Spartan_Wroc. Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 No i właśnie wyruszam rowerkiem Dzisiaj klata i tric hardcorowo godzine na rowerze w jedną stronę dobra rozgrzewka Nawet nie godzine...jak się bujne to 35-40min i jestem Tyle samo co audikiem w korkach...a korki we wrocku zawsze są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 No i właśnie wyruszam rowerkiem Dzisiaj klata i tric hardcorowo godzine na rowerze w jedną stronę dobra rozgrzewka Nawet nie godzine...jak się bujne to 35-40min i jestem Tyle samo co audikiem w korkach...a korki we wrocku zawsze są to powinieneś w wyścigach rowerowych startować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trezor4 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 No i właśnie wyruszam rowerkiem Dzisiaj klata i tric hardcorowo godzine na rowerze w jedną stronę dobra rozgrzewka Nawet nie godzine...jak się bujne to 35-40min i jestem Tyle samo co audikiem w korkach...a korki we wrocku zawsze są a nie spalasz mięśni przez to jeźdzenie ? bo przed treningiem aeroby 40 min to na treningu pozniej organizm pali miesnie zeby miec energie ..... a pozniej jeszcze znowu aeroby jako powrót ..... ? chyba ze przed treningiem coś zjadasz zeby organizm miał z czego czerpać energie i oczywsicie jakieś aminokwasy do tego .... chyba że rośniesz mimo tego to pozazdrościć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 No i właśnie wyruszam rowerkiem Dzisiaj klata i tric hardcorowo godzine na rowerze w jedną stronę dobra rozgrzewka Nawet nie godzine...jak się bujne to 35-40min i jestem Tyle samo co audikiem w korkach...a korki we wrocku zawsze są a nie spalasz mięśni przez to jeźdzenie ? bo przed treningiem aeroby 40 min to na treningu pozniej organizm pali miesnie zeby miec energie ..... a pozniej jeszcze znowu aeroby jako powrót ..... ? chyba ze przed treningiem coś zjadasz zeby organizm miał z czego czerpać energie i oczywsicie jakieś aminokwasy do tego .... chyba że rośniesz mimo tego to pozazdrościć Przed wyjazdem banan...a po drodze baton proteinowy i jest git Suchej masy raczej nie trace...tłuszcz topie hehe Siła jeszcze na + idzie [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2011, 20:17_________________________________________________No a poza tym micha odpowiednia jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trezor4 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 No to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 No i muszę się poprawić... dzisiaj sprawdzałem i jeebłem się w obie strony mam 40km (nie 50) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszk Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 buduje się ktoś na MUTANT MASS ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew1309 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 buduje się ktoś na MUTANT MASS ? dobry na masęhttp://sklep.kfd.pl/-promo.html ciekawe promocje, może ktoś znajdzie coś dla siebie. Tak przy okazji to jak coś fajnego znajdziecie w internecie to wklejajcie linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniusiek28 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Ja juz rok tyram na siłce. Zaczołem jak zobaczyłem siebie z tej fotki (sierpień 2010): Teraz jest tak (czerwiec 2011),wciągnołem sie i chyba zaczne jakąś dietę bo to podstawa w tym sporcie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Jakie ćwiczenia na brzuch zastosowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 no roznica spora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Ja juz rok tyram na siłce. Zaczołem jak zobaczyłem siebie z tej fotki (sierpień 2010): Teraz jest tak (czerwiec 2011),wciągnołem sie i chyba zaczne jakąś dietę bo to podstawa w tym sporcie: a tatoo z bajcepsa masz teraz na plecach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Ja juz rok tyram na siłce. Zaczołem jak zobaczyłem siebie z tej fotki (sierpień 2010): Teraz jest tak (czerwiec 2011),wciągnołem sie i chyba zaczne jakąś dietę bo to podstawa w tym sporcie: co łykasz albo jakie ćwiczenia wykonujesz bo poprawa spora... jak sie spotakliśmy w Elblągu 3 lata temu to byłeś kurdupel z fają pod nosem 4 dni pod namiotem i mi się przytyło 3kg teraz mam faze na myślenie o siłce jeszcze takie 3 wypady i zacznę chodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Ja juz rok tyram na siłce. Zaczołem jak zobaczyłem siebie z tej fotki (sierpień 2010): Teraz jest tak (czerwiec 2011),wciągnołem sie i chyba zaczne jakąś dietę bo to podstawa w tym sporcie: co łykasz albo jakie ćwiczenia wykonujesz bo poprawa spora... jak sie spotakliśmy w Elblągu 3 lata temu to byłeś kurdupel z fają pod nosem 4 dni pod namiotem i mi się przytyło 3kg teraz mam faze na myślenie o siłce jeszcze takie 3 wypady i zacznę chodzić Samo myślenie nie pomaga Ty, a gdzie tatuaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 obiera odpowiedni kierunek jak pomyśle tak zrobie... kiedyś chodziłem teraz muszę rozpocząć na nowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Ja juz rok tyram na siłce. Zaczołem jak zobaczyłem siebie z tej fotki (sierpień 2010): Teraz jest tak (czerwiec 2011),wciągnołem sie i chyba zaczne jakąś dietę bo to podstawa w tym sporcie: Dziare wypociłeś razem z tłuszczem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trezor4 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Ja juz rok tyram na siłce. Zaczołem jak zobaczyłem siebie z tej fotki (sierpień 2010): Teraz jest tak (czerwiec 2011),wciągnołem sie i chyba zaczne jakąś dietę bo to podstawa w tym sporcie: kolego to nie nasza klasa zeby wklejac fotki jaki to jest sie zajebistyyyy i jak sie zajebiscieeeee wypieknialo ale z ta dziara to przypal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 ja też w zeszłym roku wyglądałem tak grudzień 2010: tutaj ja na siłowni w styczniu "dzień po sylwestrze" , trochę mnie wysuszyło bo zarzuciłem l-karnityne: tutaj zabawa z ciężarkami : wczoraj zrobiłem sobie zdjęcie po pół roku treningów 1 w tygodniu.. zero diety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 adas ku.... przesadziles z ryzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniusiek28 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 a tatoo z bajcepsa masz teraz na plecach adaś myślałem ze taki łepski gość jak ty będzie wiedział co to lustrzane odbicie.....tatoo jest na tym ręku co trzyma komórkę Cristoforo czy jak ci tam.....pamiętam cię.....kujonku....jak się spotkamy odszczekasz mi tego kurdupla internetowy cwaniaczku. Skoro temat siłka to nie widzę nic złego w tych fotkach. Zamieściłem je by pokazać że można w rok trochę fatu zwalić. Nie rozumiem waszych docinek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi