Gość Trzeniu Opublikowano 23 Marca 2008 Opublikowano 23 Marca 2008 Bez przesady z tym malowanie m dachu... oczywiście lepiej mieć podkładkę ale ja nie używam i żadnych rys nie mam. Ważne jest żeby sprawdzić czy jakiś kamyczek nie przyczepił się do gumowej podkładki anteny
krzyniek Opublikowano 24 Marca 2008 Opublikowano 24 Marca 2008 Witam. Ja bym proponował Uniden PRO 520 XL mam ją od roku antena ,,magnesówka "ANTENA MAGNETYCZNA CB SUNKER ELITE dł.anteny 1M ! jest naprawde oki , a wybrałem uniden dlatego bo ta firma produkuje prezydenta a jak wiemy należy do czołówki CB , antene trzeba ustawić na mierniku tzw.SWR Pozdrawiam[br]Dopisany: 24 Marzec 2008, 00:09 _________________________________________________Witam ponownie mam jeszcze dobrą rade pod antene magnesówke naklej folie ochronną na dach jest dostępna na alegro to pare groszy a malowanie dachu ......... :doh1: więcej wyniesie. Pozdrawiam. wiem że się antenkę stroi a folia na dachu jest od samego początku :> a i jeszcze pytanie U 520xl ma wyjście na papugę a jakie inne radio (podobne gabarytowo) jeszcze to ma?
audiii a4 Opublikowano 24 Marca 2008 Opublikowano 24 Marca 2008 doradcze jaką antenę kupic montazową do 150cm tak myślę nad PRESIDENT albo Alanem sa tańsze i podobno tez dobre ,, http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=328838039 ta antena jest dobra czy kupić jakomś antenę ALANA ??
Gość Michał Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 audiii a4 ta Maryland jest za***ista, wymiata niesamowicie,tylko ta cena ,dojdzie uchwyt,zestrojenie i bedzie ok 240zł. A może interesowała by Cie ML145 Presidenta? Jakbys był zainteresowany pisz na PW
pet3r Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 http://www.spryciarze.pl/jak-wybrac-i-prawidlowo-zamontowac-radio-cb - nie znam się na tym i nie oglądałem całości ale może komuś się przyda
12RAEL Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 co do wilsona little wil to ja mam podpiętego presidenta johnny II... i całość działa bezbłędnie
Surfer Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 Sprawdzał ktoś, czy CB wpływa na zużycie paliwa? Od tygodnia czasu mam Presidenta Johnny2 + antenę Iowa i zastanawiam sie właśnie jak pobór mocy wpływa na obciążenie silnika.
voxan69 Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 Surfer bez przesady - a czujesz aby mniej ci spalał gdy masz wyłączone radio samochodowe -
lukaszr Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 panowie sprzedałem mojego wysłużonego uniden 510 i chce teraz coś kupić, w sumie to chyba przesiądę się na model wyższy czyli 520xl ale czy tak jak tu gdzieś czytałem że on tak "sieje" po kanałach? antenkę chyba kupię taką samą jak miałem czyli WILSON LITTLE WILL bo się sprawdziła.ale może coś doradzicie Krzyniek, zapytaj się Wicia co teraz ma, alvara i Kaśki też i niech powiedzą co myślą o tym co mają
Rajmondo Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 Dziś pierwszy raz w życiu miałem kontrolę legalności CB radia:) Dwóch niebieskich i jakiś gość w garniaku. Wyprzedzili mnie i nakazali zjechać na pobocze. Niebieski podszedł i na widok radia stwierdził "znów mamy takie samo". Gość w garniaku podszedł i stwierdził, że "prawie takie samo, tylko że legalne". Dziwna sytuacja. Mam Harry II Classic.
scuzz Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Myślę że tutaj mamy ciekawy wywód na temat UNIDENÓW http://www.uke.gov.pl/uke/index.jsp?place=Lead07&news_cat_id=69&news_id=1215&layout=0&page=text
Gość Michał Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Obudził sie temat wałkowany od wieków
cobradd Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Myślę że tutaj mamy ciekawy wywód na temat UNIDENÓW na forum mamy juz nawet cały wątek poświecony UNIDENowi a tego linka to sam ze dwa razy już podawałem
Perfidny Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 czytając to wszystko sam już nie wiem co mam myśleć o tej legalizacji , kupiłem unidena520xl pro z antenką ml145 i zestaw działa rewelacyjnie , ostatnio przypadkiem rozmawiałem na giełdzie elektronicznej z kilkoma osobami na temat cb i nawigacji satelitarnych i ludzie ci zarzekali się że od pewnego czasu nie jest potrzebna żadna legalizacja na cb radio , ale co mnie zaskoczyło, wyraźnie ostrzegali mnie przed nielegalnymi mapami do nawigacji na które obecnie policja jest bardzo wyczulona
cobradd Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 jesli chodzi o mapy w nawigacji to mieli racje od jakiegoś czasu Policja zaczeła je sprawdzać ale jeśli chodzi CB to chyba raczej chodzilo im o zezwolenie na uzywanie CB które kiedys było potrzebne ale juz nie jest, certyfikaty zgodności były i są nie ma tylko obowiązku wożenia ich ze sobą
SSHADOWW5 Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Ja mam PRESIDENTA JOHNY II ASC + antena ML145 magnes radyjko pięknie się mieści wsunięte między fotelem pasażera ,a obudową lewarka skrzyni biegów. przewód anteny wyprowadzony za fotelem kierowcy przez drzwi pasażera na dach - żeby schować wystarczy wysunąć radyjko odkręcić antenę i do bagażnika
Tobi_one Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 a jak działa to radio Presidenta Johny II ASC ?? czy moze sie ktos wypowiedziec kto ma takie radyjko?? I mam antene 145 ML na magnes wlasnie. Czy z tym radiem jest to dobry zestaw?? Chodzi mi zwlaszcza o odsluch zeby wiedziec jak tam na trasie, ale oczywiscie przydaloby sie zeby inni mnie slyszeli i to w miare dobrze. z góry dziekuje za odp
Patrykbor Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 a jak działa to radio Presidenta Johny II ASC ?? czy moze sie ktos wypowiedziec kto ma takie radyjko?? I mam antene 145 ML na magnes wlasnie. Czy z tym radiem jest to dobry zestaw?? Chodzi mi zwlaszcza o odsluch zeby wiedziec jak tam na trasie, ale oczywiscie przydaloby sie zeby inni mnie slyszeli i to w miare dobrze. z góry dziekuje za odp Jak masz zamiar kupić te radyjko zapytaj czy ma poprawione ASC bo przed poprawką za dużo wycinało . Dużo osób se chwali ze względu na rozmiar [br]Dopisany: 24 Luty 2009, 18:30_________________________________________________A jak dobrze pamiętam miałeś się czymś pochwalić
Tobi_one Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 no niestety nie ma sie czym chwalic i szukam czegos mniejszego np. Presidenta własnie... aha cenne rada z tym ASC a tak w ogole to rzeczywiscie to jest taka dobra rzecz?? z ta antena bedzie sie sprawdzac to radyjko?? Fajnie jakby sie ktos wypowiedział wlasnie z takim samym zestawem badz zblizonym jakby był ktos chetny to mam do sprzedania TTI -TCB 880 czarne 2 miesiace uzywane jest opisane w odpowiednim dziale tutaj na forum. A sprzedaje własnie z powodu rozmiaru takto wszystko działa lux
Patrykbor Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Niech się wypowiedzą ci co mają ASC ale wiem jak nie lubisz słuchać wszystkich to ci się spodoba
Rekomendowane odpowiedzi