Tub Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Hahaha, no właśnie sceptycznie do tego podchodziłem, ale faktycznie, na to co ja zjadłem do tej pory, to to kopie White flooda jeszcze nie jadłem, może się skusze po Stimul8. Ostatnio jadłem jeszcze PumpHD, też całkiem niezła, koncentracja zdecydowanie na ++, apetyt po treningu jest. Pompa bardzo dobra, wręcz wzorowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strami Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) Pany nie zamowilem jeszcze hanti bo nie moge sie zdecydowac a w srode urodziny :/Prosze doradzcie jakims linkiem jakie byłyby dobre jakosciowo do 200 zł. Muszą być z talerzami bo ja na nich tez będe cwiczył i mam zamiar w przyszlosci dolozyc wiecej obciazenia dzis ostatni dzwonek zeby zamowic. 30 km ode mnie jest sklep gdzie mają sprzęt firmy spokey ale dosc drogi wiec chyba firma dobra? Edytowane 20 Listopada 2015 przez strami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguc Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Nie patrz na firmę i cenę ,gruby gwint wg mnie podstawa. A dwa trzeba było tak od razu ze te hantle tez maja by dla Ciebie nie tworzyli byśmy tyle wypocin o hantlach tylko dla Twej kobiety. Co do firmy Spokey jest ok, mam z tego zestaw do snurkowania :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strami Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 A jaki jest dla Cb gwint gruby? 2.5 cm wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguc Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Podrzuc link to zobaczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strami Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Poszło PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tub Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 http://allegro.pl/2x20kg-hantle-zeliwne-40kg-gryf-stalowy-zeliwo-pr-i5038842543.html te wyglądają dość ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strami Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) A więc udało mi się zakupić hantle przy pomocy kolegi boguc (za co jeszcze raz bardzo dziękuje). Kupiłem te o to hantle : https://www.hop-sport.pl/hantle/hantle-zeliwne-strong-2-x-10-kg.html 54 dobrych opinii skłoniły mnie do zakupu za tą cenę 3 cm grubość gryfu, 45 cm długi (mam nadzieje ze nie za długi) metalowe zaciski więc powinno być git. Do tego zestawu zakupiłem jeszcze rękawiczki ze skórki https://www.hop-sport.pl/akcesoria-silowe/rekawiczki-treningowe-skorzane.html a sklep jako gratis dorzucił mi jeszcze pas Czy to dobry zakup ? Kolega boguc już mi napisał co na ten temat myśli ale chciałbym poznać innych opinie Miał ktoś coś z tej firmy już ? Mam nadzieję że prezent się dziewczynie spodoba Edytowane 20 Listopada 2015 przez strami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tub Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 To są te same co wysyłałem, tylko mniej obciążenia. Wyglądają solidnie. I gryf nie jest taki cienki jak przy pozostałych hantlach za tą kwotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brand Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Jaką kreatynę polecicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguc Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Same mono czy jabłczan? Brałeś juz wcześniej czy to first time? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brand Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Brałem mono, spróbowałbym jabłczan http://allegro.pl/trec-cm3-360-cap-jablczan-kreatyny-13-gratisow-i5595423347.html ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybus85 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Ja kupiłem Ostrovitu miks i ładnie daje radę Olimpa Xplode miałem i na mnie lipa. Mono już nie chcę,nie warto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguc Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Było mono to teraz jabłczan, może być nawet to z Trec'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brand Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Dzięki. Wezmę je, mam trec'a białko i jest dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Hahahaha Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 sorry za przekrzywianie głowy - tak umieścił tapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tub Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Dobra ta przedtreningówka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Dobra ta przedtreningówka ? lepszej na tej półce nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi