to w domu ?Silka moze kiedys, narazie zostaje hata i jakis lekki trening
bongod Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Mnie siłka mobilizuje. W domu mam sporo gratów ale ćwiczę w nim może z raz w miesiącu nie licząc rowerka .
Tzieland Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 W chacie lipa totalna. Nawet pompek nie chce sie robic. Trzeba widziec wiekszych sk***ysynow i poczuc ten testosteron w powietrzu zeby zlapac powera. I nie mowie tu o tych pedalskich silowniach tylko o wylegarniach kibolow
rrrudy25 Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zdjęcie grubasa na koniec masy 96kg[emoji41] Ile macie w przedramieniu? Pytam z ciekawości bo zastanawiam sie jakie proporcje powinny być?
Rekomendowane odpowiedzi